Samsung ue46f6500 ασυρματη συνδεση με υπολογιστη.

Ρε μπας και μιλάμε για άλλο μοντέλο? Υπάρχει ίδιος κωδικός με "N" και "ΝD" στο τέλος.

Τέλος πάντων δεν έχει νόημα , οι δικές μου εντυπώσεις είναι τελείως διαφορετικές. Εκτός από την ταχύτητα βέβαια που σε σχέση με broadcom χάνει γύρω στα 2 mbps.

Aυτό εδώ πήρα: http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pr...42&scenario=orderlist&next=tk&shop=IQ_B2C4_GR
Και δοκίμασα 2 γιατί νόμιζα πως έχει πρόβλημα.
Οι δικές σου εντυπώσεις σε σχέση με ποιό άλλο και πώς? Γιατί αν είσαι στο ίδιο δωμάτιο οκ, όλα καλά είναι.
Εγώ μιλάω για άμεση σύγκριση με ρουτερ 7ετίας στις ακριβώς ίδιες συνθήκες.
Μάλλον περίμενα περισσότερα (βάσει χαρακτηριστικών), έστω και με τα 27 που κόστισε.

Είχα κατά καιρούς διάφορα modem (είχα δοκιμάσει πολλά διαφορετικά γιατί έπαιζα πολύ Call of Duty multiplayer και ήθελα το ελάχιστο δυνατό lag) , Thomson 585 V7 και V8 , Linksys WAG120N , D-Link 2641B , αυτό που έχω τώρα είναι το Level One 6601A , το είχα πάρει 68 ευρώ πριν 1.5 χρόνο και έχει το τελευταίο τσιπ broadcom (το ίδιο τσιπ είχε και το Linksys).

Επειδή το έβαλα και σπίτι για να το δοκιμάσω 1-2 ώρες όταν το πήρα πριν το εγκαταστήσω στο άλλο σπίτι έμεινα αρκετά ικανοποιημένος από την εμβέλεια και την σταθερότητα (δεν μου έκανε αποσύνδεση όπως λες) , σε ταχύτητα ήταν απλά όχι τόσο καλό όσο τα καλά (V8 , WAG , 6601) αλλά στα ίδια επίπεδα με τα υπόλοιπα (V7 , 2641).

Re: Απάντηση: Samsung ue46f6500 ασυρματη συνδεση με υπολογιστη.

Κι όμως έχει χειρότερο σήμα απ'το παλιο (το έχω πει 3 φορές) άσχετα αν είναι n - αν και αυτό παίζει πιο πολύ ρόλο στη μεταφορά δεδομένων εντός δικτύου.
Το siemens δεν είχε ρυθμιστή transmit power αλλά φαντάζομαι εξέπεμπε εντός ορίων ελληνικής νομοθεσίας μιας και το έδινε η forthnet (άσχετο που τα κινητά εν ώρα κλήσης εκπέμπουν μεγαλύτερη ακτινοβολία και τα έχεις στο κεφάλι σου).
Το μπούκωμα στα τόρεντς είναι όταν έχεις συνδεθεί με πολλούς peers και δεν μπορείς να ανοίξεις ούτε το google. Είναι θέμα chipset και ram του ρούτερ. Tο siemens κάπως την πάλευε, το tp-link πέφτει σε κώμα.
Τεσπα εμένα αυτή είναι η εμειρία μου σε σχέση και με το παλιό siemens, τώρα αν αυτό θεωρείται καλό σε σχέση με την τιμή του? Μπορει. Δεν έχω χρησιμοποιήσει άλλα σε αυτή την κατηγορία.

Αυτό που περιγράφεις το είχα και εγώ με Thomson δεν είμαι σίγουρος ότι φταίει μόνο το router. Tο έλυσα αρχικά με επανεγκατάσταση windows και τελικά με αλλαγή σε Huawei που σε σταθερότητα συγκρίνεται μόνο με Fritz αλλά σε εμβέλεια wi-fi είναι κάτω του μετρίου. Οποιος έχει οτέ πρέπει να θυμάται πάντα ότι ο εξοπλισμός του isp είναι Huawei

Re: Απάντηση: Samsung ue46f6500 ασυρματη συνδεση με υπολογιστη.

Παιδια σας ευχαριστω πολυ μαλλον θα πειραματιστω με καποιο κανουργιο μοντεμ η καποιου φιλου εξαρχης.

Last edited:
Εγώ θα κοιτούσα για κάποιο router από το εμπόριο και όχι αυτά που δίνουν οι isp. Μην ξεχνάμε ότι οι providers προμηθέυονται εξοπλισμο βάση του value for money. Εγώ έχω το netgear dgn 2200, κόστος γύρω στα 80 ευρώ αν θυμάμαι καλά, πολύ αξιόπιστο και στο wireless αλλά και στο routing και είμαι πολύ ευχαριστημένος.