SAMSUNG UE46EH6030 ή LG 47LM640S

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

Paul80

New member
28 May 2013
3
Καλησπέρα σε όλους.

Ετοιμαζόμασταν με το έτερον ήμισυ για αγορά της LG 47LM640S. Λίγο πριν την κλείσουμε βρήκα την SAMSUNG UE46EH603 σε πολύ χαμηλότερη τιμή και έκτοτε μπήκα σε δίλλημα. Την LG την είδαμε στο κατάστημα και μας φάνηκε οκ. Την Samsung δεν την έχουμε δεί σε κάποια έκθεση και αυτό μας προβληματίζει ελαφρώς. Κυρίως τηλεοπτικό σήμα και ταινίες θα είναι η χρήση της. Η ερώτηση λοιπόν: Εκτός του smart και του active/passive 3d υπάρχει άλλη διαφορά? Αν είχαν την ίδια ακριβώς τιμή ποιά θα προτιμούσατε?

Yperion

AVClub Fanatic
21 June 2006
43,475
BVR (Beyond Visual Range)
Σχεδιαστικά καλύτερη είναι η LG , σε εικόνα (μαύρο/αντίθεση και κυρίως κίνηση) είναι καλύτερη η Samsung.

Για να σε μπερδέψω ακόμη περισσότερο στην θέση σου θα σκεφτόμουν και την Samsung 46F6400...

http://www.skroutz.gr/s/3005505/Samsung-UE46F6400.html?keyphrase=46F6400

Σίγουρα αξίζει τα 30-50 ευρώ διαφορά από την LM640 αφού είναι καλύτερη έως πολύ καλύτερη σε όλους τους τομείς (εκτός την γωνίας θέασης που υπερτερεί η LG).

Michalis3

Supreme Member
25 February 2011
8,018
Νομίζω καλύτερη επιλογή, κυρίως λόγω value for money, είναι η EH6030. Αν φυσικά έχεις ελεγχόμενο φωτισμό στο σπίτι, μια plasma στις 50" θα ήταν ακόμα καλύτερη επιλογή.

Paul80

New member
28 May 2013
3
Καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Την Samsung UE46F6400 την αφήνω ομως εκτός παιχνιδιού λόγω design (ποδαράκια). Plasma απορρίπτεται γιατί το σπίτι είναι πολύ φωτεινό, αλλά και γιατί έχω την λόξα μου με το φώς. Μου αρέσει ο χώρος στον οποίο βρίσκομαι να είναι πολύ φωτεινός, ακόμα και την ώρα που βλέπω πχ ταινία. Το smart της LG είναι τπτ αξιόλογο ή τπτ που να διακαιολογεί 200 ευρώ διαφορά?

Yperion

AVClub Fanatic
21 June 2006
43,475
BVR (Beyond Visual Range)
Θα μπορούσες από την αρχή να γράψεις ότι σε ενδιαφέρει το value for money (δεν είναι ντροπή) ώστε να μην διαβάζουμε δικαιολογίες για περίεργες βάσεις κτλ.

Τέλος πάντων καλύτερα πάρε την ΕΗ6030 να γλιτώσεις και 200 ευρώ.

Paul80

New member
28 May 2013
3
Και όμως η περίεργη βάση δεν είναι δικαιολογία. Για αυτό έθεσα 2 συγκεκριμένα μοντέλα και δεν ζήτησα γενικά προτάσεις μέχρι κάποιου budget. Μάλιστα έθεσα την ερώτηση του τι θα κάνατε αν στοίχιζαν ακριβώς το ίδιο ώστε να μπορέσω έπειτα να κρίνω με βάση τα δικά μου δεδομένα αν αξίζει η διαφορά των 200 ευρώ. Σε ευχαριστώ πάντως για τον χρόνο που διέθεσες!

telidaros

New member
12 January 2011
28
Φίλε εχω πάρει την Samsung και πιστεψε με θα κανείς μεγάλο λάθος αν πάρεις την LG. Περα απο οσα σου λενε οι παραπανω υα προσθέσω το media player της Samsung το οποιο ειναι κορυφη. Παίζει ακομη και 3d άνετα αλλά εχω θεμα με τους υποτιτλους στη συγκεκριμενη λειτουργία. Η προηγουμενη μου τηλεοραση που ειναι LG ουτε απλη ταινια με υποτιτλους. δεν επαιζε...