Samsung UE46B6000 ή Sony Bravia KDL-46W5500K;

J.P.

New member
10 July 2009
41
Καλησπέρα παιδιά!

Είμαι καινούργιος στο forum. Ήρθα στην παρέα για να μάθω κάποια πράγματα από τους πιο έμπειρους.

Θέλω να αγοράσω μία καινούργια lcd για το σπίτι. Το μπάτζετ είναι μέχρι 1850 ευρώ. Η απόσταση θέασης 4,5 μέτρα.

Σκέφτομαι μία 46''. Ξέρω ότι είναι σχετικά λίγες αλλά δεν θέλω να θυσιάσω την ποιότητα για το μέγεθος. Εξάλλου τώρα βλέπω σε μία 29'' crt.

Σας έγραψα λοιπόν τις επιλογές μου στον τίτλο και χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Όποιος έχει να προτείνει κάτι αντίστοιχο ποιοτικά στα ίδια λεφτά που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μου δεχτόν.

Η χρήση θα είναι κυρίως για ταινίες και xbox 360. Άντε και καμία μπαλίτσα..

Καλώς σας βρήκα!!

Καλωσηλθες

Σιγουρα οι 46" ειναι απελπιστικα λιγες για τα 4.5 μετρα , βεβαια οι δυο που αναφερεις ειναι πολυ καλες αλλα μεχρι 3 μετρα το πολυ.

Αν μπορεσεις να αυξησεις λιγο τα χρηματα που δινεις κοιτα και αυτην...

http://www.skroutz.gr/s/74203/Samsung-LE52B750-52%27%27.html?keyphrase=52B750

Aλλα ακομη και στα λεφτα αυτα μπορεις να παρεις αυτην...

http://www.skroutz.gr/s/73588/Sony-KDL-52W5500.html?keyphrase=52W5500

ασε τις 46",ειναι πολυ μικρες.με τα ιδια λεφρα παιρνεις 52W5500 αλλωστε

Παιδικα σκέφτομαι επαναπροσδιορισμό του διαθέσιμου ποσού στα 1750 ευρώ. Καμία πρόταση σε αυτά τα λεφτά και επίπεδο δύσκολα;

Μπα δεν θα βρεις κατι,η μονη καλη επιλογη ειναι η 52V5500 που δεν εχει 100Hz

ή επίσης μπορείς να επαναπροσδιορίσεις εκτός από το budget σου και το είδος τηλεόρασης και να αγοράσεις μια πολύ αξιόλογη plasma με αυτά τα χρήματα και σε αυτές τις ίντσες (>50")...

ή επίσης μπορείς να επαναπροσδιορίσεις εκτός από το budget σου και το είδος τηλεόρασης και να αγοράσεις μια πολύ αξιόλογη plasma με αυτά τα χρήματα και σε αυτές τις ίντσες (>50")...

Aν δεν ειχε το XBOX θα του το ειχα προτεινει και εγω...

+1

Κι εγω για LCD ξεκινησα αλλα πλεον λογω budget και μεγεθους (50") βλεπω plasma.

Αποσταση 3.8 m

ε τότε υπάρχουν οι εξής λύσεις:
α) αυξάνεις το budget σου για να βλέπεις αξιοπρεπώς σε αυτή την απόσταση
β) κρατάς το ίδιο budget και μειώνεις την απόσταση θέασης και άρα οι 46" είναι ok
γ) κρατάς το ίδιο budget και την ίδια απόσταση και συμβιβάζεσαι με το αποτέλεσμα του να βλέπεις σε μικρή (σε σχέση με την απόσταση πάντα) τηλεόραση.

Ανάλογα με το τι θα αποφασίσεις, υπάρχουν και οι αντίστοιχες προτάσεις...

Αλλά εγώ λέω να ρωτήσεις γνωστούς χρήστες plasma του forum ποιες είναι οι εμπειρίες τους και τα προβλήματα που έχουν (αν έχουν) με τις κονσόλες και τις (τελευταίας γενιάς) plasma τηλεοράσεις τους. Η μπες και στα αντίστοιχα νήματα π.χ της G10 να δεις τι γράφουν...

Με έχετε ψήσει για την 52 άρα της Sony. Το μόνο που με χαλάει σε αυτήν είναι τα 8ms που είναι σημαντικά για παιχνίδια. Πιστεύετε αξίζει τα λεφτά της;

τα 8ms δεν έχουν σχέση με το lagging των κονσολών.... αυτό είναι άλλη μέτρηση είναι το response time το οποίο όμως να μη σε ανησυχεί... η κάθε εταιρεία έχει τη δική της μέτρηση γι' αυτό...