- 3 December 2009
- 207
Καλημέρα και καλή χρονιά! Ήρθε η ώρα να αποχωριστώ την καλή μου 50st20 (θα την πάρει φίλος) και είμαι μάλλον ανάμεσα σ αυτά τα δύο μοντέλα. θα μου πείτε φεύγεις απο 50" για 50". Ε τι να κάνουμε εκεί με ορίζουν τα οικονομικά μου αν και αν βρω πολύ κοντά σε τιμή μια 55άρα μπορεί να την πάρω τελικά. Τελοσπάντων στην τηλεόραση δεν με ενδιαφέρουν mediaplayer (εχω εξωτερικό) και smart internet κλπ έχω το λαπτοπ οπότε με ενδιαφέρει μόνο ποιότητα εικόνας και μέγεθος. Ξέρω για τις Plasma έχω plasma όσες κι αν έχω δει led lcd κλπ θεωρώ ότι το μαύρο της Panny δεν το έχουν και επίσης σε αρκετές φίλων που έχω δει (μοντέλα 2012 και πίσω) έχουν ενοχλητικό clouding και μαύρο = γκρι. Η αλήθεια είναι ότι ενώ έγερνα προς 50st60 μετά τα άρθρα για στοπ παραγωγής στις plasma και μετά και την επιλογή του Yperion ( με είχε επηρεάσει και στην 1η τηλ) σκέφτομαι πολύ και την Samsung. Να πω οτι και το θέμα κατανάλωσης βέβαια είναι σημαντικός παράγοντας γιατί δουλεύω για να πληρώνω ρεύμα οπότε και h led με δελεάζει σ αυτό το κομμάτι.