Samsung ue48h6500-Αναπαραγωγη ταινιων μεσω usb flash

leo6diam

New member
21 October 2014
5
Καλησπερα,

Ειμαι νεος κατοχος της τηλεορασης samsung ue48h6500.
Οπως γραφει και ο τιτλος αντιμετωπιζω καποια προβληματακια με την αναπαραγωγη ταινιων μεσω usb flash.ορισμενες φορες(αν οχι τις περισσοτερες) οταν παιζω καποια ταινια απο το usb flash η ταινια ανα καποια χρονικα διαστηματα κανει καποια κοληματακια,οχι κατι τραγικο αλλα το καταλαβαινω.δηλαδη εκει που παιζει smoothly ξαφνικα για 5-10 δευτερολεπτα κανει κολληματακια και μετα ξανασυνεχιζει να παιζει σωστα και ου το καθεξης.
το περιεργο ειναι οτι η πρωτη ταινια που ειδα μεσο usb ηταν το avatar se 1080 blue ray αναλυση και δεν ειχα κανενα απο αυτα τα κολληματα,επισης ειδα και αλλες ταινιες τις πρωτες μερες χωρις κοληματα!την τηλεοραση την εχω 10 μερες,αυτα τα κοληματακια αρχισαν τις τελευταιες 2 μερες.και μεσω all share απο τον υπολογιστη παλι εκανε αυτα τα κοληματακια.(η τηλεοραση συνδεετε ασυρματα με το ρουτερ,και ο υπολογιστης με καλωδιο)

γνωριζει κανεις τι μπορει να φταιει?

ευχαριστω.

Για τα

κολληματα μεσω wifi, εαν θες να παιζει αψογα τα 1080 και να μη τι αλλο 3D, η μονη λυση ειναι ενσυρματη συνδεση.

Για το USB, εχει εαν θυμαμαι καλα, 2 ή 3 θυρες, η μια μονο νομιζω εχει σωστη τροφοδοσια ρευματος, η αλλη ειναι μονο για την εξτρα καμερα.
Παλι για το USB και εαν το δικομασες στη σωστη θυρα, εαν ειναι παρα πολυ παλιο ειναι θεμα, κατι σαν τους παλιους αργους δισκους ενος υπολογιστη για παραδειγμα!

η τηλεοραση εχει 3 θυρες usb η μια λεει οτι ειναι για TV camera η αλλη λεει USB(5V 0.5A) και η αλλη λεει USB(HDD 5V 1A).σε αυτην που λεει HDD πρεπει να συνδεω το usb για να βλεπω ταινιες?εγω παντως το συνδεα στην δευτερη που λεει 5V 0.5A

χθες ειδα 2 τανιες(η μια 3d) μεσω usb απο την θυρα HDD 5V 1A χωρις κανενα κολλημα.σημερα ομως ειδα 2 επεισοδια walking dead απο την ιδια θυρα και ειχα καποια κολληματακια παλι.εχω την εντυπωση πως μαλλον φταιει το flashaki...επισης ισως να ειναι χαζο αυτο που θα πω αλλα μου φανηκε οτι οταν το flashaki "ζεσταθει" δηλαδη δουλεψει για αρκετη ωρα τοτε δεν εχω κολληματα,παιζει να ισχυει κατι τετοιο?

Ωραια,

παντως η καλυτερη λυση, εαν φυσικα εχεις υπολογιστη και ιντερνετ, ειναι κατι αντιστοιχο του PLEX ή του XMBC, εαν οχι καποιος Media Player.

Και φυσικα οπως ειπα ενσυρματη συνδεση με τον υπολογιστη οσο αφορα το παιξιμο HD ή 3D.