Samsung UE46F5000

leventis

Established Member
27 May 2007
169
καλησπερα σε ολους
εχω βρει την Samsung UE46F5000 στα 550ευρω σε καταστημα που με βολευει να την αγορασω γιατι εχω την ευκολια να βαλω δοσεις.
η τηλεοραση αξιζει?η χρηση θα ειναι για λιγο απο ολα: καναλια digea/δορυφορικα HD αθλητικα καναλια/συνδεση σε laptop ως media player/συνδεση σε pc για games/θεαση στα 3,2 μετρα.

το προβλημα ειναι οτι μπορω να αγορασω μονο απο ηλεκτρονικη αθηνων γιατι εχω μια καρτα δικια τους και μπορω να βαλω δοσεις μονο,δεν εχω μετρητα.
εχει και αλλες επιλογες αλλα γενικα ειναι ακριβο μαγαζι και παμε πολυ ψηλα μετα.
στα 3.2μ ποιες ιντσες ειναι ιδανικες?

sorry για το δυπλο ποστ αλλα δεν βρισκω την επεξεργασια
η ερωτησει για της ιντσες ακυρη,λιγα ποστ που διαβασα μιλαμε για 50-55ιντσες.στην περιπτωση μου λογο οικονομικων κοιταζω μονο για 50ιντσες.
απο ηλεκτρονικη αθηνων υπαρχει κατι αξιολογο σε τιμη/αποδοση?

Last edited:
Με βάση αποκλειστικά τις τηλεοράσεις της Ηλεκτρονικής και μέχρι 650 ευρώ...

http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/lg-47ln5400.php
http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/electronics/vision/tv/lg-47lm615s-3d.php
http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/electronics/vision/tv/panasonic-tx-l50b6e.php

Μάλλον την 615 θα έλεγα από τις τρεις καθώς είναι και 3D (αν και 47" είναι μικρή για θέαση 3D).

Εγώ αν ήμουν εσύ, θα θυσίαζα 100 παραπάνω για να πάω στην Samsung, άλλωστε δόσεις θα βάλεις ούτως ή άλλως.

Προσωπική άποψη πάντα, μην παρεξηγηθώ.

φιλε nvianitakis η Samsung UE40F650 ειναι 40αρα θα μου πεσει μικρη,τωρα εχω μια 42αρα (με χαλασμενο πανελ) και μου πεφτει μικρη.
φιλε Yperion δεν βλεπω καθολου 3D,και εγω αυτες βλεπω (LG 47LM615S 3D - PANASONIC TX-L50B6E) απλα η PANASONIC TX-L50B6E ειναι 50Hz αν δεν κανω λαθος.
τα λιγα Hz (50Hz) που μπορει να δημιουργησουν προβλημα στην χρηση που αναφερω στο πρωτο ποστ?

Δεν νομίζω φίλε μου αν πας στις 46" απο τις 42" να δεις τεράστια διάφορα.
Απλα εγώ δεν θα πήγαινα ποτε σε φτηνή LG και έτσι θα θυσίαζα κάποιες ίντσες.

λογικο ειναι να μην δω μεγαλη διαφορα απο 42" σε 46" αλλα σιγουρα θα το μετανιωσω αν παρω μικροτερη.
εχουν θεματα η φθηνες LG?το ιδιο ισχυει και για Samsung/panasonic?

Οι 2" είναι τίποτα.
Τσπ, εσύ αποφασίζεις.

Εγώ επειδή είμαι "καμένος" από φτηνές lg (είχα πάρει στον πατέρα μου), -είχε παρουσιάσει μια κατακόρυφη μαύρη λεπτή γραμμή και έχω ακούσει ότι είχε παρουσιαστεί και σε άλλους - και ήταν και εκτός εγγύησης την αποφεύγω σαν ο διάολος το λιβάνι.
Από Panasonic δεν ξέρω για LCD/LED-μόνο από πλασμα( ανεπιφύλακτα).

φιλε nvianitakis η Samsung UE40F650 ειναι 40αρα θα μου πεσει μικρη,τωρα εχω μια 42αρα (με χαλασμενο πανελ) και μου πεφτει μικρη.
φιλε Yperion δεν βλεπω καθολου 3D,και εγω αυτες βλεπω (LG 47LM615S 3D - PANASONIC TX-L50B6E) απλα η PANASONIC TX-L50B6E ειναι 50Hz αν δεν κανω λαθος.
τα λίγα Hz (50Hz) που μπορεί να δημιουργησουν πρόβλημα στην χρήση που αναφέρω στο πρώτο ποστ?
Όλες η τηλεοράσεις που σου προτείναμε είναι στα 50 hz εκτός απο την et60.
Πρόβλημα δεν θα εχεις.Απλα στις γρήγορες κινήσεις π.χ ποδοσφαιρικοι αγώνες ίσως βλέπεις ενα τρεμισμα.
Η αλήθεια είναι οτι το budget σου είναι πολύ χαμηλό. Δεν μπορείς να πάρεις 47-50" με 600+ ευρώ. Πρέπει να ανέβεις!

Όλες η τηλεοράσεις που σου προτείναμε είναι στα 50 hz εκτός απο την et60.
Πρόβλημα δεν θα εχεις.Απλα στις γρήγορες κινήσεις π.χ ποδοσφαιρικοι αγώνες ίσως βλέπεις ενα τρεμισμα.
Η αλήθεια είναι οτι το budget σου είναι πολύ χαμηλό. Δεν μπορείς να πάρεις 47-50" με 600+ ευρώ. Πρέπει να ανέβεις!

το οριο της καρτας ειναι 800ευρω και εχει ελευθερα τα 450.τα υπολοιπα θα τα βαλω απο την τσεπη αρα μιλαμε για γυρω στα 650 αυστηρα.

Τότε πρέπει να ρίξεις τις απαιτήσεις σε ιντσες για να πάρεις ότι μπορείς περισσότερο στα υπόλοιπα ( smart, contrast κλπ).
Πρέπει να βρεις την χρυσή τομή.