Δεν τρέχει τίποτα φίλε Gojakla και δεν είναι κανόνες...
...απλά, όσο περισσότερα στοιχεία δίνει κάποιος που βρίσκεται σε δίλημμα...
....τόσο πιο εύκολο είναι για κάποιον άλλον να τον βοηθήσει στις απορίες του..![]()
Όσον αφορά το Β ερώτημά μου... εννοούσα στην κατηγορία τιμής τους και στις ιντσες τους, αν υπάρχει καλύτερη αντιπρόταση.
Είμαι στο ίδιο δίλλημα!
... σε δίλημμα...
Αν πρόκειται περί αυτού, απέφυγα να αναλύσω περισσότερα στοιχεία καθώς μου ζητήθηκε να σας ρωτήσω για μεταξύ των 2.
Οπότε αφού είχε καταλήξει ο φίλος, περισσότερο με ενδιέφερε η μεταξύ τους σύγκριση...
Όσον αφορά το Β ερώτημά μου... εννοούσα στην κατηγορία τιμής τους και στις ιντσες τους, αν υπάρχει καλύτερη αντιπρόταση.
Ευχαριστώ για άλλη μια φορά...![]()
Αν τωρα τα ξερει ολα και το μονο που δεν μπορει να καταλαβει ειναι ποια να διαλεξει αναμεσα σε 2 ολοιδιες τηλεορασεις , που απλα η μια εχει multimedia δυνατοτητες ενω η αλλη οχι , δε νομιζεις οτι αυτο ειναι καθαρα θεμα προσωπικο και δεν χρηζει βοηθειας?
![]()
Το ολόιδιες δεν το ήξερα... δεν ήξερα δλδ ότι η μόνη ουσιαστική τους διαφορά είναι τα περί δικτυακών δυνατοτήτων...
Μπορεί να υπήρχε και διαφορά στην ποιότητα εικόνας... δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω. Γι' αυτό και το ερώτημα.
Κατά τα άλλα... έχει καταλήξει ότι θέλει 42 και τα λ7 του είναι στα 1200 χονδρικά...
Δεν είναι κάτι που θα το συζήταγε... γι' αυτό και δεν το έθεσα...
Εσείς καλώς ρωτάτε... πράγματι μπορεί να ήμουν ελλειπής.
Γενικά πάντως... mkv 1080p βλέπει... από ένα Acer Laptop... απόσταση περί τα 2-2.5m... με ήχο από logitech 5500...![]()
Αν ήταν να διαλέξω μεταξύ της άμεσα διαθέσιμης 46Β6000 και την εν αναμονή LE46B750, αξίζει να περιμένω; (Το DLNA δεν μ' ενδιαφέρει, θα συνδέσω nettop pc στην τηλεόραση)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.