Samsung UE48H6400 vs UE48J5500

ntserp

New member
5 July 2006
10
Εσχατος προβληματισμος.
Η UE48H6400 ειναι 100 Ηz ..??? (νομιζω..)
Η δε UE48J5500 50 Hz ..??? (νομιζω..)
Τι να επιλεξω άραγε ............:huh2:

Σε 48αρα νομίζω η j5500 φοράει νομίζω ips. Σε μαγαζί που την είδα είχε φοβερή γωνια θέασης. Απο μακριά νόμιζα πως ειναι LG...αυτό με ο,τι συνεπάγεται. Άποψη μου ειναι όμως ότι ακόμα και φθηνότερα να έβρισκες τηνj5500 να πάρεις την h6400. Ειναι πολύ καλύτερη συνολικά. Χωρίς καλιμπραρισμα όμως έχει τέλεια χρήματα η 48h6200. Στα 599€ που είχε μέχρι πρόσφατα δεν βρίσκεις καλύτερη σε αυτά τα λεφτά. Ίδια εικόνα έχει η 6400, ίδιο πάνελ με γρηγοροτεροinterpolation, γυαλιά 3d αλλά χάνει ελάχιστα στα χρήματα ίσως θέλει κάποιο καλιμπραρισμα...

Άντε πάλι με τα hertz...δεν χρειάζεται καν να ψάξουμε να βρούμε απάντηση στο ερώτημα "κάνουν διαφορα τα hertz". Η σύγκριση ανάμεσα σε αυτές τις 2 ειναι άστοχη γιατι η 5500 ειναι κατώτερο μοντέλο και ακριβότερο την δεδομένη στιγμή. Ακόμα και 100hz να ήταν, πάλι δεν τίθεται ερώτημα...

Ευχαριστω ολου
την παραγγειλα
την Η6400
Αυτο με το καλιμπραρισμα ...???

Καλές θεάσεις!
Αν και κάθε μια θέλει το δικό της καλιμπράρισμα, πάρε από κάποιον άλλο που να έχει όμως την ίδια ακριβώς.

Είναι αριθμοί που εκφράζουν το πως θέλει να πλασσάρει την ποιότητα απεικόνισης κάθε εταιρία. Δεν έχουν σχέση με τα πραγματικά hz της τηλεόρασης.

Επίσημα, το pqi δεν είναι Hz, οι εταιρίες στα manual δεν το συνδέουν με τα Hz

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τώρα τι κάνουν τα καταστήματα και τι λένε οι πωλητές είναι άλλο θέμα.