Samsung UE46B7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπερα ειχα στηλει ενα ερωτημα χτες για μια samsung 7000 που εχω για settings τα οποια τα βρηκα απο ενα ling εδω ενος φιλου.Το θεμα ειναι οτι βλεπω ακομα κατι σαν σκια να φενετε στην κινηση στα σωματα καποιες φορες.οι πιο πολλες ταινιες ειnai σε dvdrip,το εχετε προσεξει οσοι εχετε το ιδιο μοντελο ιπαρχει καποια λυσει?

Ευχαριστω

Re: Απάντηση: Samsung UE46B7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπερα ειχα στηλει ενα ερωτημα χτες για μια samsung 7000 που εχω για settings τα οποια τα βρηκα απο ενα ling εδω ενος φιλου.Το θεμα ειναι οτι βλεπω ακομα κατι σαν σκια να φενετε στην κινηση στα σωματα καποιες φορες.οι πιο πολλες ταινιες ειnai σε dvdrip,το εχετε προσεξει οσοι εχετε το ιδιο μοντελο ιπαρχει καποια λυσει?

Μαλλον ειναι παρενεργεια απο την λειτουργια των 100 Hz (motion plus) , ειναι συχνο φαινομενο σε ολες τις LCD...δοκιμασε λιγο τις παραμετρους του motion plus μηπως βρεις καποια ακρη...

Eπίσης, δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τους διάφορους καταστολείς θορύβου (noise reduction).

και μια χρηστικη ερωτηση ρε παιδια πως την καθαριζουμε δεν ενοω μονο την οθονη που θελεις ειδικο υγρο αλλα και το πλαισιο γυρω γυρω ξερει καποιος?

"Ειδικά υγρά" καλό είναι να αποφεύγονται. Σε Plasma και ματ/ημιγυαλιστερές LCD, το καλύτερο αποτέλεσμα μακράν, δίνει το πολύ ελαφρά νωτισμένο Wettex, σε εντελώς γυαλιστερές LCD όμως δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά.

Μπορείς να δοκιμάσεις με ένα αντιχαρακτικό πανάκι για πλαστικούς φακούς (θα βρεις σε καταστήματα οπτικών ή φωτογραφικών ειδών).

Επίσης, καλό είναι να αποφεύγουμε να πιάνουμε ή να ακουμπάμε την οθόνη, ώστε η διαδικασία καθαρισμού να είναι ευκολότερη...

Το ΑΖΑΧ το αποκλείεις, ε;;; :flipout:

Εγώ το έχω δοκιμάσει σε μερικές μάρκες (μάτ Philips, LG, γυαλιστερές x-black sony)...

[Πλάκα κάνω, μην πάει κανείς και βάλει άζαξ, άσχετο με το τι κάνω εγώ. Προσπαθώ να τα χαλάσω μπας και αναβαθμιστώ, αλλά που... :flipout:]

azax έβαζα στην παλιά plasma...πήγε για πέταμα! Τώρα την 7000 την καθαρίζω μόνο με swiffer και για δακτυλιές από τα κουτσούβελα μόνο με το πανάκι της συσκευασίας με υπομονή και λίγο "άχνισμα"

azax έβαζα στην παλιά plasma...πήγε για πέταμα! Τώρα την 7000 την καθαρίζω μόνο με swiffer και για δακτυλιές από τα κουτσούβελα μόνο με το πανάκι της συσκευασίας με υπομονή και λίγο "άχνισμα"

:flipout::flipout::flipout::flipout:

την επομενη φορα λιγο χλωρινη κλινεξ με αρωμα λεμονι θα σου κανει ενα καθαρισμα αλλο πραμα!!!! 4κ αναλυση θα χτυπησει..... :flipout::flipout::flipout:

Χαίρεται είμαι νέος στο forum και έχω το εξής πρόβλημα ,ενώ το internet @TV δούλευε μια χαρά από χτες μου δίνει αποτυχία σύνδεσης λόγο παρεμβολών δικτύου είτε ασύρματα είτε με καλώδιο από τον router και μερικές φορές αν θυμάμαι καλά access error.

φιλε mord, και εγω εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με το internet@TV με μια Samsung UE32B7000. Μέχρι Πέμπτη βράδυ δουλευε μια χαρά και από τότε μου βγάζει network interference και database access error. Έτσι ξαφνικά. Νομιζα ότι εγώ έχω πρόβλημα, αλλά μάλλον το πρόβλημα είναι γενικό

ξέρει κανείς κάτι?

Δυστυχώς και μένα το ίδιο, από την Πέμτη το βράδυ (Samsung B8000). Εντωμεταξύ έπαιξε την Παρασκευή το πρωί και σήμερα πάλι τα ίδια. Και είχα σκοπό να παίξω κατι παιδικά στο πάρτυ της μικρής :(
Μόνο από τη Samsung ενδεχωμένος να μπορούσαν να μας πληροφορήσουν αλλά άντε βρες άκρη!
Κρίμα ήταν ωραία τα utube...

Απάντηση: Re: Samsung UE46B7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Υπάρχουν πάρα πολλά καθαριστικά που μπορείς να βάλεις άφοβα. Ειδικά της crystal audio το έχω χρησιμοποιήσει και στην Kuro και δεν πιάνει και σκόνη πια. Βέβαια πάντα με το ειδικό πανάκι.

Πριν από λίγο έφτιαξε μάλλον από μόνο του ,χτες και σήμερα είχα κάνει άπειρες επανεκκινήσεις στο router και στην TV .Τα τεστ που έχει η TV περνούσαν με επιτυχία και τα είχα δοκιμάσει σε on Τelecom και ote net αλλά το internet@tv δεν δούλευε (όποτε μιλάμε μάλλον για server της samsung ). Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

<<Υπάρχουν πάρα πολλά καθαριστικά που μπορείς να βάλεις άφοβα. Ειδικά της crystal audio το έχω χρησιμοποιήσει και στην Kuro και δεν πιάνει και σκόνη πια. Βέβαια πάντα με το ειδικό πανάκι.>>ενοεις και στο γυρω γυρω πλαισιο?η μονο στην οθονη