Samsung UE48J6200? Αποψεις

Αυτό που εννοώ είναι ότι, αν η ποιότητα εκπομπής, από οποιοδήποτε κανάλι είναι καλή, θα έχεις αντίστοιχη ικανοποιητική εικόνα από την τηλεόραση.
Αν η ποιότητα είναι πεσμένη, δεν μπορεί να στη φτιάξει η τηλεόραση, γενικά, και όχι ειδικά η συγκεκριμένη.

Έχει αρκετή παραμετροποίηση με την οποία μπορείς να την προσαρμόσεις στα γούστα σου.

Βρίσκομαι Γλυφάδα αυτή την περίοδο και μπορείς, αν έχεις χρόνο, να τη δεις όσες ώρες θέλεις σε τηλεοπτικό, σε Nova, σε HD, σε SD, για να βγάλεις τα συμπεράσματά σου, αφού σε κατάστημα δεν βλέπεις την πραγματική εικόνα(από πλευράς υλικού και φωτισμού).

Για λεπτομέρειες (τηλέφωνο κλπ) σε πμ.

Δυστυχώς η επόμενη τιμή σε καταστημα είναι 500 ευρώ.

Η παρακάτω τι λέει?
http://www.e-shop.gr/offer.phtml?id=160708a5bzyd6iz7jh5v2abmi1

Ειναι η φετινη αντίστοιχη της J5500, εχει panel 50hz και smart λειτουργίες. Το e-shop κάνει δικιά του εισαγωγή γιαυτό πολλες φορές οι κωδικοί εχουν μικρες διαφορές

Ειναι η φετινη αντίστοιχη της J5500, εχει panel 50hz και smart λειτουργίες. Το e-shop κάνει δικιά του εισαγωγή γιαυτό πολλες φορές οι κωδικοί εχουν μικρες διαφορές

Ευχαριστω πολυ!
Αλλη προταση στα 100Hz παιδια???

Στο τέλος του 2015 είχε τόσο η 48άρα και η 55άρα είχε πέσει στα 564 την 1/6/16 στον Κωτσο.
Πρόσεξε μόνο μην είναι πάλι ξεπούλημα εκθεσιακών.

Πάντως, η 48άρα παίζει στα 496 στον skroutz.

Επειδή χθες παρέλαβα την 48'' και σήμερα θα την στήσω.
Με ποιον τρόπο βλέπουμε ώρες λειτουργίας ?

Καλησπέρα παιδιά!πήγα προχτές να τη δω κ να τη παρω επί τόπου γτ το.χω καθυστερήσει πολύ το θέμα τηλεόραση, και η εικόνα ήταν χάλια σε σχέση με.τις άλλες. Έκανε πολλές μικρές μικρές γραμμούλες στην εναλλαγή εικόνας κ ούτε τα χρώματα με τρέλαναν. Λέτε να χε θέμα η εκθεσιακη του κωτσοβολου κ να με πήρε στο λαιμό της?γτ γενικά είχα διαβάσει τα καλύτερα γι αθτο το μοντέλο κ πήγαινα να την αγοράσω. Αλλά είδα αυτά κ κόλλησα.

Απάντηση: Re: Samsung UE48J6200? Αποψεις

Καλησπέρα παιδιά!πήγα προχτές να τη δω κ να τη παρω επί τόπου γτ το.χω καθυστερήσει πολύ το θέμα τηλεόραση, και η εικόνα ήταν χάλια σε σχέση με.τις άλλες. Έκανε πολλές μικρές μικρές γραμμούλες στην εναλλαγή εικόνας κ ούτε τα χρώματα με τρέλαναν. Λέτε να χε θέμα η εκθεσιακη του κωτσοβολου κ να με πήρε στο λαιμό της?γτ γενικά είχα διαβάσει τα καλύτερα γι αθτο το μοντέλο κ πήγαινα να την αγοράσω. Αλλά είδα αυτά κ κόλλησα.

Οι εκθεσιακές δεν αποδίδουν το τηλεοπτικό και τις ταινίες που βλέπουμε καθημερινά οι περισσότεροι και παίζουν βίντεο σε κλειστό κύκλωμα. Όπως είπα στον Κυριάκο (enduras), έχω αγοράσει 2 απ' αυτές ( για μένα και το γιο μου) και είμαστε ικανοποιημένοι από το συγκεκριμένο μοντέλο.

Παιδιά καλησπέρα και καλώς σας βρήκα.
Είμαι κι εγώ σε αναζήτηση τηλεόρασης με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:
* Budget: =<600
* Μέγεθος: Ιδανικά 48"
* Απόσταση: ~2,5+ μέτρα
* Χρήση: Ταινίες (usb, streaming ~2-5GB), Ποδόσφαιρο μέσω live streaming και πάλι (laptop)
* Απαιτήσεις: Ζωντανά χρώματα, να μην χάνει frames κατά το streaming

Γράφω εδώ γιατί αφενός μάλλον λόγω αριθμού post δεν μου επιτρέπεται η δημιουργία νέου θέματος (γράφω από tapatalk αν παίζει και αυτό ρόλο), αφετέρου γιατί το συγκεκριμένο μοντέλο το θεωρώ vfm οπότε οι γνώστες του είδους ίσως μπορούν να με κατευθύνουν πιο σωστά.

Άλλες προτάσεις σχετικά με τα παραπάνω;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ps. Γνωρίζετε αν υπάρχει σε κάποιο κατάστημα το εν λόγω μοντέλο στη Θεσσαλονίκη να το δω;

ο player τις Samsung UE48J6200 μπορεί να παίξει ταινίες με dts ηχο και ξεχωριστούς sbus ?