Samsung UE32C6000 την παρηγγειλα τελικα απο Κωτσοβολο!

lakisman46

New member
23 January 2011
29
Παιδια μετα απο πολλη σκεψη πολυ διαβασμα και πολλες γνωμες που πηρα παρηγγειλα χθες την samsung UE32C6000 απο τον κωτσοβολο και θα ηθελα να ρωτησω για κατι που με παραξενεψε !Γιατι δεν υπαρχει στο ελληνικο σαιτ της samsung η συγκεκριμενη 32αρα,ακουσα καπου οτι ειναι κομματι προμο,αυτο τι ακριβως σημαινει?Στην αρχη ημουνα αναμεσα στην LG32LE7500 και την UE32C6000 πιστευω να εκανα καλη επιλογη και να μην το μετανιωσω!:confused:

Να σου θέσω ένα ερώτημα...εάν επιτρέπεται.Ποια είναι η απόσταση θέασης σου από τον καναπέ;

Παιδια μετα απο πολλη σκεψη πολυ διαβασμα και πολλες γνωμες που πηρα παρηγγειλα χθες την samsung UE32C6000 απο τον κωτσοβολο και θα ηθελα να ρωτησω για κατι που με παραξενεψε !Γιατι δεν υπαρχει στο ελληνικο σαιτ της samsung η συγκεκριμενη 32αρα,ακουσα καπου οτι ειναι κομματι προμο,αυτο τι ακριβως σημαινει?Στην αρχη ημουνα αναμεσα στην LG32LE7500 και την UE32C6000 πιστευω να εκανα καλη επιλογη και να μην το μετανιωσω!:confused:

To συγκεκριμενο μοντελο τεινει να καταργηθει,αλλα δεν εχει σημασια
ειναι καλη τηλεοραση.
Ελπιζω μονο να μην πηρες εκθεσιακο κομματι.(Λογικα θα το ανεφεραν)

Απάντηση: Re: Samsung UE32C6000 την παρηγγειλα τελικα απο Κωτσοβολο!

Να σου θέσω ένα ερώτημα...εάν επιτρέπεται.Ποια είναι η απόσταση θέασης σου από τον καναπέ;
Η αποσταση ειναι γυρω στο 1.5 μετρο!(Υπνοδωματιο).

Απάντηση: Re: Samsung UE32C6000 την παρηγγειλα τελικα απο Κωτσοβολο!

To συγκεκριμενο μοντελο τεινει να καταργηθει,αλλα δεν εχει σημασια
ειναι καλη τηλεοραση.
Ελπιζω μονο να μην πηρες εκθεσιακο κομματι.(Λογικα θα το ανεφεραν)
Δεν ηταν εκθεσιακο κομματι την πηρα σφραγισμενη!Γι'αυτο τον λογο την παρηγγειλα επειδη και στα 2 κομματια που ειχε στο καταστημα ειχαν ανοιχτει τα κουτια τους!

Λογικα αφου δεν υπαρχουν απαντησεις να θεωρησω οτι εκανα σωστη επιλογη!Ευχαριστω για τις απαντησεις σας:proud::proud:

Re: Απάντηση: Samsung UE32C6000 την παρηγγειλα τελικα απο Κωτσοβολο!

Λογικα αφου δεν υπαρχουν απαντησεις να θεωρησω οτι εκανα σωστη επιλογη!Ευχαριστω για τις απαντησεις σας:proud::proud:

To θεμα ειναι να ρωταγες απο πριν και οχι κατοπιν εορτης.

Βλεπω πχ. σημερα στην Ηλεκτρονικη την LG 32LE5500 στα 499 ευρω.

Βεβαια εγω και για 1.5 μετρο θα επαρνα 40" στην θεαση σου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE32C6000 την παρηγγειλα τελικα απο Κωτσοβολο!

To θεμα ειναι να ρωταγες απο πριν και οχι κατοπιν εορτης.

Βλεπω πχ. σημερα στην Ηλεκτρονικη την LG 32LE5500 στα 499 ευρω.

Βεβαια εγω και για 1.5 μετρο θα επαρνα 40" στην θεαση σου.

Να μην υπερβαλουμε κιολας.
Ναι μπορει και 40 " στο 1,5 μετρο (εγω βλεπω αρκετες φορες στο σαλονι)
αλλα οχι για κρεβατοκαμαρα

Βασικα η επιλογη βασιστηκε πανω σε πολλες αποψεις που διαβασα αλλα περισσοτερο στην προσωπικη μου αντιληψη απο πλευρας καλυτερης ποιοτητας εικονας συγκριτικα με τις υπολοιπες τηλεορασεις που υπηρχανε στο καταστημα!Περισσοτερο με εντυπωσιασανε τα χρωματα και η αντιθεση του μαυρου!Οσο για την επιλογη της διαστασης στις 32" μπορω να πω οτι με καλυψε πληρως το μεγεθος απο την στιγμη που δεν εχω τρελες απαιτησεις!:smile::smile: