SAMSUNG UE40ES6100 ή LG 42LM640S;

καλως σας βρηκα. Η αποσταση μου ειναι 270cm με 300max. το Budget 600 euro. ευχαριστω

Σύμφωνα με όσα έχω διαβάσει εδώ μέσα η samsung έχει καλύτερο panel (100 Hz πραγματικά) από την LG (50 Hz).
Αυτό θα έχει σημαντική διαφορά ως προς την απόδοση κίνησης κυρίως στις αθλητικές μεταδόσεις.
Από εκεί και πέρα καλύτερα να τις δεις σε καποιο μαγαζί και τις δύο για να κρίνεις καλύτερα ο ίδιος. Στο μάτι του καθένα μας φαίνονται όλα διαφορετικά.
Προσωπικά η 6100 μου φάνηκε πιο φωτεινή από την 640 (παίζει ρόλο το γεγονός ότι η 640 λόγω του παθητικού 3D έχει φίλτρο πάνω στην οθόνη της) αλλά της 640 τα χρώματα μου φάνηκαν πιο ζωντανά. Αυτά σε προβολή HD υλικού. σε live μεταδόσεις δεν τις έχω δει.
Επίσης θα πρέπει να δεις αν σε βολεύει καλύτερα το ενεργό ή το παθητικό 3D.

Δες την Samsung 46EH6030. Ουσιαστικά δεν χάνεις σε εικόνα τίποτα σε σχέση με την 6100 (μην σου πω ότι είναι και καλύτερη λόγω direct LED). Στην απόσταση που είσαι 40" είναι μικρή.

καλησπερα, ξερει καποιος γιατι η https://www.skroutz.gr/s/1751196/Samsung-UE40ES6340.html δεν υπαρχει σε αλλα καταστηματα; ειναι ακριβως η 6100 απλα εχει πιο ωραιο design με την νικελ βαση.εψαξα ολα τα μαγαζια στο ηρακλειο να την δω πως παιζει και κανεις δεν ηξερε καν την ονομασια της