Samsung UE40B8000XW LED TV

Ενταξει αλλα εισαι σιγουρος πως τα προιοντα βγαινουν ακριβοτερα?

Για αγορά τηλεόρασης πολύ απλά ξέχνα το εξωτερικό. Οι τιμές στην Ελλάδα είναι πάρα πολύ καλές και στα περισσότερα προϊόντα πολύ καλύτερες από το εξωτερικό, όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο.
Κάνε μια αναζήτηση στο skroutz κι εκεί θα βρεις καταστήματα με πολύ καλές τιμές.

Mα εχω κανει και εχω συγκρινει.

Κανε ενα τεστ διαλεξε ενα μοτελο και κοιτα ποσο κοστιζει στην ελλαδα και ποσο στο εξωτερικο πχ αυτο το μοντελο που παρεθεσα.

σε ολα τα ξενα σιτε ποιο φθηνο θα το βρεις ακομη και αν συνυπολογισεςι τα μεταφορικα.

1798 στο Amazon
1670 σε ελληνικά καταστήματα

Αλλά ούτως ή άλλως το Amazon δεν στέλνει τέτοια αντικείμενα στην Ελλάδα, τι το συζητάμε;

Αν βρεις κατάστημα το οποίο να στέλνει Ελλάδα και το συνολικό κόστος (προϊόν+εξ. αποστολής) να είναι χαμηλότερο από ένα κατάστημα στην Ελλάδα, τότε το συζητάμε.

Αν και ξαναλέω, ότι προσωπικά και 200 να ήταν η διαφορά, δεν θα ρίσκαρα να αγοράσω από εξωτερικό λόγω εγγύησης.

Υ.Γ. Πλάκα-πλάκα και χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση, αυτός ο tsampas.gr είναι όντως τσάμπας! Έχει κανένας εμπειρία από το εν λόγω κατάστημα; Στο skroutz βλέπω 2 πεντάρια και 1 άσσο(αξιολογήσεις)

Last edited:
1320 pounds την ειδα το πρωι aka 1500 βρε παιδια απλα δεν θυμαμαι απο που, αλλα μπορει ομςως να μην στελενι ελλαδα.

ε οτζαμπας δεν ειναι ακι τοσο τζαμπας 1700 εχει....

1320 pounds την ειδα το πρωι aka 1500 βρε παιδια απλα δεν θυμαμαι απο που, αλλα μπορει ομςως να μην στελενι ελλαδα.

ε οτζαμπας δεν ειναι ακι τοσο τζαμπας 1700 εχει....

pedia tin vrika se ena magazi poy perno apo kei oti ilektrikes syskeyes thelo kai exo parei arkees giati exei tis pio xamiles times apo olous.....tin vrika sta 1300 euro ton ioulio.....tin 40" series 7000 .....tora aytes tis meres leo na pao na tin paro...kai sxedon amesos meta apo 1-3 meres to poly....einai ena magazaki konta sti omonia se mia stoa...prepei na einai polla xronia ekei.......kai exei tis kaliteres times apo olla osa exo psaksei mexri tora....

ναι 1600 ειναι η καλυτερη τιμη στην Ελλαδα.

Το θεμα ειναι αξιζουν τα 300 ευρω παραπανω για το μοντελο 8000 ή οχι?

Εχει κατι σηαμντικα παραπανω σε σχεση με το μοντελο 7000?

Τι παραπάνω να έχει απο την καλύτερη εικόνα???

Εγώ πάντως θα έλεγα ότι τα παραπάνω λεφτά αξίζει να τα δώσει κάποιος για την 8000 (ασε που η 9000 πήρε αναβολή κατά πόσο φαίνεται!).

Τι παραπάνω να έχει απο την καλύτερη εικόνα???

Εγώ πάντως θα έλεγα ότι τα παραπάνω λεφτά αξίζει να τα δώσει κάποιος για την 8000 (ασε που η 9000 πήρε αναβολή κατά πόσο φαίνεται!).

Ε ποσο καλυτερη εικονα?!

καλησπερα

εγω αγορασα την 46Β8000 και δεν μοθ αρεση ΚΑΘΟΛΟΥ δεν μου εκατσε καλα και την πουλαω ...

καμια εναλακτικη λυση εχω χαθει στην αγορα

καλησπερα

εγω αγορασα την 46Β8000 και δεν μοθ αρεση ΚΑΘΟΛΟΥ δεν μου εκατσε καλα και την πουλαω ...

καμια εναλακτικη λυση εχω χαθει στην αγορα

Τι δεν σου αρεσε γιατι και ποσο την πουλας? Στειλε prive μυνημα με μια πολυ καλη τιμη.