Samsung UE46F6800

Toreto

Established Member
25 December 2010
163
Kαλησπερα για αλλη μια φορα στην παρεα,λοιπον εχω ενα φιλο που θελει να παρει tv κ κοιταμε την SAMSUNG F6800 46"..τι γνωμη εχετε για την συγκεκριμενη? εγω εχω την Πανι ST-30E 50" ,θελουμε να ρωτησουμε αν η samsung θα εχει καλυτερη εικονα η θα ειναι στα ιδια με την πανι,εχει δει την δικια μου κ του αρεσε σαν εικονα.. αν αξιζει να παμε στα χρηματα αυτα η να δουμε για κατι αλλο...ο φιλος πλασμα δεν θελει,οποτε κοιταμε led.Ευχαριστω

Είναι πιο κάτω σε ποιότητα εικόνας από την ST30. Το θέμα είναι πως με την τιμή που έχει η συγκεκριμένη μπορείς να βρεις μεγαλύτερες σε μέγεθος. Απόσταση θέασης και χρήση ?

Στην αποσταση ειμαστε οκ νομιζω ,2,1 μετρα περιπου,στην χρηση ,PS3,ταινιες hd κ nova..τα mhz ειναι 100 κ στις 2 σωστα?για τα πραγματικα μιλαω κ οχι τα 400 που γραφει..

Είναι ανόμοια πράγματα που συγκρίνεις. Πάντως σε γενικές γραμμές εκτός από το μαύρο σε σκοτεινό χώρο και την γωνία θέασης η 6800 σε όλα τα άλλα υπερέχει σαν εικόνα.

Eυχαριστω yperiona,ξερω οτι εισαι πολυ διαβασμενος σε αυτα τα θεματα :2thumb22sup: ...απλα εβαλα την πανι απεναντι γιατι την εχω κ μπορω να κρινω σαν εικονα ...πιστευεις οτι ειναι καλη λυση στα χρηματα που εχει η ειναι υπερ εκτιμημενη??θυμαμαι οτι για την πανι μου ειχες πει :η τv που περνεις ειναι value for money..

Είναι υπερκοστολογημένη. Ας πάρει την F6500 να γλιτώσει και 200 ευρώ.

Kαλησπερα για αλλη μια φορα στην παρεα,λοιπον εχω ενα φιλο που θελει να παρει tv κ κοιταμε την SAMSUNG F6800 46"..τι γνωμη εχετε για την συγκεκριμενη? εγω εχω την Πανι ST-30E 50" ,θελουμε να ρωτησουμε αν η samsung θα εχει καλυτερη εικονα η θα ειναι στα ιδια με την πανι,εχει δει την δικια μου κ του αρεσε σαν εικονα.. αν αξιζει να παμε στα χρηματα αυτα η να δουμε για κατι αλλο...ο φιλος πλασμα δεν θελει,οποτε κοιταμε led.Ευχαριστω
Πες του φίλου σου ότι αν του άρεσε η πλάσμα τηλεόρασή σου τότε σίγουρα δεν θα του αρέσει η led f6800. Είναι πραγματικά κρίμα να δώσει ένα σκασμό λεφτά για μια τηλεόραση που είναι σαφώς υποδεέστερη σε εικώνα απ´την τριετίας δική σου, που την έχει δει μάλιστα και του άρεσε. Επίσης πες στο φίλο σου ότι καινούργιο μοντέλο δεν σημαίνει απαραιτήτως και καλύτερης εικώνας μοντέλο από ένα σχετικά παλιότερο. Σε εικώνα πάντα, η st30 υπερτερεί σε όλα της f6800 πλην της φωτεινότητας του πάνελ που εκεί η led έχει το πάνω χέρι. Αν λοιπόν ο φίλος σου είναι φαν της ελένης μενεγάκη και της τατιάνας στεφανίδου και τοποθετήσει την τηλεόραση στον ..... κήπο του τότε όντως η f6800 υπερτερεί σε εικώνα.

Last edited by a moderator:
Eυχαριστω yperiona,ξερω οτι εισαι πολυ διαβασμενος σε αυτα τα θεματα :2thumb22sup: ...απλα εβαλα την πανι απεναντι γιατι την εχω κ μπορω να κρινω σαν εικονα ...πιστευεις οτι ειναι καλη λυση στα χρηματα που εχει η ειναι υπερ εκτιμημενη??θυμαμαι οτι για την πανι μου ειχες πει :η τv που περνεις ειναι value for money..

To καλύτερο για τον φίλο σου είναι να πάει να δει την τηλεόραση που τον ενδιαφέρει με τα δικά του μάτια.

Σιγουρα καποιοι θελουν led κ καποιοι αλλοι θελουν plasma..ευχαριστω για τις απαντησεις..ο φιλος δεν παει σε πλασμα,οποτε...ευχαριστω

ΥΓ1.Παντος εγω εχω την πανι απο τον Νοεμβριο του 2011,εδωσα 940 (την ειχε προσφορα η Ηλεκτρονικη τοτε) κ δεν το εχω μετανιωσει καθολου,η tv εχει 1700 ωρες κ παιζει ρολοι!! ααααα κ καθε μερα παιζω ps3 τουλαχιστον 4 ωρες :) ..oσο για HD ταινιες κ μπαλα στην nova hd νομιζω οτι θα μπω μεσα !!
ΥΓ2.Εχω την 50" ...η επομενη θα ειναι 60"!! καποτε εδω μου τα λεγατε...αλλα...καληνυχτα κ ευχαριστω