....υπαρχει καποιος ανθρωπος που να κανει αυτη την δουλεια με καποιο μηχανημα???
παιδια εχω ενα σχετικα φωτεινο καθιστικο. σε σκοτεινες σκηνες δεν φαινεται σχεδον τιποτα θα βοηθουσε αν εβαζα την φωτεινοτητα στο 50?
η αντιθεση ειναι στο 86 να την παω λες στο εργοστασιακο 95 η θα ειναι υπερβολη? το backlight ειναι στο 10Η αύξηση της φωτεινότητας, απλώς θα "ξεπλύνει" ακόμα περισσότερο την εικόνα. Δοκίμασε με αύξηση της αντίθεσης και του οπίσθιου φωτισμού. Αν δεν καταφέρεις πάραυτα να πάρεις έστω και ανεκτή εικόνα, τότε το σαλόνι σου είναι υπερβολικά φωτεινό για τηλεθέαση και μάλλον θα πρέπει να εξετάσεις τη δυνατότητα συσκότισης ή την αλλαγή της θέσης της τηλεόρασης σε σημείο που να μην την χτυπάει άμεσα φως.
παιδια εχω ενα σχετικα φωτεινο καθιστικο. σε σκοτεινες σκηνες δεν φαινεται σχεδον τιποτα θα βοηθουσε αν εβαζα την φωτεινοτητα στο 50?
Αυτό είχα δει και εγώ σε πολλά καταστήματα που την δοκίμασα διεξοδικά και ήταν ο κύριος λόγος που την απέρριψα.
Δεν θέλω προς θεού να κατηγορήσω την αγορά σου αφού σε γενικές γραμμές είναι μια πολύ καλή τηλεόραση.
Όμως αυτή η πολυδιαφημισμένη τεχνολογία Edge LED δεν μου πολυγεμίζει το μάτι από την πρώτη στιγμή.
thank's!!
θα τον παρω τηλ...
ευχαριστω.
Σήμερα μου είπανε (σε ηλεκτρονικό κατάστημα) να μη κουράζομαι άλλο...η τηλεόραση καταργήθηκε!!!!
Ήδη είχε μεγάλους χρόνους αναμονής αλλά άλλο το ένα και άλλο η κατάργηση.
Είναι δυνατό αυτό εν όψη του νέου μοντέλου (στα μέσα Μάρτη μου είπε)???
Από τα κουφά και παράλογα φετινά της Samsung!!!
Καταργεί το κορυφαίο υποτίθεται μοντέλο της μέσα σε ελάχιστους μήνες!!!!
Δεν πάνε καλά οι άνθρωποι!
Κορυφαίο στα χαρτιά και τις διαφημίσεις......
Τέλος πάντως, μην μιλήσω πάλι....
Καλά έκαναν και το κατήργησαν (αν ισχύει αυτό), εφόσον βέβαια το νέο μοντέλο δεν έχει τα προβλήματα του "παλιού"...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.