Συγνώμη, αλλά απόψεις από ένα μαγαζί που βλέπεις το μοντέλο, δεν μπορείς να εκφέρεις.
Παίζουν ρόλο πολλά
Φωτισμός, ρυθμίσεις, υλικό, πάντως εγώ που είχα την ευκαιρία να την δώ στο Πλαίσιο του Athens Heart, περισσότερο με εντυπωσίασε η Β750, παρά η LED.
Παιδια καλησπερα.Πριν απο λιγες μερες αγορασα την SAMSUNG UE46B8000 και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.Το προβλημα μου ειναι το εξης.Διαβασα στο site(αλλα το αναφερει καιστο εγχειριδιο χρησης )οτι δεν πρεπει να βλεπουμε στην τηλεοραση αυτη με αναλογια 4/3 γιατι μπορει η εικονα να χαλασει.Ομως οτι εκπομπη της ελληνικης τηλεορασης (απο το internet κατεβασμενη)θελω να δω με το media player της τηλεορασηςμου τη δειχνει σε αναλογια 4/3.Υπαρχει καποιος τροπος να την αλλαξω η αλλιως καποια αλλη λυση?Σας παρακαλω βοηθηστε με.
Όχι ακριβώς. Είναι πρόβλημα διαρροής φωτός από το ίδιο το πάνελ, που σε μερικά σημεία μπορεί να παρουσιάζει μεγαλύτερη διαρροή φωτός από το υπόλοιπο πάνελ.
Για παράδειγμα:
![]()
Στις 2 πάνω γωνίες που η διαρροή φωτός είναι στις γωνίες συνήθως αναφέρεται σαν flashlight, ενώ στην κάτω δεξιά γωνία που είναι σαν "συννεφάκι" αναφέρεται σαν clouding.
EDIT: Με προλάβατε και το μετακινήσατε, ευχαριστώ και sorry για το λάθος, παράλειψη μου...
Εάν το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο, μήπως θα πρέπει να δεις και το ενδεχόμενο αλλαγής, όσο είναι νωρίς??
Δεν πειράζει φίλε stako, εδώ έχεις την καούρα με την τηλεόραση τους τίτλους των νημάτων θα κοιτάς???
Θα το δω κι έτσι, θα μιλήσω με Φουρλή την Δευτέρα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.