Samsung UE43KU6400

Valant1s

New member
13 May 2016
59
Καλησπερα παιδια,για να ειμαι ειλικρινης δεν ξερω κατα ποσο θελω να αλλαξω τηλεοραση,εχω εδω και απειρα χρονια μια philips 29pt9417/12 και ειμαι υπερευχαριστημενος απο το τηλεοπτικο της.Smart tv δεν ειχα ποτε και φυσικα ουτε την ευκαιρια να συνδεσω π.χ. λαπτοπ με την τηλεοραση,οποτε μια αγορα νεας tv θα εξυπηρετουσε αυτες τις αναγκες μου.Το θεμα ειναι πως η τηλεοραση που εχω αυτην την στιγμη ειναι μονο για τηλεοπτικο,και απο οτι εχω διαβασει ειναι κατι παραπανω απο σιγουρο πως αν αγορασω καινουρια θα ειναι κατα πολυ χειροτερο.Να μην τα πολυλογω,ειδα την προσφορα με το ΦΠΑ απο τον Κωτσοβολο και εψαξα λιγο για το παραπανω μοντελο,η αληθεια ειναι πως δεν βρηκα πολλα πραγματα καθως ειναι σχετικα καινουριο.Επισης απο οτι ειδα στο site του Κωτσοβολου ειχε μονο 49-65'',θα παρω τηλεφωνο μηπως υπαρχει και σε 43''.Η αποσταση θεασης στο σπιτι μου ειναι απο 1.5 εως 2.5 μετρα,αλλα εχω συνηθισει σε μικρο πανελ και θεωρω πως η 49αρα θα ειναι αρκετα μεγαλη.Το ποσο που ειμαι διατεθειμενος να δωσω ειναι ~600 ευρω(η 49αρα κανει 800+ αρα υπολογιζω η 43αρα να κοστιζε 650 περιπου).Αν υπαρχει καποιος που την εχει δει απο κοντα και μπορει να εκφερει αποψη ή αν υπαρχουν καποια reviews θα ηταν ιδιαιτερως χρησιμα.Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.

Απο οτι μου ειπαν απο τον Κωτσοβολο η τηλεοραση υπαρχει μονο με παραγγελια μεσω τηλεφωνου και κοστιζει 670 ευρω με την τρεχουσα προσφορα.

Στα media markt στην συγγρου την έχει. Πήγαινε να την δεις από κοντά.εγω δε θα την έπαιρνα με τίποτα ούτε για 300 ευρώ.
Ή είδα την 40αρα ή την 43 και είχε χαλιά από HD κανάλι. Εκτός αν έφταιγε το splitter πάντως ήταν χάλια.