Οποίον και να ρωτήσεις θα σου πει ότι τα ips panels ειναι καλύτερα για μεγάλες γωνιές θεασεις... το ποσό μεγάλες ειναι στον χώρο σου δε ξέρω αλλα άμα ψάξεις στο Ίντερνετ θα βρεις τι γωνιές έχουν τα ips και τι τα va panels. (Πχ στο rtings.com)
Να ρωτήσω για HDR 4K θα πρέπει να πάρω και νέο ενισχυτή - καλώδια HDMI;
(έχω Yamaha 475 with Audio Return Channel)
με την philips που ειχες δε το χες καταλαβει; εκτος και αν ηταν πλασμα...
εξελιξη υπαρχει... υπαρχουν οι ips και οι oled... Οι ips δεν ειναι ακριβες... οι oled ειναι λιγο αλλα δε βγαινουν στις ιντσες που θες.
παντως η KS8000 οταν την ειχα δει θυμαμαι δεν ειχε τοσο εντονο το προβλημα οσο κατι sony.
οπως και να χει θα κοιταζα για ips εγω δηλαδη lg, για να ειμαι σιγουρος οτι ολοι θα βλεπουν καθαρη εικονα.
Αυτό που χρειάζεσαι είναι μια 4Κ oled στις 55"
Αυτή είναι η σωστή διάσταση για 4Κ, θα σου λύσει το πρόβλημα με τις γωνίες θέασης, θα σου προσφέρει την καλύτερη συνολικά εικόνα και θα είναι και όσο πιο future proof γίνεται.
Η φθηνότερη σε flat που θέλεις είναι η 55Β6V, που σήμερα έχει 2.500 και πριν 3 μήνες είχε 3.500.
Δεν είναι απίθανο αυτή ή ο διάδοχος της να είναι εντός του budget σου σε κανα χρόνο.
Το ερώτημα λοιπόν είναι αν χρειάζεσαι την καινούργια tv αμεσα..
Σε μαγαζι δεν προκειται να δεις την διαφορα των δυο πανελ για κανενα λογο. Δες εδω τις διαφορες στα δυο πανελ. Στη πρωτη το letterbox σε ips ειναι μωβ ενω στη δευτερη με va μαυροαπόσταση καναπε τηλεόρασης 2.5 μ..
η 47 που έχω είναι ήδη μεγάλη... 49 οκ .. 55 ξεφεύγουμε και δεν χωράει και στο έπιπλο καλά... - δυστυχώς
( η 668V έχει harman kardon ηχεία)..
(Curved δυστυχώς δεν μου αρέσει...)
Το θέμα είναι και σε μαγαζί να παω να δω τηλεοράσεις με VA - IPS panels εξαιτίας των demo ρυθμίσεων που έχουν δεν ξέρω αν θα βγάλω συμπέρασμα..

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.