SAMSUNG UE46B8000 LCD TV 46 με 1700 euro υπαρχει?

teris100

New member
30 August 2009
52
Παιδια καλησπερα.Επειτα απο πολυ ψαξιμο αλλα και πολλη μεγαλη βοηθεια απο εσας εχω καταληξη στην αγορα μιας και μονο τηλεορασης¨Της SAMSUNG UE46B8000 LCD TV 46.Το προβλημα μου ειναι οτι τα χρηματα που διαθετω μετα βιας φτανουν τα 1700 euro.Τι μπορω να κανω?Υπαρχει περιπτωση να την βρω σε αυτη την τιμη πουθενα(βοηθα Παναγια μου)?Εαν οχι να περιμενω μηπως και πεσουν οι τιμες?Πραγματικαθελω πολυ αυτην την τηλεοραση.Εαν κανεις απο εσας μπορει να με βοηθησει θα του ημουν ευγνομων(Δυστυχως τα χρηματα δεν πανε παραπανω αλλα καιη καψα για την συγκεκριμενη τηλεοραση ειναι τεραστια)
 
Αυτή τη στιγμή η φτηνότερη τιμή skroutz είναι γύρω στα 1900 . Αν τη πάρεις με δόσεις, δε πιστεύω να σου φανεί και πολύ η διαφορά χρημάτων(200 ).
Ειδάλλως είτε περιμένεις να τη βγάλουν φτηνότερα σε καμιά προσφορά(αν και λίγο σπάνιο για τα ακριβά μοντέλα) ή περιμένεις να πέσουν οι τιμές(προς Χριστούγεννα μεριά).
 
Αυτή τη στιγμή η φτηνότερη τιμή skroutz είναι γύρω στα 1900 . Αν τη πάρεις με δόσεις, δε πιστεύω να σου φανεί και πολύ η διαφορά χρημάτων(200 ).
Ειδάλλως είτε περιμένεις να τη βγάλουν φτηνότερα σε καμιά προσφορά(αν και λίγο σπάνιο για τα ακριβά μοντέλα) ή περιμένεις να πέσουν οι τιμές(προς Χριστούγεννα μεριά).

Oταν λες με δοσεις εννοεις με ατοκες?Γιατι εαν οι δοσεις ειναι εντοκες τοτε η διαφορα δεν θα ειναι μονο 200 euro.Γνωριζεις μηπωσ καποιο καταστημα που κανει ατοκες δοσεις στην συγκεκριμενη τηλεοραση στην συγκεκριμενη τιμη?
 
Εγώ από τη δική μου εμπειρία μπορώ να σου πω οτι στο Πλαίσιο είχαν φτάσει να μου κάνουν 24 άτοκες(αρχικά ήταν 12 ) στα 1.850Ε(με + - 20 ευρώ διαφορά γιατί δε θυμάμαι ακριβώς την τιμή)μετά από πίεση δική μου στην B7000.(οι 24 άτοκες βέβαια γίνονταν και σε άλλες TV π.χ. στην G10 50" που είχα ρωτήσει επίσης)
Αν δε σε ενδιαφέρουν τα 200 hz απαραίτητα θα σου έλεγα να το κοιτάξεις.
 
Παιδια ενδιαφερομαι μονο για την συγκεκριμενη.Τωρα εαν καποιος γνωριζει καταστημα που την πουλαει με ατοκες δοσεις παρακαλω πολυ να μου το πει(ειναι σιγουρο οτι στις γιορτες θα εχουμε μειωση τιμων?)
 
Και εγω νομιζω οτι μια 46B7000 (που εχει ελαχιστη διαφορα ετσι και αλλιως με την Β8000) θα σε καλυψει απολυτα και ειναι και κοντα στο budget σου...