Samsung UE46F8000 vs Sony KDL-46W905

ioanis

New member
23 October 2013
11
Καλησπέρα . .

Βρίσκομαι σε μεγάλο δίλημμα στο να επιλέξω ανάμεσα σε αυτές τις δυο TV . . Η μία έχει ψηφιστεί καλύτερη smart tv κ η άλλη καλύτερη τηλεόραση της χρονιάς . . Η μια έχει καλύτερες smart λειτουργίες η άλλη έχει καλύτερη εικόνα . . Η μία έχει καλύτερο media player η άλλη έχει χαμηλότερο lag . . ( η τιμή και των δυο είναι περίπου το ίδιο ) . .

Η χρήση που την θέλω είναι λίγο απ όλα . . Τηλεοπτικό μέσω digea , ταινίες , ιντερνετ 3d και ps3 . . . (παραπάνω από 46 δεν μπορούμε να πάμε ) .
Ποια να επιλέξω ???

Υπ. Επειδή δεν τις έχω δει δίπλα δίπλα , έχουν τόση μεγάλη διαφορά στην εικόνα ??????

Είναι κρίμα να πάρεις κάποια από τις δύο στις 46" γιατί και η "σούπερ" τηλεόραση χάνει σε τόσο μικρή διαγώνιο , τέλος πάντων εγώ ψηφίζω την F8000 γιατί με το evolution kit θα μπορείς να έχεις ότι καινούργιο βγάλει η samsung κάθε χρόνο και θα μένεις κοντά στις εξελίξεις (με το αζημίωτο για την samsung βέβαια). Σε εικόνα οι διαφορές είναι μικρές έτσι και αλλιώς.

Οποία και να πάρεις το ίδιο είναι. Ίσως ένα τσακ πάνω σε εικόνα η Sony λόγο triluminos

Συμφωνω με Yperion πάντως,αν εισαι στα 2 μετρα οκ αλλά στα 3 μετρα καλυτερα 50αρα και χαμηλοτερο μοντελο.

Είμαστε κάτω από δύο μέτρα και ο χώρος είναι πολύ περιορισμένος οπότε δεν μπορούμε να πάμε για ποιό παραπάνω . . . Βλέποντας μερικά βιντεάκια στο youtube που τις είχαν διπλα δίπλα νομίζω οτι θα στραφώ προς samsung λόγω smart κ design θυσιάζοντας την όποια λίγο καλύτερη εικόνα της sony.

Παιδιά λέτε να περιμένω κανα δεκαπενθήμερο - μήνα (οταν θα βγουν οι νέες σειρες ) μπάς και πέσουν λίγο οι τιμές ή θα είναι χάσιμο χρόνου??

Επειδη ειχα το ιδιο διλημμα για το ποια ειναι καλυτερη αρκετο καιρο ,ασε τα βιντεο και πηγαινε να δεις απο κοντα ποια σου κανει,συνηθως τις εχουν απεναντι.

ειμαι και εγω ακριβως στο ιδιο δίλημμα.

υπαρχει περιπτωση να πεσουν και αλλο οι τιμες; (για λιγο φυσικα μιλαω οχι το χαος.)

το media player που εχουν ειναι το ιδιο καλο και στις δυο περιπτωσεις;

Πάρε την sony..Σε βάθος χρόνου θα καταλάβεις οτι αυτό που μετράει περισσότερο είναι η ποιότητα της εικόνας παρά όλα τα υπόλοιπα μπιχλιμπίδια που προσφέρουν.