SAMSUNG UE40C7000WW ή PHILIPS 40PFL8605H/12 ??

+1 απο εμενα

Philips μονο αυτες που ξεκινουν απο 9 και εφοσον βρεθουν σε καλη τιμη...

YΓ. Στα ιδια λεφτα παιρνεις την 46C750 με καλυτερη εικονα και απο τις δυο + 4" μεγαλυτερη....μονο δεν ειναι τοσο λεπτη...

Last edited:
τιποτα δεν είναι καλύτερο απο τιποτα .....αν δεν τις δεις....μην αγοράσεις πριν δεις....πήγαινε στα καταστήματα πάρε τα τηλεκοντρόλ στο χέρι και παίξε....δες εσύ για τον ευατό σου...

θα ακούσεις όλες τις απόψεις ...που μπορεί να μην ταιριάζουν στη δική σου φιλοσοφία αγορας και στις προτεραιότητες σου ....και μιλάω για τις διαφορές lcd -ccfl lcd-led plasma.....

πιαδια ενας απλος χρηστης ειμαι .τα ματια μου δεν ειναι εξασκημενα να βλεπουν το clouding . απλα ηθελα LED λογο εμφανισης περισσοτερο. σαν εικονα ειναι καλυτερη λετε η LCD;

Last edited:
επειδή στην τελική ...όλοι απλοι χρήστες είμαστε..για αυτό σου λέω..άρχισε τις επισκέψεις στα μαγαζιά...μπορεί να σου αρε´σουν τα ζωηρά χρώματα και το κοντράστ καποιας λεντ ....μπορεί να σου αρέσει η κίνηση της πλάσμα...μπορεί να βρίσκεις καλύτερα ισορροπημένη την εικόνα μιας lcd απλής ...με ccfll δλδ ..το λέω για να καταλάβεις.....αλλά εμπιστέψου με σε αυτο...πάρε τις περισσότερες ίντσες που αντέχει ο χώρος και η τσέπη σου....δεν υπάρχει υποκαταστατο....

Σαν εικονα δηλ. η LCD ειναι καλυτερες απο τις LED;

LED LCD = LCD με φωτισμο απο LED
CCFL LCD= LCD με φωτισμο απο λαμπτηρες CCFL

Edge-LED_More1.jpg

Oι edge LED (στην περιφερεια τα λεντακια) δεν εχουν πλεονεκτημα σε εικονα εναντι των CCFL , ισα ισα υστερουν σε ομοιομορφια, εχουν ομως μικροτερο παχος-βαρος και μικροτερη καταναλωση ρευματος....

Τα υπολοιπα που διαβαζεις για σουπερ εικονα των LED κτλ. ειναι απλα θεματα μαρκετινγκ...

το ξερω οτι καμια δεν ειναι στην ουσια κανονικη LED!

DiamondVision-largest-HDTV.jpg

Πραγματικη LED τηλεοραση μονο σε κανα γηπεδο θα δεις...-bye-

Υπαρχει και site της Mitsubishi για οποιον ενδιαφερεται για πραγματικη LED...

http://www.diamond-vision.tv/

...και οχι τις "γιαλαντζί" που πουλανε...:p

Last edited:
πιαδια ενας απλος χρηστης ειμαι .τα ματια μου δεν ειναι εξασκημενα να βλεπουν το clouding . απλα ηθελα LED λογο εμφανισης περισσοτερο. σαν εικονα ειναι καλυτερη λετε η LCD;

Απλά να ξέρεις πως το clouding δεν θέλει να είσαι πυρινικός φυσικός για να το δείς...σε σκούρες σκηνές δηλώνει σχδόν πάντα παρόν στις lcd led.