H hharys New member 28 July 2009 1 24 July 2010 #1 Καλησπερα Ειμαι κατοχος μιας samsung UE46B6000 θελω να κανω συνδεση με usb εξωτερικου δισκου για ταινιες avi κτλ. Γνωριζετε τι πρεπει να κανω?
Καλησπερα Ειμαι κατοχος μιας samsung UE46B6000 θελω να κανω συνδεση με usb εξωτερικου δισκου για ταινιες avi κτλ. Γνωριζετε τι πρεπει να κανω?
M mpetou AVClub Enthusiast 22 May 2010 1,282 25 July 2010 #2 hharys said: Καλησπερα Ειμαι κατοχος μιας samsung UE46B6000 θελω να κανω συνδεση με usb εξωτερικου δισκου για ταινιες avi κτλ. Γνωριζετε τι πρεπει να κανω? Click to expand... συνδεεις το δισκο με usb και μετα απο το τηλεκοντρολ παιζεις την ταινια και ρυθμιζεις και τους υποτιτλους. Το συγκεκριμενο μοντελο να εχεις υποψιν σου οτι δεν παιζει ηχο DTS
hharys said: Καλησπερα Ειμαι κατοχος μιας samsung UE46B6000 θελω να κανω συνδεση με usb εξωτερικου δισκου για ταινιες avi κτλ. Γνωριζετε τι πρεπει να κανω? Click to expand... συνδεεις το δισκο με usb και μετα απο το τηλεκοντρολ παιζεις την ταινια και ρυθμιζεις και τους υποτιτλους. Το συγκεκριμενο μοντελο να εχεις υποψιν σου οτι δεν παιζει ηχο DTS