Samsung UE39EH5003 LED TV 39'' vs LG 42PA4500 Plasma

Verde

New member
15 May 2010
64
Καλησπέρα,

Θελω να παρω νεα τηλεοραση για τους γονεις μου που με την βρωμο-digea παιδευονται (2 τηλεχειριστηρια)

Budget γυρω στα 350 maximum

Βρηκα 2 εντελως διαφορετικες tv ακριβως στα ιδια λεφτα (περιπου 370 )

Η χρηση ειναι 95% σε τηλεοπτικα καναλια της Digea. (για να μην πω 100%)
Χωρος αρκετα φωτεινος εως πολυ
Αποσταση θέασης περιπου 2-3 μέτρα

Συγκρινω 2 εντελως διαφορετικες τεχνολογιες: 1 plasma και 1 led στα ιδια λεφτα και σχεδον στις ιδιες ιντσες

Πολλες φορες χαζευω κι εγω στη συγκεκριμενη tv και θα ηθελα να παρω μια πλασμα ετσι για αλλαγη να δω λιγο την ποιοτητα στα 600hz κι αν αξιζει γενικα
Με προβληματιζουν ομως 2 πραγματα οτι δεν ειναι Full HD και το κυριοτερο οτι το σαλονι ειναι πολυ φωτεινο.
Ακριβως διπλα - πισω δεξια απο την tv ειναι μια μεγαλη μπαλκονοπορτα συνεχεια ανοιχτη με φουλ ηλιο και απο οσο ξερω οι Plasma δεν τα πανε καλα με το φως
LED ή Plasma??

Samsung UE39EH5003 'Η LG 42PA4500 Plasma ???

Ξερετε καποια μαγαζια στην Αθηνα που να εχουν αυτες τις 2 συγκεκριμενες τηλεορασεις ανοιχτες???

Η συγκεκριμένη Samsung έχει πάνελ Chi Mei οπότε μπορεί να μην σε ικανοποιήσει η εικόνα της.

Από την άλλη οι πλάσμα δεν ενδείκνυνται για φωτεινούς χώρους ακόμα και αυτές που διαθέτουν εξελιγμένα φίλτρα.

Η συγκεκριμένη Samsung έχει πάνελ Chi Mei οπότε μπορεί να μην σε ικανοποιήσει η εικόνα της.

Από την άλλη οι πλάσμα δεν ενδείκνυνται για φωτεινούς χώρους ακόμα και αυτές που διαθέτουν εξελιγμένα φίλτρα.

Ευχαριστω για την απαντηση σου, για αυτο θα ψαξω να βρω μαγαζια που τις εχουν ανοιχτες για να συγκρινω εικονα.
Αν δεν μου κανουν μαλλον θα κανω downsize τις ιντες στις 32 οπου εκει θα βρω και φτηνοτερες αλλα και καλυτερες επιλογές!
Παντως θα ηθελα να τις τσεκαρω και τις 2 πρωτα

Ας τα τα 600Hz. Πές μου πόσα Ηz θέλεις να στα κάνω. Στα 100hz είναι όλες οι πλάσμα.

Από εκεί και πέρα σε φωτεινό χώρο θα έχεις αντανακλάσεις με τις πλάσμα και ειδικά με entry level μοντέλα όπως η 42pa4500.

δες και τη samsung 43e450

http://www.skroutz.gr/s/443932/Samsung-PS43E450A1W.html

αν και αυτή θα έχει αρκετές αντανακλάσεις.

Επειδή λες ότι ο χώρος είναι πολύ φωτεινός μάλλον την EH5003 θα έλεγα αν και σαν εικόνα σε νορμάλ φωτισμό η PA4500 είναι 2 κλάσεις ανώτερη.