Samsung UE19D4003

epp494

New member
1 December 2012
4
Καλησπέρα σας,
εδώ και καιρό θέλω να αγοράσω μία tv για το υπνοδωμάτιο.. Έχω δει μία προσφορά για την παρακάτω:[h=1]Samsung UE19D4003 LED TV 19'' -> 129ευρώ[/h]το μειονέκτημα είναι ότι είναι 19" και δεν ξέρω αν θα είναι ικανοποιητική για την απόσταση μου 1,8m !!!
Ποιά η γνώμη σας?

BINOCULARS_60102.jpg

Πάρε και ένα τέτοιο και είσαι οκ.

Χωρίς πλάκα τώρα αν το επιτρέπουν τα οικονομικά σου πάρε έστω 23" , κανονικά πρέπει να πας σε 32".

:D Yperion :grinning-smiley-043

Φιλε θεματογραφε, εχω οραση 10/10 & εχω συνηθισει σε μικρες οθονες. Παρ' ολα αυτα ακομα & στο 1,5μ. , απο 22" & κατω δυσκολευομαι να δω τους υποτιτλους.... Ακομα & για μικρη κρεβατ/ρα θες min. 24αρα για να βλεπεις καπως αξιοπρεπως & να μην ζοριζεις τα ματια σου. Αν ο χωρος για την TV ειναι πολυ μικρος, εγω προτεινω κατι τετοιο :

http://www.skroutz.gr/c/12/televisi...ως-27-ίντσες.html?price_max=300.00&price_min=

Ακου μας & δεν θα χασεις.....

Ευχαριστώ παιδιά για τις συμβουλές σας.. Για 23-26" θα πάω για να αξίζει η αγορά.. Καλύτερα περισσότερα χρήματα και να μείνω ικανοποιημένος παρά λίγα και να τα κλαίω-bye-

Δεν πας σε 32" καλύτερα...

KALHTERA 32 δεν θα το μετανιωσεις........η διαφορες ειναι μικρες

δεν θέλω να πάω σε μεγάλη tv, 32" έχω στο σαλόνι, 26πιστεύω με καλύπτει!! Κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω είναι ποιες οι διαφορές μεταξύ TV και TV-Monitor?

Πάρε μεγαλύτερη στο σαλόνι. Ειδικά αν έχεις απόσταση θέασης μεγαλύτερη από 1,5 μέτρο.

Όπως είπαν τα παιδιά, η 32 στη κρεβατοκάμαρα και μια 46 + για το σαλόνι, αλλιώς θα έχεις 2 λάθος τηλεοράσεις, εκτός αν βλέπεις μόνο ειδήσεις και τούρκικα.

46" για 2μέτρα απόσταση? Ρε παιδιά μήπως είναι υπερβολή και περισσότερο θα με ζαλίζει παρά θα βλέπω ταινίες???

Φίλε, Γεωργίου σπίκινγκ, πάρε εσύ μια 46'' για να βλέπεις ταινίες, ειδικά καλής ποιότητας High Definition όπως λέμε κι αν σε 2-3 μήνες από σήμερα το μετανιώσεις, έλα να στην αγοράσω! (αρκεί μη πάρεις καμιά πανάκριβη και δεν μου φτάνουν τα λεφτά... αν και θα προτιμούσα κάτι σε 55+ για τα 3μιση μέτρα που κάθομαι εγώ).
Στην ελάχιστη περίπτωση για οικονομία, θα βρεις φθηνές 40'' αλλά θα το μεταννοιώσεις σε λίγο καιρό που δεν πήρες μεγαλύτερη.