Samsung UE26C4000 LED TV ή LG 26LE5500 LED TV????? HELP!!

blaze

New member
21 March 2011
13
Καλησπέρα σε όλους.Είμαι καινούριος στο φόρουμ και βρίσκομαι σε μεγάλο δίλλημα στην αγορά LED TV στις 26''.
Είμαι ανάμεσα στην Samsung UE26C4000 και στην LG 26LE5500.Η τιμή τους είναι γύρω στα 400.Ποιά προτείνετε???

Υποθέτω ότι για να ψάχνεις στις 26" θα έχεις κάποιο πρόβλημα χώρου. Είναι κρίμα όμως να πάρεις μια 26" αντί μιας 32" στην ίδια περίπου τιμή. Εγώ θα σου πρότεινα, με τιμή μέχρι τα 400 ευρώ πάντοτε, μία από αυτές : Samsung C530 , LG D550 , LG D750 . Ειδικά η τελευταία με τέτοια τιμή είναι τρελή ευκαιρία. :a0210:

Last edited:
Απ' ότι φαίνεται η LG D750 έχει εξαντληθεί στο κατάστημα με τη χαμηλότερη τιμή. Κοίταξέ το πάντως για 32", η διαφορά στο μέγεθος δεν είναι τόσο μεγάλη. Ενδεικτικά, η 26LE5500 σε σχέση με την D550 έχουν διαφορά 15 cm στο πλάτος.

Καλωσηλθες

LED TV=LCD με μειωμενο παχος , οποτε μην πετας τζαμπα 400 ευρω για ενα δειγμα τηλεορασης 26".

Στα ιδια λεφτα παιρνεις την 32C530 η την 32LD550.

Ξέρω ότι η διαφορά στην τιμή με τις 32'' είναι πολύ μικρή αλλά λόγω χώρου μιας και είναι υπνοδωμάτιο κοιτάω αναγκαστικά μέχρι 26''.Από τις 2 που έχω θέσει σε σύγκριση ποια θα επιλέγατε? Ενδεικτικά η βασική διαφορά τους είναι οτι η LG είναι Full HD, αλλά στο Media Markt που τις είδα δίπλα δίπλα η Samsung σα να μου φάνηκε καλύτερη..

400 E η LG
420 Ε η Samsung
Tελικα γι αυτα τα λεφτα δεν αξιζει καμια απο τις 2.
Πηρα την 32C530 LCD με 400 Ε και δεν το μετανοιωσα καθολου.
Απιστευτη για τα λεφτα της.

τελικά ακολούθησα τη συμβουλή σας και απέφυγα κάποια 26'-άρα LED της ζώνης των 500 (σχεδόν) ευρώ.

Πήρα την παραπάνω samsung που αγόρασε και ο φίλος, από το Saturn στα 399 ευρώ.

Νωρίτερα βέβαια, εκατσα και μέτρησα το χώρο και τελικά η 32' άρα κάθετε ακριβώς, αν και η απόσταση θέασης στο συγκεκριμένο δωμάτιο νομίζω είναι κάτω από το όριο ή σχεδόν στο όριο. Εν τούτοις πιστεύω είναι ιδανική, καθώς ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες 2 ηλικιωμένων (περί τα 70), οι οποίοι θέλουν να τα βλέπουν κάπως ¨μεγάλα¨.

Για να μην πολυλογώ, ήθελα να ευχαριστήσω όλους της παρέας για τις συμβουλές και βοήθεια, ώστε να μην ξοδέψω άδικα περισσότερα χρήματα και να κάνω, πιστεύω, μία εξαιρετική επιλογή.

Re: Απάντηση: Samsung UE26C4000 LED TV ή LG 26LE5500 LED TV????? HELP!!

τελικά ακολούθησα τη συμβουλή σας και απέφυγα κάποια 26'-άρα LED της ζώνης των 500 (σχεδόν) ευρώ.

Νωρίτερα βέβαια, εκατσα και μέτρησα το χώρο και τελικά η 32' άρα κάθετε ακριβώς, αν και η απόσταση θέασης στο συγκεκριμένο δωμάτιο νομίζω είναι κάτω από το όριο ή σχεδόν στο όριο. Εν τούτοις πιστεύω είναι ιδανική, καθώς ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες 2 ηλικιωμένων (περί τα 70), οι οποίοι θέλουν να τα βλέπουν κάπως ¨μεγάλα¨.

Για να μην πολυλογώ, ήθελα να ευχαριστήσω όλους της παρέας για τις συμβουλές και βοήθεια, ώστε να μην ξοδέψω άδικα περισσότερα χρήματα και να κάνω, πιστεύω, μία εξαιρετική επιλογή.
+1000

Re: Απάντηση: Samsung UE26C4000 LED TV ή LG 26LE5500 LED TV????? HELP!!

+1001 που δεν εδωσες 400ε για 26' , και φυσικα που χωρεσε η 32'.