Samsung UE40F6320 ή LG 42LA620S

supermario29

New member
11 April 2012
3
Γεια σας κι απο μενα. Πλησιαζουν οι μερες για το μουντιαλ και σκεφτομαι να παρω νεα τηλεοραση. Ειμαι αναμεσα σ'αυτες τις 2:
1. http://www.kotsovolos.gr/site/sound.../126768-samsung-ue40f6320-&-2-ζευγάρια-γυαλιά
2. http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/117539-lg-42la620s#prettyPhoto

Η χρηση της θα ειναι για να βλεπω ποδοσφαιρο (προφανως) και γενικα αθλητικα, οπως επισης ντοκυμαντερ και σειρες απο media player (εξωτερικο).

Θα χρησιμοποιειται επισης και για gaming (PC, XBOX360 και μελλοντικα PS4).

Ποια θεωρειτε οτι ειναι καλυτερη και γιατι;

Ευχαριστω πολυ!

Από τις 2 που αναφέρεις σίγουρα η Samsung είναι καλύτερη μιας και έχει 100hz από το πανελ και van panel με πολύ καλύτερη αντίθεση σε σχέση με την lg.
Δώσε όμως περισσότερα στοιχεία απόσταση θέασης,budget για να σου πούμε και άλλες προτάσεις.

Εγώ θα έπαιρνα : Lg 42la660s. Την είδα σε τοπικο καταστημα σε digea και 3D στα 560 ευρώ και επαθα πλάκα. Το 3d πολύ ξεκούραστο και με τέλεια χρωματική απόδοση + value for money.
(Τωρα οτι την ψιλοθαβουν στο thread της ,αλλο θεμα.)

Ψάχτο και οποια κι αν ειναι η επιλογή σου εννοειται οτι θα την έχεις δει απο κοντα εν λειτουργία αυτή που θα πάρεις.

Last edited:
Γιατι ειναι παρα πολλα;;; Σε ρωταω γιατι τωρα εχω μια 37'' και βλεπω καλα (ή τουλαχιστον ετσι νομιζω!)

Μιλάω για θέαση HD περιεχομένου. Τώρα αν είναι να βλέπεις mega Ant1 κτλ η 42" είναι καλά. Πάντως μην θεωρείς ότι από 37 σε 40-42" θεωρείται αναβάθμιση. Αν μπορείς να διαθέσεις τα 650 επιμένω στην παραπάνω πρόταση και δεν θα το μετανιώσεις!

προσοχη! μην κανει κανεις το λαθος και παρεις 42αρα για 2+ μετρα...

κι εγω ετσι ελεγα, πηρα τελικα 46αρα F6320 μετα απο παροτρυνση φιλου...

τις πρωτες 2-3 μερες παθαινεις ενα σοκ (προς το καλο)... μετα απο 2 βδομαδες μου φαινεται οτι ειναι μικρη και λεω στη γυναικα μου να την δωσουμε πισω να παμε σε 50αρα...

η τηλεοραση σε HD ειναι εξαιρετικη... την θεωρω value for money για οσο υπαρχει ακομα σε αυτη την τιμη...

σε SD μετα απο 2 βδομαδες αρχιζω να συνηθιζω πλεον το απαραδεκτο σημα των ελληνικων σταθμων... το ψηφιακο σημα τους μαρανε...

γενικα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος... αποσταση θεασης τα 2,3 μετρα περιπου... εκει εισαι...

Last edited: