SAMSUNG UE32F5500AWXXH vs. Toshiba 32RL938G

Fanfaras

Established Member
19 July 2012
149
SAMSUNG UE32F5500AWXXH vs. Toshiba 32RL938G vs. SONY KDL-32EX650

Προσανατολίζομαι στη Toshiba, λόγω καλής τιμής... Με ενδιαφέρει πάρα πολύ να έχει wifi και όσο το δυνατόν περισσότερες δυνατότητες browsing... (θα ήταν τέλεια αν κάποια από αυτές μπορεί να δει webTV από ANT1, MEGA κλπ, δεν ξέρω αν μπορούν όμως)

Επίσης θέλω καλές δυνατότητες media player χωρίς προβλήματα όσο το δυνατόν με mkv, ac3, gr υπότιτλους κλπ κλπ
και φυσικά καλή εικόνα που κλασικά περιμένει κάποιος από μια TV...

Ποια προτείνετε εσείς;

Last edited:
Καλησπέρα σε όλο το forum.1ο μου post και δεν είναι για καλό!Έχω μια τηλεόραση TOSHIBA 32RL938 και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:όταν μπαινω από τον web browser της τηλεόρασης σε site που έχουν βίντεο δεν τα αναπαράγει καθώς η τηλεόραση όπως λέει το site (π.χ. youtube) δεν έχει flash player!:FSGSFGS4:.Υπάρχει λύση σε αυτό το πρόβλημα ή όχι?Τι μπορώ να κάνω γενικά για να βλέπω βίντεο μέσω του web browser της τηλεόρασης? Ευχαριστώ προκαταβολικά.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/108040-Πρόβλημα-με-TOSHIBA-32RL938

Για να μην την πατήσεις σαν εμένα με την toshiba πήγαινε προς τη samsung.Αυτή που γράφεις δεν ξέρω αν έχει flash player ρώτησέ το πρώτα.Πάντως αυτή http://www.skroutz.gr/s/448750/Samsung-UE32ES5500.html έχει σίγουρα γιατί την έχει γνωστός μου.Η toshiba έχει widi ένω η samsung όχι.Εχει και vga η sam όχι.Στη samsung θα χρειαστεις και stickακι για ασυρματη σύνδεση στο internet +40-50 ευρώ.Από την εικόνα της toshiba δεν τρελάθηκα μπορώ να πω ότι η samsung είναι καλύτερη αν και είμαι σε περιοχή χωρίς ακόμα digea.Για τη sony δεν έχω άποψη.Για μένα, πάρε τη Samsung-UE32ES5500 τα αξίζει τα λεφτά της.

Σημαντικό αυτό. Σε μελλοντική αναβάθμιση αλήθεια, η Toshiba δεν θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα του Flash Player σε αυτές τις συσκευές που σήμερα δεν το υποστηρίζουν?
Το widi είναι καλή φάση, αλλά είναι λίγο παλιό το laptop μου και σίγουρα δεν το υποστηρίζει. (βέβαια κάποια στιγμή θα αποκτηθεί νέο laptop οπότε ίσως είναι κι αυτή μια παράμετρος που παίζει το ρόλο της......)

Και έχω και μια ερώτηση... Η Toshiba που αναφέρω, αφού δεν υποστηρίζει flash, δεν παίζει καθόλου youtube???? Η παίζει τα youtube μέσω ειδικής εφαρμογής και όχι μέσω του web browser? Και αλήθεια, τι μπορεί να δει τελικά μέσα από τον web browser? Μπορεί να δει sites? Πχ το avclub????

Σημαντικό αυτό. Σε μελλοντική αναβάθμιση αλήθεια, η Toshiba δεν θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα του Flash Player σε αυτές τις συσκευές που σήμερα δεν το υποστηρίζουν?

Αν μπορούσε να υποστηρίξει flash θα το έκανε από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της.

Πάρε την F5500 , από τις τρεις σαν δυνατότητες smart tv είναι μονόδρομος.

Απάντηση: Re: SAMSUNG UE32F5500AWXXH vs. Toshiba 32RL938G

Το widi είναι καλή φάση, αλλά είναι λίγο παλιό το laptop μου και σίγουρα δεν το υποστηρίζει. (βέβαια κάποια στιγμή θα αποκτηθεί νέο laptop οπότε ίσως είναι κι αυτή μια παράμετρος που παίζει το ρόλο της......)

Και έχω και μια ερώτηση... Η Toshiba που αναφέρω, αφού δεν υποστηρίζει flash, δεν παίζει καθόλου youtube???? Η παίζει τα youtube μέσω ειδικής εφαρμογής και όχι μέσω του web browser? Και αλήθεια, τι μπορεί να δει τελικά μέσα από τον web browser? Μπορεί να δει sites? Πχ το avclub????

Εχει το youtube μεσω ειδικού καναλιού όπως το λές.Εχει το video place το οποίο περιλαμβανει youtube, viewster, vimeo, dailymotion και skype.Το viewster έχει ταινίες ολόκληρες δωρεάν άλλα χωρις ελληνικούς υπότιτλους εννοείται.Ο web browser ανοίγει κανονικά όλα τα site όπως και στον υπολογιστή,έχει εύκολη πλοήγηση δεν σε παιδεύει αλλά ότι video υπάρχει στο site που βλέπεις δεν το παίζει.Α! σημαντικο! το κανάλι του youtube μπορεις να γράψεις μόνο στα αγγλικα δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο.Στα ελληνικά μόνο με λατινικούς χαρακτήρες (greeklish).Γενικά μόνο αν συνδέσεις τον υπολόγιστη σου θα δεις τα πάντα.Αν ο υπολογιστής σου δεν έχει HDMI δεν θα μπορέσεις να τον συνδέσεις στην samsung γιατί δεν έχει vga.Η toshiba έχει και vga αλλά δεν έχει αναλογική έξοδο ήχου αλλά μόνο ψηφιακή(optical).

Στο menu της τηλεόρασης στο media player έχει 2 επιλογές---> usb media player και δικτυακό media player.Τι ακριβώς είναι το τελευταίο?

Εχοντας την SAMSUNG UE32F5500 (προσοχη η F5500 ) πιστευω θα σε καλυψει πληρως.Παιζει τα παντα απο τη θυρα usb, διαθετει θυρα ethernet αλλα και ασυρματο wifi ,εχει wifi direct
για απευθειας συνδεση με καποιο ασυρματο laptop η κινητο (δεν ξερω αν ειναι το ιδιο με αυτο που λενε widi - δεν το εχω ψαξει).Επισης εχοντας την εφαρμογη allshare στο pc μπορεις να δεις μεσω δικτυου τις ταινιες σου χωρις προβληματα. Και τελος στην πλοηγηση μεχρι τωρα, σε οτι site ειδα, τα βιντεο παιζουν κανονικοτατα.(Πχ χαζευω στο mega το καψε το σεναριο , οι μικρες παιζουν παιχνιδια σε καποια site κλπ).

A. Δέχεται επίσης πληκτρολόγιο και ποντίκι για πιο άνετη πλοήγηση. Εγώ της έχω συνδέσει ένα ασύρματο logitech k400 και με εξυπηρετεί αφάνταστα.

Η Samsung UE32F5500 έχει 479 ευρώ...
Είδα όμως ότι η Samsung UE32F6400 έχει 499 ευρώ! Δεν είναι καλύτερη η δεύτερη???

Είναι εκτός των άλλων 100 Hz έναντι 50.

Ο μόνος λόγος να προτιμήσεις την F5500 είναι αν σε ενδιαφέρει το gaming καθώς είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα έχει λιγότερο lag. Σε κάθε άλλη περίπτωση αφοράζεις την 6400.

Η Samsung UE32F5500 έχει 479 ευρώ...
Είδα όμως ότι η Samsung UE32F6400 έχει 499 ευρώ! Δεν είναι καλύτερη η δεύτερη???

Στο eshop (crazy sundays) την έχει προσφορά (32f5500) στα 394 μέχρι και 8/6.
Σε αυτή την τιμή την πήρα και εγώ.

Ωπ, σοβαρά???? Δεν το είδααααααα εγκαίρως...... :bigcry: Όμως έχω ακούσει ότι το e-shop κάνει γενικά παραεισαγωγές και τέτοια και μετά υπάρχει πρόβλημα με εγγυήσεις ή και ακόμη με τα παρελκόμενα που υπάρχουν στο πακέτο... Ισχύει?

Έχει όμως προσφορά αυτήν... Χμμμμ..... Την έχει κανείς??? PHILIPS 32PFL4258 32''

Δείχνει να έχει ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, αλλά δεν ξέρω στη πράξη τι παίζει...

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.156828&sid=1

Last edited by a moderator:
H Philips απ'οτι ξέρω δεν κάνει διαχωρισμό στα προιόντα της με βάση αν είναι η δεν είναι παραεισαγωγές.
Η εγγύηση των προιόντων της αναγνωρίζεται κανονικά.
Τη συγκεκριμένη δεν την έχω δει να παίζει. Πάντως, είναι φετινό μοντέλο και χρησιμοποιεί πάνελ S-IPS(LG).