Samsung UE46B8000. Πειτε μου τις εντυπωσεις σας

teris100

New member
30 August 2009
52
Παιδια καλημερα.Υστερα απο παρα πολυ ψαξιμο τελικα κατεληξα στην αγορα της Samsung UE46B8000.Ητηλεοραση θα μπει στην κρεββατοκαμαρα με αποσταση θεασης 2,70 μετρα(ενα μεγαλο ευχαριστω στην γυναικα μου).Μπορειτε να μου πειτε εαν η αγορα μου αυτη ειναι σωστη (απο αποψη μοντελου-μεγεθους και εαν πρεπει να προσεξω κατι σε αυτη την τηλεοραση)?Απο τους ηδη κατεχοντες αυτου του μοντελου αλλα και οχι μονο περιμενω να μου δωσουν τα φωτα τους.Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.

Στο μεγεθος εισαι οκ κατα τη γνωμη μου .
Κατοχοι πολλοι δεν υπαρχουν ακομα και λογω νεοτητας του μοντελου αλλα και λογω τιμης σιγουρα .
Προσωπικα την χαζεψα αρκετη ωρα στη saturn της λ.Συγγρου και εδειχνε πολυ καλη σε HD , αλλα δεν καταφερα να τη δω σε SD ...
Απο τις κριτικες της παντως , μαλλον ειναι μια απο τις κορυφαιες τηλεορασεις που μπορει να αγορασει καποιος σημερα...
-bye-

Παιδια καποιος αλλος καμμια αποψη?(καποιος που να την εχει αγορασει?)

την εν λόγω την ψάχνω κι εγω για αγορά...Αλλα ακόμα το ψαχνω.Την εχει και ένας φίλος του πατερα μου(γιατρος και χήρος) και παίζει Pro απ όσο ξερω.Μόλις μπορεσω να μάθω και πώς τα πάει με το lag στα παιχνίδια...(αν και δεν παίζω)ίσως να την χτυπήσω κι εγω,κυρίως για ψυχολογικούς λόγους μιας και θα καλείπτει ικανοποιητικά και την κατηγορία των gamers(όπου δεν ανηκω)..άλλα ποτέ δεν ξέρεις.

καλησπερα και απο εμενα εγω την αγορασα τον αυγουστο
2 φορες μου την αλλαξε η samsung δεν μπορω να πω απσογο σερβισ αλλα προβληματικα πανελ εβλεπες σκια στην πανω πλευρα της οθονης λες και δεν ητανε σωστα τοποθετημενα τα led και τελικα βρηκα απο σποντα την 5090Η και την αγορασα