Samsung UE50H6200 πρόβλημα στο Panel

Nightrain

New member
13 October 2014
36
Καλησπέρα σε όλους. Άνοιξα σήμερα τη τηλεόραση και βρήκα στο Panel ένα σημάδι το οποίο είναι σαν να 'ναι καμμένο το Panel. Δοκίμασα να το καθαρίσω με Data Flash και δε φεύγει. Με μια πιο προσεχτική ματιά με μεγενθυντικό φακό ανακαλύπτω το παραπάνω.

Μου κάνει τρομερή εντύπωση καθώς χθες το βράδυ δεν υπήρχε κανένα σημάδι και σήμερα στο σπίτι δεν ήταν κανείς! Απο τι μπορεί να προκλήθηκε αυτό? Μίλησα μόλις με το Κωτσόβολο που έγινε η αγορά, να με πάρουν απο Samsung για ραντεβού. Τι να περιμένω τώρα απο αυτούς?

Πραγματικά τόσα χρόνια κάτι ανάλογο δε μου 'χει συμβεί. Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ. Παραθέτω και φώτο.

Da7UFwW.jpg

Καμιά ιδέα κανείς? Μπα ε..

το δοκιμασες με το νυχι σου?? κανει βαθουλωμα η εξογκωμα???εαν ειναι βαθουλωμα εχει γινει 1.απο χτυπημα με ενα αντικειμενο 2.εχει φυγει η επιστρωση ειτε απο χημικο καθαριστικο ειτε απο εργοστασιακο ελεττωμα...τωρα εαν ειναι ειναι εξογκωμα δες μηπως με αχνισμα και λιγο ελαφρο τριψιμο φυγει γιατι πιθανο να ειναι καποιος επιμονος λεκες..

Το δοκίμασα και δυστυχώς είναι σαν βαθούλωμα. Προσπαθώ πραγματικά να καταλάβω πως έγινε.

Δεν ήταν κανείς εδώ και το προηγούμενο βράδυ δε φαινόταν κάτι. Τώρα σε αυτή τη περίπτωση το Service τι κάνει? Με βγάζουν εκτός εγγύησης?

Το δοκίμασα και δυστυχώς είναι σαν βαθούλωμα. Προσπαθώ πραγματικά να καταλάβω πως έγινε.

Δεν ήταν κανείς εδώ και το προηγούμενο βράδυ δε φαινόταν κάτι. Τώρα σε αυτή τη περίπτωση το Service τι κάνει? Με βγάζουν εκτός εγγύησης?

εδω τωρα ειναι δυσκολα τα πραγματα...99,9% θα σου πουν οτι δεν καλυπτει η εγγυηση....

Μόνο του το βαθουλωμα δεν γίνεται.
Προφανώς χτυπηθηκε κατά λάθος και δεν το πήρατε χαμπάρι.
Λογικά είσαι εκτός εγγύησης.

Μόλις μίλησα και με το Support της Samsung. Τα αναμενόμενα μου είπε παρόλα αυτά ζήτησα να έρθει τεχνικός.

Απο τιμή τι να περιμένω να ακούσω? Τη 200άρα δε τη γλυτώνω μου φαίνεται.

Μόλις μίλησα και με το Support της Samsung. Τα αναμενόμενα μου είπε παρόλα αυτά ζήτησα να έρθει τεχνικός.

Απο τιμή τι να περιμένω να ακούσω? Τη 200άρα δε τη γλυτώνω μου φαίνεται.

Να υπολογίζεις πολλαπλασια του ποσού που ανέφερες.

Το σημάδι δε μπορώ να καταλάβω πως έγινε. Πιθανόν να υπήρχε και όταν τη πήρα και να μην το είδα.. Αλλά άντε μετά να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας.

Το Support της Samsung θα μου έστελνε τεχνικό να το δεί, αλλά εφόσον κρίνει πως είναι δική μου υπαιτιότητα, είναι 20Ε η επίσκεψη και 800Ε η αλλαγή. Αστεία πράγματα όταν η τηλεόραση είχε 786 όταν τη πήρα. Τελικά αποφάσισα να μην έρθουν.

Έχω απο το Κωτσόβολο επέκταση της εγγύησης αλλά δε με καλύπτουν ουτε απο εκεί γι' αυτό.

Το σημάδι δε μπορώ να καταλάβω πως έγινε. Πιθανόν να υπήρχε και όταν τη πήρα και να μην το είδα.. Αλλά άντε μετά να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας.

Το Support της Samsung θα μου έστελνε τεχνικό να το δεί, αλλά εφόσον κρίνει πως είναι δική μου υπαιτιότητα, είναι 20Ε η επίσκεψη και 800Ε η αλλαγή. Αστεία πράγματα όταν η τηλεόραση είχε 786 όταν τη πήρα. Τελικά αποφάσισα να μην έρθουν.

Έχω απο το Κωτσόβολο επέκταση της εγγύησης αλλά δε με καλύπτουν ουτε απο εκεί γι' αυτό.

Είναι για γέλια η αντιμετώπιση της Samsung...
800.. Ακούγεται σαν κακόγουστο αστείο..

δεν ειναι περιπτωση αντιμετωπισης μονο της σαμσουνγκ αλλα και ολων των εταιριων που κατασκευαζουν κατι....

Σε αναγκάζουν να αγοράσεις καινούργια ενώ έχεις αγοράσει ήδη καινούργια..
Ακούγεται σαν αστείο στην πραγματικότητα..

Σε αναγκάζουν να αγοράσεις καινούργια ενώ έχεις αγοράσει ήδη καινούργια..
Ακούγεται σαν αστείο στην πραγματικότητα..

ειναι καπως παραλογο αλλα ετσι εχουν μαθει....κατι που κανει 1000 ευρω σε ανταλλακτικα κανει 2500

Γενικότερα το Support της Samsung είναι απο τα χειρότερα. Δε ξέρω τι γίνεται στο εξωτερικό, εδώ είναι να τραβάς τα μαλλιά σου. Σε κινητά να τα βγάζουν Off με τη δικαιολογία της υγρασίας.

Εδώ να ζητάνε 800 (!) ενώ η συσκευή έχει λιγότερα. Τραγικές καταστάσεις. Αυτός ήταν ο βασικός λόγος που δεν ήθελα να μπλέξω μαζί τους.. Ας πρόσεχα.

Γενικότερα το Support της Samsung είναι απο τα χειρότερα. Δε ξέρω τι γίνεται στο εξωτερικό, εδώ είναι να τραβάς τα μαλλιά σου. Σε κινητά να τα βγάζουν Off με τη δικαιολογία της υγρασίας.

Εδώ να ζητάνε 800 (!) ενώ η συσκευή έχει λιγότερα. Τραγικές καταστάσεις. Αυτός ήταν ο βασικός λόγος που δεν ήθελα να μπλέξω μαζί τους.. Ας πρόσεχα.
Χωρίς να θέλω να υποστηρίξω τις εταιρείες, το αντίθετο μάλιστα αφού ισχύουν τα όσα ειπώθηκαν παραπάνω, αλλά για να είμαστε και δίκαιοι εσύ θα έπρεπε όπως είπες να πρόσεχες, αλλά όχι γιατί πήρες samsung, αλλά γιατί από ατυχία - απροσεξία κάποιος τη χτύπησε.
Μόνος σου είπες ότι την έχεις λίγο καιρό και ξαφνικά μια μέρα, την αμέσως επόμενη από αυτή που έβλεπες και δεν είχες πρόβλημα, ξαφνικά σου παρουσιάστηκε το σημάδι από χτύπημα.
Τέτοιο σημάδι λυπάμαι φίλε μου αλλά βγάζει μάτι και φαίνεται από τη πρώτη στιγμή. Κάποιος τη << τσεκούρωσε >> και δε το πήρες χαμπάρι.
Πιστεύω λοιπόν ότι είναι πιο σωστό να κατηγορούμε και να ρίχνουμε ευθύνες όταν πραγματικά υπάρχουν.....
Λυπάμαι αν σε στεναχωρώ αλλά εδώ εσύ δεν έχεις δίκιο. Τώρα το ότι σου ζητάνε για επισκευή τόσα όσα έχει καινούργια , ναι είναι απαράδεκτο , αλλά είναι απαράδεκτο από όλες τις εταιρείες, γιατί δυστυχώς όλες το κάνουν. Να ζητάς να σου κάνουν καλύτερη τιμή για επισκευή λόγω του ότι είναι καινούργια και σε βρήκε ατυχία και αυτό το καταλαβαίνω, αλλα να κατηγορείς για βλάβη δικής σου ευθύνης , ξαναλέω δεν είναι σωστό.
Τα έχω χώσει και εγώ κατά καιρούς και από εδώ μέσα σε εταιρείες, αλλά το δικό σου θέμα είναι άλλο.........

Χωρίς να θέλω να υποστηρίξω τις εταιρείες, το αντίθετο μάλιστα αφού ισχύουν τα όσα ειπώθηκαν παραπάνω, αλλά για να είμαστε και δίκαιοι εσύ θα έπρεπε όπως είπες να πρόσεχες, αλλά όχι γιατί πήρες samsung, αλλά γιατί από ατυχία - απροσεξία κάποιος τη χτύπησε.
Μόνος σου είπες ότι την έχεις λίγο καιρό και ξαφνικά μια μέρα, την αμέσως επόμενη από αυτή που έβλεπες και δεν είχες πρόβλημα, ξαφνικά σου παρουσιάστηκε το σημάδι από χτύπημα.
Τέτοιο σημάδι λυπάμαι φίλε μου αλλά βγάζει μάτι και φαίνεται από τη πρώτη στιγμή. Κάποιος τη << τσεκούρωσε >> και δε το πήρες χαμπάρι.
Πιστεύω λοιπόν ότι είναι πιο σωστό να κατηγορούμε και να ρίχνουμε ευθύνες όταν πραγματικά υπάρχουν.....
Λυπάμαι αν σε στεναχωρώ αλλά εδώ εσύ δεν έχεις δίκιο. Τώρα το ότι σου ζητάνε για επισκευή τόσα όσα έχει καινούργια , ναι είναι απαράδεκτο , αλλά είναι απαράδεκτο από όλες τις εταιρείες, γιατί δυστυχώς όλες το κάνουν. Να ζητάς να σου κάνουν καλύτερη τιμή για επισκευή λόγω του ότι είναι καινούργια και σε βρήκε ατυχία και αυτό το καταλαβαίνω, αλλα να κατηγορείς για βλάβη δικής σου ευθύνης , ξαναλέω δεν είναι σωστό.
Τα έχω χώσει και εγώ κατά καιρούς και από εδώ μέσα σε εταιρείες, αλλά το δικό σου θέμα είναι άλλο.........

Μη τα μπερδεύεις. Είδες πουθενά να λέω οτι δεν έγινε μακακία? Σαφώς και έγινε. Σαφώς και έχω ευθύνη. Δεν είπες κανείς το αντίθετο. Αυτό που είπα είναι πως δε ξέρω ποιός το έκανε.

Απο 'κει και πέρα το να ζητάνε 800Ε για συσκευή που έχει μικρότερη χρηματική αξία, θα μου επιτρέψεις να το θεωρώ το λιγότερο τραγικό και αστείο. Και μιλάμε για σημάδι στο μέγεθος πίξελ.

Αν είχε ραγίσει π.χ πόσα θα ζητάγανε? 2000αρο?

Nαι αλλα "φωναζεις" για το support της samsung και ότι κακώς εμπλέξες μαζι της, την στιγμη που ολες οι εταιρειες λειτουργουν ετσι με τα ανταλλακτικα.
H pioneer πχ μου ζητουσε για ενα dvd που ειχα πάρει τοτε 170.000 δρχ (το 1999 που επαιζαν οι δραχμες), 110.000 δρχ για να αλλάξω την κεφαλή laser την στιγμη που τα dvd επαιζαν στα 50 ευρω και εξοπλισμενα με ενα σωρο καλουδια.
Η jbl δεν ειχε ανταλλακτικα μετά απο 2 χρόνια αγορας και ημουν σε λίστα αναμονης μέχρι να γίνουν διαθέσιμα.

Φυσικα και στις 2 περιπτωσεις δεν καταφερα τιποτα.

Δεν είναι όλες οι εταιρείες το ίδιο. Η αντιμετώπιση δεν είναι ίδια. Σε iMac μου άλλαξαν το Panel π.χ γιατί είχε πρόβλημα χωρίς καμία χρέωση.

Τέλοσπάντων. Προσωπικά θεωρώ εξωφρενικό σε τηλεόραση 780Ε να ζητάς παραπάνω απο την αξία της. Να μου πεις 400, 500 που και πάλι πολλά είναι, να το καταλάβω.

Κάθε εταιρεία έχει διαφορετική πολιτική. Μη τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι..