Πρόβλημα με Samsung LED UE46B6000
Είμαι κάτοχος μιας Samsung LED UE46B6000 από τον 8ο του 2009. Οι εντυπώσεις από την τηλεόραση αυτή υπήρξαν εξαιρετικές μέχρι σήμερα το βράδυ. Απόψε, ξαφνικά παρατήρησα την ύπαρξη αχνών οριζόντιων γραμμών, πάχους μερικών pixel και απόστασης μεταξύ τους περί τα 5 η 6 χιλιοστά. Είναι πιο έντονες στο πάνω και δεξιά μέρος του πάνελ. Δεν είναι μαύρες ακριβώς, αλλά φαίνονται σαν να αποτελούνται από λίγο πιο σκοτεινά εικονοστοιχεία. Στο αριστερό τμήμα της οθόνης είναι πολύ πιο αχνές και ίσως λίγο πιο φωτεινές από την υπόλοιπη εικόνα. Στη μέση του πάνελ είναι πολύ δύσκολο να τις δει κανείς, αν υπάρχουν.
Στο internet που έψαξα βρήκα κάποιον να αναφέρει ίδιο πρόβλημα σε μια Samsung LN46B610. Ίδιο πάνελ;
Πόσο καιρό κρατάει η εγγύηση των τηλεοράσεων στην Ελλάδα; Νομίζω ότι ισχύει για 2 χρόνια λόγο Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ξέρει κανένας τίποτα για αυτό το θέμα; Την τηλεόραση την αγόρασα από το multirama. 21/8/2009.
1080p σίγουρα παίζει, αφού τα παίζει άνετα και η B650 και η B750 (εγώ έχω την τελευταία). Με το firmware δεν έγινε τίποτα για το DTS, αλλά ο ΑηΒασίλης μας έφερε τα δώρα από το SamyGo project , όπου μπορούμε μόνοι μας να το κάνουμε να παίξει. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να βρεις στις τελευταίες 2 σελίδες του thread για την σειρά B750 όπου λέω πώς τα κατάφερα και τί πρέπει να κάνουμε για να παίξει το DTS. Μάλιστα ένας φίλος λέει ότι έπαιξε και σε καινούριο firmware, εγώ νόμιζα ότι παίζει μόνο στα παλιά!Επίσης 1080π παιζει? βάλαμε μια προχειρη ματροσκα (αβαταρ 1080π) σε πολύ καλή ποιότητα (esir) αλλά τζιφος (unsupported codec ή κάτι τέτοιο δε θυμάμαι) και δεν ειχαμε αλλη να το τσεκάρουμε. Τα 720π τα παίζει, αλλα τζίφος με το DTS. Με το τελευταίο fw του 2010 μπας κι έγινε κανα θαύμα και αποκωδικοποιεί DTS?
Α, επίσης, τους υπότιτλους τους εμφανίζει "κινέζικους". Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση κάπου?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.