Samsung UE40KU6000 ή LG 43UH603V 43

portokali00

Senior Member
25 October 2007
552
Θεσσαλονίκη
Καλημέρα , θα ήθελα την γνώμη σες σχετικά με αυτές τις δύο τηλεοράσεις :
http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Samsung-TV-40-UE40KU6000-WXXH.htm και
http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/LG-LED-TV-43UH603V-43inches-4Κ-Ultra-HD-Smart.htm
Δεν έχω δει ακόμη καμία από τις δύο ζωντανά.
Προορίζεται για υπνοδωμάτιο σε απόσταση θέασης 2μ και κάτι εκατοστά.
Κυρίως χρησιμοποιείται για θέαση nova HD κλπ αλλά συχνά και για σειρές και ταινίες ποιότητας Blue Ray.
Εννοείται οτι κάθε άλλη αξιόλογη πρόταση σε αυτό το εύρος τιμών είναι ευπρόσδεκτη.

Ετοιμάζομαι να αγοράσω την samsung...αλλά εγώ την θέλω για χρήση 4Κ "monitor" για το γραφείο σε απόσταση μικρότερη από 90cm. Από τα 2 μέτρα δεν έχει κανένα νόημα να πας σε 4Κ. Μπορείς να γλιτώσεις άνετα 50-100ε αν πας σε αντίστοιχη 1080p + ότι τα ελληνικά κανάλια (και γενικά ότι υλικό είναι σε ανάλυση κάτω από 4κ) θα δείχνουν πολύ καλύτερα.

Το αργότερο σε 3 εβδομάδες θα την έχω πάρει. Αν εξακολουθείς να θες να πάρεις 4Κ έλα μια βόλτα από εδώ να την τεσταρεις με ότι υλικό θες σε ένα φλασάκι για να είσαι σίγουρος αν σου κάνει ή όχι πριν αγοράσεις κάτι.

Υ.Γ κερνάω μπύρα.

Αν έχεις και μεζέ έρχομαι και γω!
Μόνο που δεν γουστάρω μπύρες. Θα φέρω κανά ρακόμελο.

Χαχα πέρα από την πλάκα όταν την χτυπίσεις ρίξε ένα heads up.
Την θέλω και γω και 4K monitor για ερασιτεχνικό video editing και γενική all around χρήση PC . Είναι τόσο ακριβά τα κανονικά 4κ monitor που είναι τρελό ότι με τα ίδια λεφτά αγοράζεις ΤV σχεδόν διπλάσια σε μέγεθος... Αν δεν είχα διαβάσει για θεματάκια που έχει σε κίνηση θα την είχα τζιμπίσει για Χριστούγεννα.

Στο rtings.com η KU6000 είναι μέσα στις 2 καλύτερες 40-43αρες για χρήση ως PC monitor.
1η είναι η Sony XBR43X830C . Ξέρουμε σε πιο ευρωπαϊκό μοντέλο της Sony αντιστοχεί?

Ευχαριστώ πολύ Αλέξανδρε.
Με λιγότερα από τα μισά λεφτά που κάνει η Samsung σε σχέση με την Sony μια χαρά νεράκι θα την βλέπω την κίνηση της.
Μη σου πω και το πάνελ της θα το βλέπω OLED :flipout:

Για true black εχω plasma στο σαλόνι. Πλήρως εξοπλισμένη με κάθετες γραμμές στο πάνελ για να βλέπω πρώτος τα offside και με burn in το κανάλι του novasports για να μου θυμίζει τα πρωταθλήματα που παίρνει ο θρύλος

Χαχα :flipout:
Ωχ ωχ την βλέπω την δουλειά θα μας έρθει κόσμος από την κατηγορία των αθλητικών και θα πάνε και δω τα μπανάκια σύννεφο

Αν έχεις και μεζέ έρχομαι και γω!
Μόνο που δεν γουστάρω μπύρες. Θα φέρω κανά ρακόμελο.

Χαχα πέρα από την πλάκα όταν την χτυπίσεις ρίξε ένα heads up.
Την θέλω και γω και 4K monitor για ερασιτεχνικό video editing και γενική all around χρήση PC . Είναι τόσο ακριβά τα κανονικά 4κ monitor που είναι τρελό ότι με τα ίδια λεφτά αγοράζεις ΤV σχεδόν διπλάσια σε μέγεθος... Αν δεν είχα διαβάσει για θεματάκια που έχει σε κίνηση θα την είχα τζιμπίσει για Χριστούγεννα.

Στο rtings.com η KU6000 είναι μέσα στις 2 καλύτερες 40-43αρες για χρήση ως PC monitor.
1η είναι η Sony XBR43X830C . Ξέρουμε σε πιο ευρωπαϊκό μοντέλο της Sony αντιστοχεί?

αφου ο barnacules πηρε 4ΚTv αντι για monitor τοτε ποιος ειμαι εγω για να κανω το αντιθετο......https://m.youtube.com/watch?v=BwS0fftQAFc

Υ.Γ. και γω στο rtings.com την είδα. μόλις την πάρω θα σου πω...αν και υπάρχει περίπτωση να πάω για την 50ρα γιατί έχω πόλυ βαθύ γραφείο (90cm) και δεν θέλω να κάνω μεγέθυνση των εικονιδίων.

Last edited:
Θεούλης Barnacules. Go big or go home

Thanks:2thumb22sup: Αμα τύχει να παίξεις και κανένα Fps, δες πως ανταποκρίνεται σε input lag

δυστυχώς fps δεν παίζω αλλά έχω απ' όλα τα αλλά....αν θες κάτι σε στυλ uncharted ή assassins creed ή κανέναν εξομοιωτή πολυ ευχαρίστως.
Γενικά πάντως επειδή όλη μου την ζωή έπαιζα σε tv και ποτέ σε monitor δεν ξέρω κατά πόσο θα αντιληφθώ lag γιατί δεν έχω και μέτρο σύγκρισης κανένα super monitor....είμαι σίγουρος ότι θα μ αρέσει το αποτέλεσμα δηλαδή.