Samsung UE40D8000 40" VS Samsung UE40D7000 40"

Tο θεμα ειναι το πανελ.Σιγουρα θα ειναι VA αλλα οχι samsung ενω η σονυ εχει spva

Και αυτο απο που προκυπτει? Υπαρχουν καποια στοιχεια?

Επισης απο που προκυπτει οτι η Samsung δεν θα βαλει πανελ AUO , CMO κτλ. στην D8000 η την D7000? Μηπως υπογραφει καποια βεβαιωση?

Και περυσι στην C750 ειχε γραψει συγκεκριμενο περιοδικο ψεματα οτι εχει δηθεν πανελ "Β διαλογης" για να σπρωξουν την C8000 (με διπλασια τιμη φανταζομαι οτι θα ηταν διπλασια και η "διαφημιστικη δαπανη" και ο νοών νοειτο).

H 650 στις 46 ειχε auo.Στις 40 spva.H 750 και η σειρα b kai η σειρα c SPVA ειχανε.Πρωτος τροπος το στικακι.Δευτερος κρυφο μενου.Και ο τριτος ξεβιδωμα.

Ποτε δεν εκανε παιχνιδι με την 8 σειρα.Με την 7 ναι.Ο μονος τροπος ειναι να το ελεγχεις

ξέρω ότι σε πολλές σειρές υπάρχει panel lottery. αν μια σειρά έχει συγκεκριμένο τύπο πανελ ok το βλέπεις στο internet και αποφασίζεις. σε άλλη περίπτωση πως το ελέγχεις??? του λές ανοιξέ μου την τηλεόραση να μπώ στο service μενού ή να την ξεβιδώσω να δώ τι πάνελ έχει και άμα μου κάνει την παίρνω??? το στικάκι μου φαίνεται ο πιο εύκολος τρόπος αλλά ξέρω αν δώ σε ένα κατάστημα ότι αυτή που έχει στημενη είναι πανελ τάδε και αυτή που θα μου φέρει θα είναι το ίδιο πανελ. νομίζω ότι η όλη κατάσταση είναι λαχείο εκτός αν κάτι μου διαφέυγει στο συλλογισμό.

Διαβαζεις αυτο το site;πηγαινε σε ενα μαγαζι και μπες στο κρυφο μενου μιας 9000 και θα δεις οτι ξεκιναει απο Α που σημαινει amsung.Οι συγκεκριμενοι εχουν γραψει οτι η version cn01 ειναι cmo.Tην tv την εχω ξεβιδωσει το καπακι και το πανελ ξεκιναει με Τ αρα ειναι auo και οτι να ναι ειναι αυτοι

Εχω ξεβιδωσει την β6000 την δικη μου μην παρεξηγηθω που λεγανε οτι ηταν cmo ενω ηταν auo

πάνο είσαι σίγουρος ότι έχει ο φουρλής ακόμα τη samsung???. εγω μετα τα παιδιά πίνω καφέ κάθε μέρα και δεν έχουν σχέση. άλλο άν όλο το τημ πήγε παραπάνω στην κηφισίας. είναι samsung hellas δεν έχει σχέση με το φουρλή. πριν λίγο είχα την κουβέντα με τα παιδιά γιαυτό που λέγαμε τις προάλες με την παραεισαγωγή.

η d8000 υπάρχει διαθέσιμη σε πολλά καταστήματα τόσο σε 40 όσο και 46 ίντσες.

Φιλε vas papavas σορυ δεν ειχα προσεξει το μυνημα σου. Απο την amsung hellas ελεγχονται αλλα ειναι οι ιδιοι στο σερβις Καντερακης και Σερπετινης
Για την παραεισαγωγη τελικα ισχυει η οχι τι σου ειπαν

http://www.vnp.gr/index.php?target=products&product_id=1767

Μολις αγορασα την samsung 40 D8000 KAI δωρο ενα ζευγαρι γυαλια

Ευχαριστω ολους για τις προτασεις.

Την πηρα σε πολυ καλη τιμη και ειχα και 500 ευρω επιδοτhση απο vodafone

Δηλαδή όταν λες πολυ καλή τιμή πόσο την πηρες ? Λιγότερο απο 1375 που φαίνεται στο skroutz .Tα γυαλιά δεν περιλαμβάνονται στην συσκευασία ?
είναι extra ? Επειδή ενδιαφέρομαι για αγορά της τώρα το Πασχα αν θέλεις γραψε εντυπωσεις.
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΘΕΑΣΕΙΣ

Παντως η τιμή της την τελευταια εβδομαδα στο skroutz θυμιζε χρηματιστηριο.
Ο tsampas την εφτασε μεχρι 1355 και μετα την πηγε 1380 .Επικοινωνησα μαζι τους και μου ειπαν οτι για την αυξηση φταιει η SAMSUNG δηλαδη κατι σαν φταιει ο ΟΤΕ. Τους ειπα οτι μας δουλευουν και οτι ΔΕΝ προκειται να την παρω απο αυτους.

καλημερα σε ολους

Την τηλεοραση την πηρα Τιμή :

€1,375.00 (με ΦΠΑ) - 500 ευρω απο επιδοτηση vodafone = 875 ευρω

www.vnp.gr [συνεργαζεται με vodafone οπως και το plaisio αλλα καλυτερες τιμες]

Ενταξει 1375 ειναι οσο την δινει και το skroutz. Παντως σε ευρωπαικα καταστηματα αναφερει οτι η d8000 εχει 2 ζευγαρια γυαλια μεσα. Σε εμας γιατι να εχει ενα δεν καταλαβαινω.