Χμμμ Ενω μου παιζει τα Avi τα mkv δεν τα παιζει, βασικα εκανα διαμορφωση το USB STK μου σε NTFS για να παρει ενα αρχειο πανω απο 4 Giga Ολα Οκ αλλα το Media player της Tv μου λεει οτι δεν υπαρχουν αρχεια ταινιας , ενω τα Avi τα δειχνει ok???
Οσο και να δοκιμασα δεν μου κανει software update με τιποτα ,κατεβασα το λογισμικο Firmware για την συγκεκριμενη Tv απο την Sumsung , πρωτα την ξαναγυρισα σε 6000 μετα εκανα τα βηματα που ελεγαν (περασμα στο στικακι install klp) το εβαλα στην usb επελεξα αναβαθμηση λογισμικου , και μου ειπε οτι αρχειο αναβαθμισης δεν διατηθετε ελεξτε και δοκιμαστε παλι Τοκανα με 3 διαφορετικα στκακια αλλα συνεχεια αυτο μου λεει η εκδοση μου ειναι 30/9/2009 , καμια ιδεα?
Είναι η τελευταία έκδοση αυτή που έχεις....
παλαιότερα κάποια mkv που δεν μου τα έπαιζε η b650 είχα αλλάξει την κατάληξη του αρχείου από .mkv σε .aviΤο τελευταιο firmware στην Samsung ειναι 30/10/09 το δικομου 30/9/09, λετε να ειναι το ιδιο?Παντως δεν παιζει MKV, η δικια μου μονο Avi μετα το γυρισμα σε 7000, αα ξεκλειδωσε και το PIP που στην 6000 ειναι κλειδωμενο
Παίδες, δεν μπορώ να βρώ πώς θα δώ τα ψηφιακά της ΕΡΤ. Μπορεί να βοηθήσει κανείς??
menu->channel->auto store-air/START->digital/START
αν τα πιάνεις θα τα αποθηκεύσει στις θέσεις 1-4
υπενθύμιση η αρίθμηση των digital είναι διαφορετική από αυτή των analog
για να αλλάξεις από digital σε analog πας στο 1 και previous channel ή αν πατήσεις το channel list button στο control όπου θα δεις όλα τα κανάλια
Αναρωτιεμαι το 24 frames που οριζετε? Ειναι ηδη ρυθμισμενη η το κανουμε εμεις? και πως?
Τα 24 frames per second στα οποία αναφέρεσαι, έχουν να κάνουν με την κωδικοποίηση του video που θα δείς και όχι με επιλογή της τηλεόρασης.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.