- 6 November 2014
- 5
Καλημέρα σας έχω το παραπάνω μοντέλο τηλεόρασης και το έστειλα στο service της αντιπροσωπείας στη Κόρινθο επειδή είχε καεί μία σειρά led (φωτάκια) με ενημέρωσαν από το service ότι θα αλλάξουμε όλες τις σειρές led γιατί και οι υπόλοιπες έχουν κάποιες ώρες λειτουργίας και θα μπορούσε να καεί και κάποια άλλη και καλό θα ήταν να αλλαχτεί όλο το set Αφού δέχτηκα επειδή δεν το θεώρησα παράλογο είπα να προχωρήσουν στην επισκευή το κόστος ήταν 130€ Αφού επισκευάστηκε η τηλεόραση πήγα να τη παραλάβω και για κακή μου τύχη δεν ζήτησα να την βάλουν σε λειτουργία ώστε και τυπικά να δω ότι είναι εντάξει και επισκευασμένη και ούτε βέβαια δεν προχώρησαν σε αυτή την διαδικασία και οι ίδιοι. Με αποτέλεσμα όταν ήρθα στο σπίτι και τη τοποθέτησα στο έπιπλο μόλις την άναψα διαπίστωσα ότι είχαν κάνει ζημιά στο πάνελ (βλέπε foto) εξωτερικά εάν κάνεις ψηλάφηση στην οθόνη δεν υπάρχει το παραμικρό εννοείτε ότι αποποιήθηκαν την ευθύνη για τη ζημιά και αφού τους έστειλα φώτο στον υπεύθυνο του service και του εξήγησα δεν μπήκε καν στο κόπο έστω να επικοινωνήσει μαζί μου να μου πει κάτι. ΔΥΣΤΥΧΩΣ μου κατέστρεψαν την τηλεόραση οπότε την δίνω για ανταλλακτικά ή εάν κάποιος ηλεκτρονικός διαθέτει πάνελ για τη συγκεκριμένη από κάποια μεταχειρισμένη και μου κάνει μια λογική προσφορά μήπως και την επισκευάσω. πώληση για ανταλλακτικά 100€