Samsung UE55C7000/UE55C8000 3D LED TV 55''

If you're in the market for a big screen television — and we're talking 50 inches and above — then we'd suggest plasma as a safe bet. Plasmas give you more bang for your buck at the big end of town, and while LCDs can give you better resolution, plasma still has the edge in terms of picture quality.

http://www.cnet.com.au/plasma-vs-lcd-which-is-right-for-you-240036500.htm

Last edited:
Αν απορρίψουμε τις Samsung UE55C7000/8000 για όλους τους λόγους που αναφέρθηκαν, τότε γιατί να προτιμήσω μια 50+ Plasma από την LG 55LX9500 Full LED;;;

Επίσης περιμένω ακόμη να μου πείτε αν ξέρετε που (σε ποιό κατάστημα) μπορώ να δω σε display (έκθεση) τις LG 55LX9500, καθώς και τις παραπάνω Samsung (του topic).

Με την ιδια εικονα δεν θα το ελεγα , μαλλον με καλυτερη εικονα , οι 3D LCD εχουν περισσοτερα προβληματα απο τις "απλες"...

Αν απορρίψουμε τις Samsung UE55C7000/8000 για όλους τους λόγους που αναφέρθηκαν, τότε γιατί να προτιμήσω μια 50+ Plasma από την LG 55LX9500 Full LED;;;

Επίσης περιμένω ακόμη να μου πείτε αν ξέρετε που (σε ποιό κατάστημα) μπορώ να δω σε display (έκθεση) τις LG 55LX9500, καθώς και τις παραπάνω Samsung (του topic).

Μπορεί κάποιος, αν ξέρει, να μου απαντήσει στο παραπάνω post μου;;
Thanks! :)