SAMSUNG UE46D7000LS

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2025

Την Κυριακή, 16/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2025.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

vgls

New member
16 January 2011
29
Καλημέρα σε όλους

Εχω την παράπανω τηλεοραση απο το 2011 η οποία απο την πρώτη στιγμή μου παρουσιαζε ενα συγκεκριμενο προβλημα στην γρηγορη κινηση
και στην γρηγορη εναλλαγη εικονας.
Εχω επικοινωνησει με την Samsung 3 φορες και ενας απο τους τεχνικους διευθυντες μου ειπε οτι δεν ειναι βλαβη της τηλεορασης και μου εδωσε
καποιες συκεκριμενες ρυθμισεις οι οποιες δεν ειχαν αποτελεσμα και η κατασταση πλεον ειναι αφορητη επειδη λογω του γιου μου η τηλεοραση
παιζει ολη μερα.
Υπάρχει καποια λυση που να γνωριζει καποιος για το συγκεκριμενο προβλημα?

velatis panos

AVClub Enthusiast
25 January 2011
1,292
Για την κινηση ενεργοποισε τα led προσθετη κινηση led και βαλε καθαρη κινηση στις ρυθμισεις

hxostil

AVClub Addicted Member
Καλημέρα σε όλους

Εχω την παράπανω τηλεοραση απο το 2011 η οποία απο την πρώτη στιγμή μου παρουσιαζε ενα συγκεκριμενο προβλημα στην γρηγορη κινηση
και στην γρηγορη εναλλαγη εικονας.
Εχω επικοινωνησει με την Samsung 3 φορες και ενας απο τους τεχνικους διευθυντες μου ειπε οτι δεν ειναι βλαβη της τηλεορασης και μου εδωσε
καποιες συκεκριμενες ρυθμισεις οι οποιες δεν ειχαν αποτελεσμα και η κατασταση πλεον ειναι αφορητη επειδη λογω του γιου μου η τηλεοραση
παιζει ολη μερα.
Υπάρχει καποια λυση που να γνωριζει καποιος για το συγκεκριμενο προβλημα?

μπορειε να γινεις πιο συγκεκριμενος τι προβλημα εχεις μηπως μπορουμε να βοηθησουμε?

vgls

New member
16 January 2011
29
Οταν βλεπω ταινια απο τον media player της τηλεορασης ή και απο εξωρικο πανω στην αλλαγη απο την μια σκηνη στην αλλη ή οταν υπαρχει γρηγορη κινηση κολλαει η εικονα στιγμιαια
Το ιδιο προβλημα εχω παρατηρησει και στισ διαφημησεις οταν περνανε κθλιομενα μηνυματα στο πανω η στο κατω μερος της τηλεορασης
Συγγνωμη για την περιγραφη αλλα δεν εχω αλλο τροπο να το εξηγησω

velatis panos

AVClub Enthusiast
25 January 2011
1,292
Καταρχην καθε πηγη θελει ρυθμισεις.Κανε ρυθμισεις οταν βαλεις το στικακι και παιζει η ταινια.Το κολημα πρεπει να ναι απο judder ρυθμισε την ποως εγραψα πιο πανω η στην κινηση βαλε blur 10 kai judder 0.Kανε το ιδιο και στα καναλια

velatis panos

AVClub Enthusiast
25 January 2011
1,292
Δηλαδη απο το 2011 ετσι εβλεπες;Δεν σου κινησε την περιεργεια μια tv ακριβοπληρωμενη με 200αρι πανελ και πολυ καλο αλγοριθμο κινησης να παιζει ετσι;

vgls

New member
16 January 2011
29
Οχι δεν εβλεπα ετσι απο το 11 η συχνοτητα του προβληματος ηταν 1 φορα τον μηνα και αν
Το τελευταιο 6μηνο ειναι πολυ συχνο το προβλημα και το παρατηρω γιατι απο τις 17:00 μεχρι το βραδυ που θα κοιμηθει ο μικρος η τηλεοραση παιζει παιδικα

hxostil

AVClub Addicted Member
Οχι δεν εβλεπα ετσι απο το 11 η συχνοτητα του προβληματος ηταν 1 φορα τον μηνα και αν
Το τελευταιο 6μηνο ειναι πολυ συχνο το προβλημα και το παρατηρω γιατι απο τις 17:00 μεχρι το βραδυ που θα κοιμηθει ο μικρος η τηλεοραση παιζει παιδικα

εχεις βαλει την τελευταια αναβαθμιση???αλλιως ισως με ενα reset να στρωσει...στην δικια σου πρεπει να γινεται οταν ανοιγεις την τηλεοραση να κρατας παρατεταμενα το exit...εαν δεν λειτουργησει θα σου προετεινα chat online απο το site της samsung/support..να σου αναφερω οτι ειχα την d7000 και d8000..ειχα θεμα μια φορα με κινηση η οποια διορθωθηκε με αναβαθμιση λογισμικου..

Last edited:

velatis panos

AVClub Enthusiast
25 January 2011
1,292
και εγω μια 40 d8000 που εχω στον πατερα δεν κανει κατι.Την τελευταια αναβαθμιση την εκανα πριν κανα μηνα

Yperion

AVClub Fanatic
21 June 2006
43,475
BVR (Beyond Visual Range)
Δοκίμασε στις ρυθμίσεις Motion plus - > προσαρμοσμένο (Μείωση θολότητας: 10 / Μείωση τρεμοπ.: 0 /Καθαρή κίνηση LED: Ενερ.).

Σε περίπτωση που πάλι έχεις πρόβλημα δοκίμασε το motion plus στο απενεργοποιημένο.