Samsung UE J6200 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

η βαση ειναι λιγο ταλαιπωρια οντως. Αρχικα δεν ειχα συναρμολογησει σωστα τα δυο κομματια της βασης (δεν ειχε ακουστει το "κλακ" απο το πισω γλωσσιδι). Μετα με ταλαιπωρησε αρκετα το σφιξιμο των βιδων. Καλα εκατσε τελικα, αλλα σιγουρα κουνιεται λιγο. Οχι πολυ παραπανω απο την προηγουμενη μου samsung παντως.

Μια σημαντική ερώτηση για το μοντέλο των 40 ιντσών: Η τηλεόραση γυρίζει αριστερά-δεξιά πάνω στην βάση της? Αν ναι κατα πόσο? Η πρέπει να κουνηθεί όλη η βάση?

H 55αρα παντως δεν κουνιεται καθολου. Μου ειναι δυσκολο να πιστεψω οτι εχουν βαλει ακριβοτερη βαση στην 40αρα απο την 55αρα

Καλησπερα,με ενδιαφερη η συγκεκριμενη tv .Με ενδιαφερη πολυ το τηλεοπτικο σημα μπορει να μου πει καποιος αν υπαρχει τοσο μεγαλο προβλημα με την ποιοτητα και αν διορθωνετε καπως?ευχαριστω

Αν σε ενδιαφερει πολυ το τηλεοπτικο καλυτερα δες κατι σε Panasonic Sony LG
Η ποιοτητα ειναι καλυτερη αν βλεπει μεσο nova η ΟΤΕ

Παιδιά μια βοήθεια, δεν βρίσκω και τις 8 βίδες, βρήκα τις 4. Έψαξα κάτω από βάσης αλλά τίποτα... Τα φώτα σας;

Παιδιά μια βοήθεια, δεν βρίσκω και τις 8 βίδες, βρήκα τις 4. Έψαξα κάτω από βάσης αλλά τίποτα... Τα φώτα σας;

απο κάτω και μέσα στις τρύπες είναι συνήθως

Καλησπέρα και γώ απο σήμερα είμαι κάτοχος της 55J6200. Το μενού είναι αργό όπως αναφέρατε.
8 βίδες είχε μέσα (μέσα στην "σχάρα" της πλάτης της βάσης βρίσκονταν).

Απο καλιμπράρισμα δεν έχω ασχοληθεί ακόμη, αν κάποιος έχει κάνει ας παραθέσει ένα αρχείο με όλες τις ρυθμίσεις.

Απάντηση: Re: Samsung UE J6200 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα και γώ απο σήμερα είμαι κάτοχος της 55J6200. Το μενού είναι αργό όπως αναφέρατε.
8 βίδες είχε μέσα (μέσα στην "σχάρα" της πλάτης της βάσης βρίσκονταν).

Απο καλιμπράρισμα δεν έχω ασχοληθεί ακόμη, αν κάποιος έχει κάνει ας παραθέσει ένα αρχείο με όλες τις ρυθμίσεις.

Στα 699 ή άλλη τιμή;

Είδα και μέσα στην σχάρα αλλά τίποτα,μου έδωσε το κατάστημα που την πήρα σχεδόν ίδιες. Ευχαριστώ πάντως.

Τοσο την πηρα κ γω. Σε σχεση με το καλιμπραρισμα εμενα οι ρυθμίσεις του avsite δεν μου άρεσαν. Σαν να την έκαναν λιγο θαμπή την εικόνα. Αυτο το 0 που βάζουν στην ευκρίνεια με σκοτώνει. Χαχαχα θελει εναν συνδυασμό πιστευω απο ρυθμίσεις.

Τοσο την πηρα κ γω. Σε σχεση με το καλιμπραρισμα εμενα οι ρυθμίσεις του avsite δεν μου άρεσαν. Σαν να την έκαναν λιγο θαμπή την εικόνα. Αυτο το 0 που βάζουν στην ευκρίνεια με σκοτώνει. Χαχαχα θελει εναν συνδυασμό πιστευω απο ρυθμίσεις.

Εσύ τι ρυθμίσεις έχεις ?

Εγώ δοκίμασα του rtings αλλά δεν έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Μόλις τελειώσω με το καλιμπράρισμα θα σας τις αναρτήσω και δοκιμάζετε και σεις με τη σειρά σας και μου λέτε τη γνώμη σας.

Εγώ δοκίμασα του rtings αλλά δεν έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Μόλις τελειώσω με το καλιμπράρισμα θα σας τις αναρτήσω και δοκιμάζετε και σεις με τη σειρά σας και μου λέτε τη γνώμη σας.

+1

Άφησα τις ρυθμίσεις του rtings, αλλά με sharpness 45. Μου φαίνεται αισθητά βελτιωμένη απεικόνιση λεπτομέρειας.

Άφησα τις ρυθμίσεις του rtings, αλλά με sharpness 45. Μου φαίνεται αισθητά βελτιωμένη απεικόνιση λεπτομέρειας.

rtings δεν εβαλα, αλλα απο το video το avforums (sorry οχι avsite) αλλα μαλλον θα τα δω τωρα