tasosdimas
New member
- 3 November 2010
- 76
Καλησπέρα, θα παρακαλούσα αν κάποιος φίλος γνωρίζει τις διαφορές μεταξύ της SAMSUNG UE75NU8002 και της SAMSUNG UE75ΜU8002 να τις παραθέσει.
Η βασική διαφορά που βλέπω είναι η χρονολογία παραγωγής που είναι 2018 και 2017 αντίστοιχα.
Ευχαριστώ πολύ
Μάνος
1240.7 νεο update.
Οτι update εχω κανει δεν εχω δει διαφορα.Παρατήρησες κάποιες αλλαγές Τάσο?
1221 έχει η δική μου τώρα
Καλημερα σε ολους
Εχω παρει εδω και 3 εβδομαδες και εγω την συγκεκριμενη τηλεοραση (49") και ειχα την ατυχια να λειπουν απο την συσκευασια οι δυο ανταπτορες - αποστατες - βιδες για τις δυο πανω τρυπες στην τηλεοραση ωστε να μπορω να την βαλω στον τοιχο.
Εννοειται οτι επικοινωνησα με την SAMSUNG απο την πρωτη στιγμη αλλα εδω και 3 εβδομαδες ειμαστε στο οτι τα εχουμε παραγγειλει απο το εξωτερικο γιατι δεν υπαρχουν πουθενα στο εμποριο και περιμενουμε.
Και φυσικα αυτη η αναμονη αφου δεν ξερω αν θα τις εχω αυριο ή σε ενα μηνα ωστε να μπορω να την βαλω στον χωρο μου , με ξενερωνει
Εχει καποιος εμπειρια με τις συγκεκριμενες βιδες αν μπορω να τις βρω καπου στο εμποριο ή αν εχει την ιδια τηλεοραση και εχει καποιες γνωσεις να μου πει τι σπειρωμα εχει αυτη η βιδα απο την μερια της τηλεορασης
γιατι δοκιμασα ενα εκατομμυριο βιδες που εχω και δεν κανει καμια και φοβαμαι μηπως ειναι καμια αποκλειστικοτητα της Samsung για να μην μπορεις να βαλεις αλλες απο της μαμας του
Ευχαριστω Δημητρης
Την περασα αλλα μια απο τα ιδια.....Δυστυχως επιμενει η Samsung να μην δινει αναβαθμηση για την υβριδικη και δεν καταλαβαινω το γιατι .......μαλλον την εχουν δει καπως εγω τους εχω ενοχλησει και με email και μεσω απομακρισμενης διαχειρησης οπου μου ειπαν πριν δεκαπεντε μερες οτι υπαρχει αιτημα να δωθει με αναβαθμηση καθως και το HDR10+ σε premium μοντελα του 2017 !