Samsung UE40B700 ή LG 42SL9000

boksic

New member
20 January 2010
35
Γεια σε ολους!!!
Ειμαι σε με μεγαλο διλημα αναμεσα στις δυο
και αυτο λογω της προσφορας που εχει κανει
το electroworld της LG STA 889 ευρω.
Θα ηθελα να μου πειτε εαν αξιζει να δωσω τα επιπλεον
χρηματα για την samsung ή η διαφορα τους δεν και τοσο μεγαλη?
Help plz....

Re: Samsung UE40B7000 ή LG 42SL9000

Γεια σε ολους!!!
Ειμαι σε με μεγαλο διλημα αναμεσα στις δυο
και αυτο λογω της προσφορας που εχει κανει
το electroworld της LG STA 889 ευρω.
Θα ηθελα να μου πειτε εαν αξιζει να δωσω τα επιπλεον
χρηματα για την samsung ή η διαφορα τους δεν και τοσο μεγαλη?
Help plz....
Κανεις ρε παιδια?????:bigcry:

Νομιζω εχεις ξεκινησει λιγο αναποδα...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=37195

Καλωσηλθες παντως...:ernaehrung004:
Καλως σας βρηκα!!!!-bye-
διαβαζω εδω και καιρο το forum
και κατεληξα σ'αυτες τις δυο!!!
Δεν εχω προβλημα στις 2 ιντσες
οποτε εαv μπορει καποιος να
καθαρισει λιγο την ομιχλη στο μυαλο μου
θα το εκτιμουσα.

Χρηση? Αποσταση θεασης? Θελεις οπωσδηποτε να ειναι LED?

Πχ. η Samsung Β750 νομιζω οτι εχει καλυτερη εικονα και απο τις δυο ενω μπορεις να παρεις και την B6000 που ειναι ιδια σε εικονα με την 7000 και πιο φθηνη μονο που δεν εχει τον media player της 7000...

Γενικά για την τιμή της η LG είναι καλή; Σκέφτομαι θα είναι καλός αντικαταστάτης της παλιάς Sony 29" CRT του σαλονιού... DVB-T με MPEG4 decoder έχει έτσι;

Παίρνω να την κλείσω ΤΩΡΑ αμέσως... 900 είναι καλή τιμή νομίζω.

Last edited:

Πχ. η Samsung Β750 νομιζω οτι εχει καλυτερη εικονα και απο τις δυο ενω μπορεις να παρεις και την B6000 που ειναι ιδια σε εικονα με την 7000 και πιο φθηνη μονο που δεν εχει τον media player της 7000...

Δεν θα με ενδιεφερε ο media player της 7 μιας και δεν
θα κουραζομαι να βαζω το στικακι στο dvd player...
οποτε μαλλον κλεινω προς την Β6000!

Πήγα να την δώ στην Θεσσαλονίκη, τελικά ΔΕΝ την διάλεξα... Είναι υπερβολικά glossy και έχω πολύ φωτείνο σπίτι, ο δέκτης είναι εκνευριστικά αργός στην αλλαγή καναλιών (είτε DVB-T είτε απλού προγράμματος) και το μαύρο της είναι άθλιο...

Για να δούμε τι θα πάρω στο τέλος.

Απάντηση: Re: Samsung UE40B7000 ή LG 42SL9000

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, όμως κάτοχος της 46Β6000 με ενημέρωσε ότι η λειτουργία media player ενεργοποιείται μέσα από το service menu..
(μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν το είδα με τα μάτια μου)

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, όμως κάτοχος της 46Β6000 με ενημέρωσε ότι η λειτουργία media player ενεργοποιείται μέσα από το service menu..
(μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν το είδα με τα μάτια μου)

Καλημερα Αλεξη , οντως γινεται απο οτι φαινεται αλλα και να μην γινοταν μικρο το κακο ετσι οπως εχουν πεσει οι τιμες των media players...

Πήγα να την δώ στην Θεσσαλονίκη, τελικά ΔΕΝ την διάλεξα... Είναι υπερβολικά glossy και έχω πολύ φωτείνο σπίτι, ο δέκτης είναι εκνευριστικά αργός στην αλλαγή καναλιών (είτε DVB-T είτε απλού προγράμματος) και το μαύρο της είναι άθλιο...

-bye-

Δεν θα ελεγα οτι ειναι ιδιαιτερα καλη τιμη για μια τηλεοραση που δινει βαση μονο στο design και οχι στην εικονα...

καλημέρα και καλώς σας βρήκα,
διαβάζω καιρό το forum αλλά σήμερα γράφτηκα χρήστης. Ο λόγος ήταν αυτό το thread όπου θα ήθελα να καταθέσω την γνώμη μου. Πήγα χθες στο Electroworld να δω αυτήν την LG 42SL9000 με σκοπό να την αγοράσω και απογοητεύτηκα. έδειχνε σαφώς χειρότερα από όλες τις τηλεοράσεις που ήταν κοντά της (Samsung, SONY, PHilips, αλλά και άλλες LG). Όλες έπαιζαν το ίδιο Blue Ray. Σκέφτηκα ότι θα φταίνε οι ρυθμίσεις και μπήκα στο menu όπου ήταν στο 100% και το contrast και η φωτεινότητα. Όταν έφερα τις ρυθμίσεις αυτές στο 50% η διαφορά από τις άλλες τηλεοράσεις ήταν σαν να βλέπεις τη ρεάλ μαδρίτης και τον απόλλωνα Κρύας Βρύσης. Μιλάμε για χάλι εικόνα. επειδή δεν είμαι πολύ έμπειρος σε αυτά και μπορεί να έφταιγε κάτι άλλο (ξαναλέω η εικόνα ήταν χάλια, θαμπή, σκούρα) τουλάχιστον σας προτείνω να πάτε να τη δείτε και εσείς σε κάποιο κατάστημα και μην την αγοράσετε πριν τη δείτε να παίζει.

Αυτό που σας λέω το είδα στο Electroworld Γλυφάδας.

Και να τονίσω ότι δίπλα της ήταν τηλεοράσεις από 300 φθηνότερες μέχρι και 200 ακριβότερες, μεταξύ των οποίων το δικό μου το μάτι δεν έβλεπε καμία διαφορά (τέλεια εικόνα σε όλες) και ξεχώριζε σαν τη μύγα στο γάλα η 42SL9000. Όποιος τυχόν μένει κοντά στο Electroworld Γλυφάδας μπορεί αν θέλει να το επιβεβαιώσει...

Μολις γυρισα απο το electroworld.Περιτο
να σας πω οτι ο πωλητης εκει εκανε κρα
για να πουλησει την lg.Tις αλλες σχεδον προσπαθουσε να μου τις βγαλει σκαρτες.
Οσο για την samsung μου τονισε οτι
το πλεονεκτημα της ειναι η συνδεση της με το internet
αφου σε λιγο καιρο λογω digea θα ειναι απαραιτητο
για να κανει αναβαθμισεις και κατι τετοια τελως παντων...
Ισχυει κατι τετοιο???

Μολις γυρισα απο το electroworld.Περιτο
να σας πω οτι ο πωλητης εκει εκανε κρα
για να πουλησει την lg.Tις αλλες σχεδον προσπαθουσε να μου τις βγαλει σκαρτες.
Οσο για την samsung μου τονισε οτι
το πλεονεκτημα της ειναι η συνδεση της με το internet
αφου σε λιγο καιρο λογω digea θα ειναι απαραιτητο
για να κανει αναβαθμισεις και κατι τετοια τελως παντων...
Ισχυει κατι τετοιο???

Δεν σου ειπε οτι εχει μικρη καταναλωση ρευματος? Η πιο λεπτο μεγεθος?

Αυτα ειναι ετσι και αλλιως τα πλεονεκτηματα των side LED εναντι των απλων LCD...και οχι οι "μπαρουφες" περι συνδεσης στο ιντερνετ...

Δεν σου ειπε οτι εχει μικρη καταναλωση ρευματος? Η πιο λεπτο μεγεθος?
Αυτο πιστευω οτι εννοειται...
σε σχεση με τις αλλες και δεν το αναφερουν πλεον