Samsung UE48H6400 vs PANASONIC TX-47AS740E (αξίζει ο δορυφορικός δέκτης)

silca

New member
13 December 2010
5
Καλησπέρα,
κι εγώ μετά απο 9 χρόνια σε αναζήτηση TV... :hmmmm2:
Απόσταση θέασης 2-2.5m
Κυρίως παρακολουθώ τηλεοπτικό σήμα (τώρα μέσω αποκωδικοποιητή με scart) ταινίες με WD TV μέσω δικτύου συνήθως DVD ή HD rip (αν και με την καινούρια θα μου αρέσει πιστεύω το 1080) σπάνια ΧΒΟΧ και θα μου άρεσε να έχει καλό search με youtube (σίγουρα θέλω να παίζω με δίκτυο χωρίς σκληρό ή usb στην TV)
3D δεν έχω δεί ΠΟΤΕ αλλά αν ειναι ευχάριστο στην TV δεν θα έλεγα όχι...

budget 700-800 ευρω αλλά θα μπορούσα να ανεβω λίγο αν αξίζει...

Ειχα καταλήξει στην
Samsung UE48H6400 αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να ανέβω σε κόστος και να πάω στην UE48H6410 που έχει και δορυφορικό δέκτη ή την PANASONIC TX-47AS740E για την οποία βρήκα πολύ λιγα reviews στο internet και μου φάνηκε αρκερά αξιόλογη

έχω δεί και την Sony KDL50W805 αλλά πιστεύω το smart κομμάτι της samsung το οποιο θα χρησιμοποιω αρκέτα ειναι καλύτερο οπότε κλείνω προς τα εκεί (οχι οτι θα εχει μεγάλη διαφορά με τις 48 αλλα φοβάμαι και τις 50 inches)

Εχω δορυφορικό πιάτο αλλά δεν έχω συνδρομή οπότε ο δορυφορικός θα είναι μόνο για τα free κανάλια (έχω να τον ανοιξω 3-4 χρόνια απο τότε που είχα NOVA κυρίως γιατί έχω βαρεθεί να χρειάζομαι 4 τηλεχειριστήρια για όλες τις συσκευές οποτε στάμάτησα να βλέπω). Τώρα χρησιμοποιώ ενα dreambox. NOVA σιγουρα δεν βάζω ίσως κάποια στιγμή βάλω ΟΤΕ ΤV και σίγουρα δεν προκειτε να ασχοληθώ πειρατικα κτλ.. αλλά η κάρτα του ΟΤΕ θα παίζει σε αυτή την TV ή πάλι θα χρειάζομαι αποκωδικοποιητή?

Οπότε αν κάποιος μπορούσε να βοηθήσει στα διλήματα μου,
αξίζουν τα παραπάνω χρήματα για δορυφορικό δέκτη ενσωματομένο (δεν βρίσκω άλλη διαφορά στις δύο samsung)
Η Panasonic σε σχέση με την Samsung αξίζει? (ανεξάρτητα απο τον ενσωματομένο δορυφορικό δέκτη)

Ευχαριστώ για την βοήθεια!

ΥΓ. Και στο υποκειμενικο κομμάτι πιστεύω οτι η βάση της 6400 εινια χαλια σε σχέση με της 6410 και της Panasonic...

οι καρτες νοβα οτε ανδεν κανω λαθος είναι παντρεμένες με τον δεκτη της 50 μην της φοβασε ακομα και 55 Samsung ,momteloUE48H6400 H6500

Καλημέρα,
κατανοητο αυτό με τις κάρτες... πρέπει μαλλον να ψαχτώ τι παίζει απο ελέυθερα δορυφορικά να δώ αν υπάρχει τίποτα ανδιαφέρον... (δεν καταλαβαίνω αυτο το πράγμα να προχωράει η τεχνολογιά κια παρόλα αυτά να πρέπει να έχουμε 100 κουτάκια γύρω γύρω απο την τηλεόραση :( )

Σχετικά με την Panasonic πιστέυετε εξίζει σε σχέση με την Samsung?

Δες την Panasonic AS640 που έχει VA panel, ενώ η AS740 έχει IPS. Η AS640 είναι κι αυτή στις 48 ίντσες.

Δες την Panasonic AS640 που έχει VA panel, ενώ η AS740 έχει IPS. Η AS640 είναι κι αυτή στις 48 ίντσες.

προς τα εδω με βλεπω!
αριστες κριτικες και ποιο φτηνη λυση
θα μου αρεσε ο δορυφορικος δεκτης αλλα απο τη στιγμη που αν βαλω επι πληρωμη δορυφορικη αναγκαστικα θα φορτωθω και το δεκτη μαλλον θα προτιμησω τις ποιο οικονομικες λυσεις χωρις αυτον...