Samsung UE H7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα.
Στις 46 ίντσες υπάρχει κάποιο άλλο μοντέλο με PIP, που να είναι καλύτερη σε εικόνα από την 7000?ϴ
Εννοείται να είναι πάνω-κάτω στην ίδια τιμή.
Ευχαριστώ.

40"...[lesnumeriques.com]...Samsung UE40H7000 review...http://www.lesnumeriques.com/tv-televiseur/samsung-ue40h7000-p19596/test.html

μετάφραση google fr to en

UE40H7000 panel 40A1AF0V (100Hz)
Samsung_H7000_sous-pix.jpg

Samsung_H7000_thermique.jpg

----------------------------------------------------

46"...[avforums.com]...Samsung UE46H7000 review...https://www.avforums.com/review/samsung-h7000-ue46h7000-tv-review.10775

Ρε παιδιά ξέρετε αν η h7000 παίρνει αναβάθμιση όπως για παράδειγμα es8000 που είχα?

Ρε παιδιά ξέρετε αν η h7000 παίρνει αναβάθμιση όπως για παράδειγμα es8000 που είχα?

Όχι, το Evolution Kit αφορά μόνο τα μοντέλα που φοράνε επεξεργαστή Samsung...

Δηλαδή το μοντέλο που έχω δεν φοράει επεξεργαστή samsung? Πως γίνεται αυτό? Καλά έτσι και αλλιώς δεν θα την αναβαθμιζα πότε απλά μου έκανε εντύπωση. .

Δυστυχώς τα φετινά μοντέλα της samsung Μέχρι και την σειρά 7 φοράνε επεξεργαστή mstar Και όχι samsung.

ειμαι περιεργος να δω ποση διαφορα εχει....

Εδώ, ένας Γερμανός σύγκρινε το upscale της παλιάς του B650 (επεξεργαστής Samsung πρώτης γενιάς) με της καινούριας F6500 (MStar) που αγόρασε στις αρχές του χρόνου...

B650:
bilder_386799.jpg

F6500:
bilder_386798.jpg

Εμένα πάντως η Η7000 με έχει αφήσει σε όλους τους τομείς πλήρως ευχαριστημενο και σε ταινίες που βλέπω σπάνια και κυρίως σε ps4 που χρησιμοποιώ συχνά. .
Και όπως έχω ξαναπεί θα ηρεμησω για αγορά τηλεόρασης τουλάχιστον μέχρι το 2020 που υπολογίζεται ότι θα έχουμε νέες κονσόλες τότε που θα πλησιαζουμε σχετικά άνετα μια oled -4k...

Εδώ, ένας Γερμανός σύγκρινε το upscale της παλιάς του B650 (επεξεργαστής Samsung πρώτης γενιάς) με της καινούριας F6500 (MStar) που αγόρασε στις αρχές του χρόνου...

B650:
bilder_386799.jpg

F6500:
bilder_386798.jpg

θα προσπαθησω να κανω μια συγκριση σε βαθος es7000 vs h7000 να δω τι εχει κανει τωρα 3 χρονια η samsung...αν ολα πανε καλα περιμενω μια h7000 να δω τι κανει...εαν μου κανει θα την κρατησω...εαν εχω και χρονο θα βγαλω φωτο διπλα διπλα σε απολυτο σκοταδι για αποδοση μαυρου και clouding...
θα πρεπει να ανταγωνιστει αυτο...η οποια με εχει ευχαριστησει παντου..20141008_181157.jpg

Last edited:
Σκεφτομαι να την αγορασω στις 46". Δεν εχω βρει καποια καλυτερη με τα ιδια λεφτα στις ιδιες ιντσες..

Κυρτη δε με βολευει και 4Κ ειναι νωρις ακομα. Αποσταση θεασης 1,8 μετρα. Οποτε ειναι μονοδρομος;

Σκεφτομαι να την αγορασω στις 46". Δεν εχω βρει καποια καλυτερη με τα ιδια λεφτα στις ιδιες ιντσες..

Κυρτη δε με βολευει και 4Κ ειναι νωρις ακομα. Αποσταση θεασης 1,8 μετρα. Οποτε ειναι μονοδρομος;

φετινο μοντελο fullhd δεν θα βρεις καλυτερη....

εχει συνδεσει καποιος πανω παιχνιδοκονσολα (ps4, ps3) να μας πει αν εχει καθολου lag?

Kαλησπέρα παιδιά.Να σας Ρωτήσω κάτι?

1) Mπορώ να κάνω PIP σε 2 κανάλια Μpeg4 ??? (Πχ Mega & ΝeritHD).

2) Mπορώ να κάνω PIP Σε 1 Μpeg4 και 1 από θύρα HDMI ??? (Πχ Mega & Nova).

3) Mπορώ να κάνω PIP από 2 HDMI ??? (Πχ OteTv & Νοva).

4)Το παραθυράκι του δευτερευόντος καναλιού έχει επιλογές να μεγαλώνει ή είναι Standard το Size του?

5)Λειτουργία PAP ώστε να χωρίζει η οθόνη στην μέση και να βλέπω 2 κανάλια υπάρχει?

Ευχαριστώ!

Καλησπέρα σε όλους.
Πρώτο μου ποστ, μετά από αυτό που συστήθηκα φυσικά.
Σήμερα επικοινώνησα με Αθήνα, με online κατάστημα και ρώτησα για τιμή. Βρήκα μέσω σκρουτζ την τιμή αρκετά πιο χαμηλά από καταστήματα εδώ στη Θεσ/νίκη. 1480ευρώ. 320 ευρώ πιο κάτω δηλαδή. Μου ζήτησαν και 30 ευρώ μεταφορικά, στο σπίτι μου απευθείας. Δεν δέχονται δόσεις.
Να προχωρήσω στην παραγγελία; Λόγω απειρίας σε θέματα τβ, φοβάμαι μόνο μήπως υπάρχει πρόβλημα και αναγκαστώ να τη γυρίσω πίσω κλπ (μεταφορές στην Αθήνα κλπ).

Principe για πόσες ίντσες ενδιαφέρεσαι και ποια ήταν η χαμηλότερη τιμή που την βρήκες??

Για 55 ίντσες. Γύρω στα 3 μέτρα η απόσταση θέασης. To κατάστημα στην Αθήνα λέγεται agorazoome.gr Τιμή 1480 όπως ανέφερα και παραπάνω. Η χαμηλότερη που βρήκα.