Samsung UE50J6200 VS Sony KDL-50W755C

zlatcopraga

New member
11 November 2015
29
Καλημερα παιδια και καλως σας βρηκα...
Θα ηθελα τη γνωμη σας για αγορα μιας εκ των 2 τηλεορασεων για αποσταση θεασης 2,5 μ (αν θεωρειτε οτι υπαρχει καλυτερη τηλεοραση στα max 800 ευρω ευχαριστως να τη δουμε)
Η χρηση της θα ειναι για ταινιες 1080 απο σκληρο δισκο, ιντερνετ χρηση για τα πιτσιρικια, και τα καναλια της digea (αναγκαιο κακο).
Τι λετε λοιπον;

Πήγαινε σε αυτήν μόνο αν θέλεις να έχεις μεγαλύτερες γωνίες θέασης.Για κανέναν άλλο λόγο.

E, αυτες παιζουνε αιντε και oι panasonic, παντως αν θες και digea, μαλλον κοιτας προς sony και για media player κοιτας samsung, αν οι φετινες samsung εχουνε βελτιωσει το τηλεοπτικο (sd) τοτε εχεις εναν παραπανω λογο, να πας προς τα εκει.
Καλο λοιπον ειναι αν μπορεις να πας να δεις απο κοντα καποια samsung να παιζει τηλεοπτικο και μαλιστα απο digea, οχι απο δορυφορικη μεταδοση, ετσι ωστε να σχηματισεις ιδιαν αποψη.
Παντως αν μπορουσες καπου να δεις και αυτο το μοντελο http://www.skroutz.gr/s/4875785/Samsung-UE50H5500.html ειναι περσυνο, επειδη εχει ενας φιλος μου την 5000, (χωρις wifi), στο τηλεοπτικο ειναι το κατι αλλο
Απλα, αν δεν σε ενδιαφερει ειναι 50Hz on panel.

Re: Απάντηση: Samsung UE50J6200 VS Sony KDL-50W755C

E, αυτες παιζουνε αιντε και oι panasonic, παντως αν θες και digea, μαλλον κοιτας προς sony και για media player κοιτας samsung, αν οι φετινες samsung εχουνε βελτιωσει το τηλεοπτικο (sd) τοτε εχεις εναν παραπανω λογο, να πας προς τα εκει.
Καλο λοιπον ειναι αν μπορεις να πας να δεις απο κοντα καποια samsung να παιζει τηλεοπτικο και μαλιστα απο digea, οχι απο δορυφορικη μεταδοση, ετσι ωστε να σχηματισεις ιδιαν αποψη.
Παντως αν μπορουσες καπου να δεις και αυτο το μοντελο http://www.skroutz.gr/s/4875785/Samsung-UE50H5500.html ειναι περσυνο, επειδη εχει ενας φιλος μου την 5000, (χωρις wifi), στο τηλεοπτικο ειναι το κατι αλλο
Απλα, αν δεν σε ενδιαφερει ειναι 50Hz on panel.

Την τηλεοραση που αναφερεις την εχει η πεθερα μου και ειναι οπως τα λες ....απλως σε σκηνες με γρηγορη κινηση φαινεται το 50hz πανελ και δεν μου αρεσει το αποτελεσμα
Παντως τα χρωματα που βγαζουν τα va panels των sony και samsung δεν παιζονται......δυσκολα πιστευω θα βρουμε καποιο επιχειρημα ωστε να παω σε μια εκ των panasonic-lg...

Tα πιο γνωστα περσυνα μοντελα της samsung 6200 και 400 που ειναι 100hz on panel, εχουνε χαλια τηλεοπτικο, δεν γνωριζω αν τα αντιστοιχα φετινα, ειναι 100hz, εαν παντως ειναι και εχουνε και καλο τηλεοπτικο, τοτε μπορεις να πας σε αυτο το μοντελο http://www.skroutz.gr/s/6884227/Samsung-UE50J6200.html

Την 50Η5500 την έχω πάρει δώρο στον πεθερό μου. ΤΟ sd σήμα είναι απλά υποφερτό. Τίποτα περισσότερο. ΣΕ HD είναι πολύ καλή.
Απορία: Γιατί να πας σε 50αρα με 800 ευρώ όταν μπορείς να πάρεις 48αρα με 529 ΚΑΙ φετινό μοντέλο;;; δεν δικαιολογείται η διαφορά κόστους για 2 ίνστες, ούτε να πάρεις περισυνό και χειρότερο μοντέλο που δεν είναι και 100Hz...
Δεν λοιπόν στα λεφτά αυτά την 48 J6200. Την περιμένω αύριο και θα ανεβάσω σχόλια και εντυώσεις όταν την δω και την στήσω.

Συμφωνώ και εγώ με τον WAVE.Είναι μεγάλη η χρημάτικη διαφορά για 2 ίντσες.Τουλάχιστον αν θες να κάνεις υπέρβαση δώσε άλλα 100 και πάρε τις αντίστοιχες J6200 ή W755C σε 55''.

Σύμφωνα με τη χρήση που τη θες και περιγράφεις στο πρώτο σου ποστ, θα πήγαινα με τη σειρά που τις έχεις γράψει. Μάλλον ασυνείδητα η συνειδητά και εσύ κάπως έτσι το σκέφτεσαι.

Η αλήθεια είναι ότι τις είδα και τις τρεις και η Sony μου άρεσε
πιο πολύ από όλες....

Λοιπόν... Πήγα με γυναίκα και είδαμε τηλεοράσεις και δεν μπόρεσα να τη καταφέρω για τη Sony... Δεν της άρεσε η αλλαγή των χρωμάτων που κάνει το VA panel της Sony υπό γωνία.... Αυτή θέλει να πάρουμε τη lg 49lf630v ενώ εγώ τη Sony 50w755c...Τι κάνουμε τώρα; Τη πάτησα;

Λοιπόν... Πήγα με γυναίκα και είδαμε τηλεοράσεις και δεν μπόρεσα να τη καταφέρω για τη Sony... Δεν της άρεσε η αλλαγή των χρωμάτων που κάνει το VA panel της Sony υπό γωνία.... Αυτή θέλει να πάρουμε τη lg 49lf630v ενώ εγώ τη Sony 50w755c...Τι κάνουμε τώρα; Τη πάτησα;

Οχι. Χωρίζεις και παίρνεις όποια τηλεόραση θες.. :)

Τι κάνουμε τώρα; Τη πάτησα;

Οχι ακόμα, όταν σβήσεις τα φώτα για να δεις ταινία στην LG, τότε την πάτησες :flipout:

Πρέπει να επιλέξετε ποιό συμβιβασμό θα κάνετε: Η θα βλέπετε ταινίες με ανοικτά φώτα (LG) ή θα κάθεστε μόνο σε μικρές γωνίες απο το κέντρο (Sony)

Καλησπερα μια και υπαρχει εδω νημα για την Sony KDL-50W7XX C θελω να ρωτησω τους γνωστες ,μια και δεν βρηκα τιποτα σχετικο στο διαδυκτιο αν και τα Αγγλικα μου ειναι λιγο φτωχα,τι πανελ φοραει η Sony KDL-50W756C;
Ειναι 100hz ;ειναι ομοιο με της Sony KDL-50W805 που ειναι σιγουρα 100 αρη,ξερω δεν ειναι 3D και δεν μ ενδιαφερει το τρισδιαστατο,κανει για παιχνιδια;θα συνδεθει μικρος υπολογιστης επανω.
Ξερω ζηταω πολλα αλλα δεν βρησκω πληροφοριες ξερει καποιος τι ταχυτητα ανταποκρησης εχει;
Βρηκα στη γνωστη αλυσιδα την Sony KDL-50W756C,και δεχεται παζαρι κατεβαινει στα 720 ευρω ισως να κατεβει και πιο κατω η υπαληλος πηρε τα στοιχεια μου(φακελομα για διαφημηστικα SMS χαχαχαχ) και θα μου απαντησει αυριο και κατι ακομη τι διαφορα εχει η KDL-50W756C,για την οποια εχω την προσφορα,σε σχεση με την KDL-50W755C.
Ευχαρηστω προκαταβολικα για τον χρονο σας

Καλησπερα μια και υπαρχει εδω νημα για την Sony KDL-50W7XX C θελω να ρωτησω τους γνωστες ,μια και δεν βρηκα τιποτα σχετικο στο διαδυκτιο αν και τα Αγγλικα μου ειναι λιγο φτωχα,τι πανελ φοραει η Sony KDL-50W756C;
Ειναι 100hz ;ειναι ομοιο με της Sony KDL-50W805 που ειναι σιγουρα 100 αρη,ξερω δεν ειναι 3D και δεν μ ενδιαφερει το τρισδιαστατο,κανει για παιχνιδια;θα συνδεθει μικρος υπολογιστης επανω.
Ξερω ζηταω πολλα αλλα δεν βρησκω πληροφοριες ξερει καποιος τι ταχυτητα ανταποκρησης εχει;
Βρηκα στη γνωστη αλυσιδα την Sony KDL-50W756C,και δεχεται παζαρι κατεβαινει στα 720 ευρω ισως να κατεβει και πιο κατω η υπαληλος πηρε τα στοιχεια μου(φακελομα για διαφημηστικα SMS χαχαχαχ) και θα μου απαντησει αυριο και κατι ακομη τι διαφορα εχει η KDL-50W756C,για την οποια εχω την προσφορα,σε σχεση με την KDL-50W755C.
Ευχαρηστω προκαταβολικα για τον χρονο σας

VA panel,100Hz με MCFI+αναβόσβησμα του οπίσθιου φωτισμού,κάνει για παιχνίδια(input lag 36ms),

KDL-50W756C:ασημί(αλουμινένιο) ματ πλαίσιο

KDL-50W755C:μαύρο(αλουμινένιο) ματ πλαίσιο

Ίδια με την KDL-50W805/7C εκτός της δυνατότητας 3d και της βάσης(χρωμέ στην W80C , ματ στην W75C).