Samsung ue40es6100-clouding-αντιμετώπιση

Παιδιά να κάνω ένα update για την τηλεόραση. Έλειπα ένα μήνα από το σπίτι μου και η τηλεόραση ήταν αποσυνδεδεμένη από την πρίζα, επιστρέφοντας την έβαλα σε λειτουργία και για περίπου μια εβδομάδα δεν έκανε καθόλου τους ήχους που έκανε(ίσως τους έκανε 3-4 φορές σύνολο). Με τον καιρό όμως ξανάρχισε να κάνει αυτούς τους ήχους, με την ίδια συχνότητα που τους έκανε. Δεν μπορώ να το καταλάβω...Επίσης, αν υποθέσουμε ότι αυτοί οι ήχοι είναι όντως από διαστολή υλικών, υπάρχει περίπτωση να αυξηθούν στο μέλλον; Συγνώμη εάν κουράζω αλλά αυτές οι 'λεπτομέριες' πάντα με απασχολούν.

Γειά σου φίλε.
Βλεπω έχεις και εσύ διαφορα προβλήματα αλλου τύπου ομως εσένα. (εγώ δεν εχω κάτι από αυτά)
Έχω και εγω την ιδια τηλεόραση και θέλω να σε ρωτήσω κατι άλλο
Σε εσένα ο browser σου βγάζει το παρακάτω μήνυμα?(στο γράφω στα ελληνικα)
"τελευταία σύνοδο του browser σας τερματίστηκε απρόσμενα. Επαναφορά τελευταία συνεδρία; Ή πηγαίνετε στην αρχική σελίδα;». Υπάρχουν 2 πλήκτρα με την ένδειξη "Επαναφορά τελευταία συνεδρία" και "Μετάβαση στην αρχική σελίδα" για να εκτελέσει 1 από τις 2 επιλογές.
Εμένα μου το κανει συνέχεια όταν μπαινω στο youtube (στη σελίδα όμως από την εφαρμογή δεν το κάνει ποτέ) η γενικα το κάνει αυτό όταν μπαινω σε σελίδες πολύ φορτωμένες με προσθέτα.
Θα σε παρακαλούσα να το κοιτάξεισ εαν μπορείς και να μου πεις για να δω εαν είναι γενικό το πρόβλημα ή μεμονομένο
Σε ευχαριστώ πολύ.