Samsung UE46D6100

Ελάτε ρε παιδιά, δεν χωράνε οπαδικά εδώ μέσα, τι σε πείραξε το avatar?

Είπε "κάθε συμβουλή καλοδεχούμενη", σωστά? Δεν το προσδιόρισε.

Την 6100 θα έπαιρνα εγώ σε αυτά τα χρήματα εφόσον έπαιζα games. Εάν δεν έπαιζα θα έπαιρνα την 51D6900. Τις Πανασόνικ δεν τις χωνεύω, μου θυμίζουν τον Τζόρτζεβιτς, με το παραμικρό... πέναλτι και κάρτα εις βάρος του ποτέ!

Last edited:
Την 6100 θα έπαιρνα εγώ σε αυτά τα χρήματα εφόσον έπαιζα games. Εάν δεν έπαιζα θα έπαιρνα την 51D6900. Τις Πανασόνικ δεν τις χωνεύω, μου θυμίζουν τον Τζόρτζεβιτς, με το παραμικρό... πέναλτι και κάρτα εις βάρος του ποτέ!

:huh2:

Προς τί ο συσχετισμός ?

For fun. Οπως τα καλά του "συμπαθους Τζολε" (που ηταν πολλα) και υπερκτιμουνταν, ενω οι "ματσολες" του υποβιβαζονταν ή δεν τιμωρουνταν (αναλογα την περιπτωση). Κατι σαν την Πανασονικ δηλαδη.

Last edited:
Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα... Να υποθέσω ότι αντίστοιχα καλή αγορά με την UE46D6100 είναι και η Samsung UE46D6530, απλά πιο ακριβή; Φαντάζομαι ότι αναφέρεστε συγκεκριμένα στην UE46D6100 ως πιο "value for money";

Fsword νομίζω ότι η 6530 είναι value for money σε σχέση με την σειρά 7.
Η 6100 είναι πιά παρωχημένο μοντέλο αλλά σίγουρα αξίζει αν καλύπτει τις ανάγκες σου!

Μπορούμε να βάλουμε ένα miracast dongle στην Samsung UE46D6100 ώστε να κάνουμε mirror το tablet, laptop, κινητό μας; Όχι μόνο να στέλνουμε video και φωτογραφίες αλλά να δουλεύουμε από την τηλεόραση το tablet, laptop, κινητό