Samsung UE46B7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εχω το εξης προβλημα με την τηλεοραση. Σε δυο σημεια λιγο πανω απο το κεντρο υπαρχουν δυο καθετες σκιες με παχος περιπου 2 εκατοστα. Δεν μπορεις να τις διακρινεις ευκολα, αλλα οταν βλεπω ποδοσφαιρο και σε λευκο φοντο γινονται αντιληπτες. Υπαρχει προβλημα με την τηλεοραση?
Ειμαι ακομα μεσα στα ορια της εγγυησης.

http://www.samsung.com/gr/support/s...κλειδιά&searchInputBox=UE46B7000&find_button=

Στην πιο πάνω διεύθυνση έχει ένα update firware και το λέει αναβάθμιση αρχείου USB.
Και μάλιστα έχει ένα στης 5 και ένα στης 26 Οκτωβρίου όπου τα αρχεία τα ονομάζει step1 και step 2. Λέτε επιτέλους να πρόσθεσαν υποστήριξη αρχείων με ήχο DTS από usb ?
Στης γλώσσες όμως λέει Αγγλικά. Τι αναβάθμιση να είναι αυτή ? Την έχει περάσει κανείς? Το μενού αν την περάσω λογικά θα μου το γυρίσει στα αγγλικά ε?

Εχω μια samsung UE 7000B και ηθελα να ρωτησω αν μπορει να παιξει ταινια που οι υποτιτλοι ειναι διαφορετικο αρχειο και οχι ενσωματωμενοι

Σας ευχαριστω

Εχω μια samsung UE 7000B και ηθελα να ρωτησω αν μπορει να παιξει ταινια που οι υποτιτλοι ειναι διαφορετικο αρχειο και οχι ενσωματωμενοι

Σας ευχαριστω
Ναι.

Προσπαθησα να δω μια ταινια με διαφορετικο αρχειο στους υποτιτλους και δεν τους διαβασε:bigcry:

Το αρχειο αυτο ειναι srt?Πρεπει να ειναι ακριβως η ιδια ονομασια με της ταινιας.

Δες να έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα και να είναι μέσα στον ίδιο φάκελο.

Υπάρχει πια κανένας σε αυτό το thread; :) Μία ερώτηση θέλω να κάνω με ένα πρόβλημα που αντιμετωπίσω. Στον media player ενώ μέχρι πριν λίγο μου εμφάνιζε thumbnails στις ταινίες, τώρα αφού άλλαξα λίγο τα folders στον δίσκο σταμάτησε να εμφανίζει πια....Έχει εμφανίσει σε κάποια αλλά μέχρι εκεί, δεν εμφανίζει πια. και στους 2 δίσκους που έχω πάνω (ένα 3,5 και ένα 2,5) Ξέρει κανένας κάτι; Thanks!

παιδια καλημερα,
ξερει κανεις εαν ειναι δυνατο να γινει η τηλεοραση,με προσθηκη εξ.δισκου usb,pvr?

Πατώντας το κουμπί info εκτός των πληροφοριών που εμφανίζονται στην οθόνη (πάνω) και αφορούν τις πληροφορίες προγράμματος, υπάρχει μια ένδειξη κάτω δεξιά (παρουσιάζει μια μπαταρία με δείκτες έντασης περιμετρικά της)

Γνωρίζει κάποιος περι τίνος πρόκειται ;

Παιδια γνωριζει κανεις αν με μελοντικο firmware η απο αλλου μοντελου θα δουμε και εμεις το αυτο το smart hub γιατι καλα τα widgets αλλα το smart hub ειναι αλλο πραγμα

εχει βγει καποιο firmware ? γιατι απο οσο ξερω εχουν να βγαλουν κανα χρονο

Μετα που κανει φορματ στο φλασακι του κανει δοκιμη εγγραφης και εαν δει οτι ειναι μικροτερο απο 5 MB/Sec χρονο εγγραφης το αποριπτει. Πρεπει να ειναι τουλαχιστον 10ΜΒ/sec. Επισης προβλημα εχει συγχρονισμου ηχου και εικονας. Πρωτα ο ηχος και πολυ αργοτερα η εικονα.

Τελικά μετά από format του σκληρού δίσκου το πρόβλημα λύθηκε και η TV "βλέπει" τα αρχεία άνω 2GB.
azn.gif

Κάτι άλλο τώρα. Τα αρχεία mkv που έχουν ήχο DTS υπάρχει τρόπος να ακούγονται; Μου βγάζει το μήνυμα "μη υποστηριζόμενο codec ήχου"...

Μήπως έχει βρει κανείς τον τρόπο ώστε να παίζει DTS ήχο στα .mkv αρχεία? Μου βγάζει και μένα το ίδιο μήνυμα..

Μήπως έχει βρει κανείς τον τρόπο ώστε να παίζει DTS ήχο στα .mkv αρχεία? Μου βγάζει και μένα το ίδιο μήνυμα..
Οχι δυστυχως δεν γινεται να παιξει DTS ηχο.