Samsung UE40ES5500 .srt υπότιτλοι

antigoni

New member
20 October 2010
19
Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Εχω μία τηλεόραση Samsung UE40ES5500 και πρόσφατα θέλησα να παρακολουθήσω ταινία βάζοντας στικάκι USB. Ανακάλυψα όμως πως δεν εμφανίζει υπότιτλους, ούτε ελληνικούς ούτε αγγλικούς. Τίποτα.

Εψαξα λιγάκι στις ρυθμίσεις αλλά τίποτα και πάλι.

Μήπως ξέρετε τι συμβαίνεί;

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Εχω μία τηλεόραση Samsung UE40ES5500 και πρόσφατα θέλησα να παρακολουθήσω ταινία βάζοντας στικάκι USB. Ανακάλυψα όμως πως δεν εμφανίζει υπότιτλους, ούτε ελληνικούς ούτε αγγλικούς. Τίποτα.

Εψαξα λιγάκι στις ρυθμίσεις αλλά τίποτα και πάλι.

Μήπως ξέρετε τι συμβαίνεί;
Πάτησες το << tools >> να δεις εκεί που έχει μέσα για τους υπότιτλους;

Στο tools δεν υπάρχει κάτι σχετικά με υπότιτλους.

Την ώρα που παίζει η ταινία πάτησε το "TOOLS"

Σου βγάζει ένα μενού με ένα σωρό επιλογές , λογικά στη δεύτερη επιλογή γράφει "Υπότιτλοι"

Μπες μέσα και επέλεξε τα ελληνικά !

Την ώρα που παίζει η ταινία πάτησε το "TOOLS"

Σου βγάζει ένα μενού με ένα σωρό επιλογές , λογικά στη δεύτερη επιλογή γράφει "Υπότιτλοι"

Μπες μέσα και επέλεξε τα ελληνικά !

Να το δοκιμάσω μα ούτως ή άλλως το πρόβλημά μου δεν είναι με τα ελληνικά. Δεν εμφανίζει καθόλου υπότιτλους, ούτε αγγλικούς.

Οπως το φανταζόμουν. αναπαράγοντας το αρχείο επέλεξα το tools και δε μου εμφανίζει καμία επιλογή σχετικά με υπότιτλους.

Οπως το φανταζόμουν. αναπαράγοντας το αρχείο επέλεξα το tools και δε μου εμφανίζει καμία επιλογή σχετικά με υπότιτλους.
Πραγματικά παράξενο..... κατέβηκες με το κέρσορα τέρμα κάτω και δεν;;;; Φαντάζομαι πως το έκανες , αλλά καλού κακού το επισημαίνω...

Πραγματικά παράξενο..... κατέβηκες με το κέρσορα τέρμα κάτω και δεν;;;; Φαντάζομαι πως το έκανες , αλλά καλού κακού το επισημαίνω...

Ναι, κατέβηκα μέχρι κάτω.