Yperion
Σωστη η προτροπη σου, ΑΛΛΑ .... εχω δουλεψει ΚΑΘΕ ΕΝΑ ευρω απο αυτα τα 2 χιλιαρικα ! Δεν τα μαζεψα απο τον δρομο.
Να σου υπενθυμισω οτι τα Σπατα πεφτουν καπως μακρια για .... Θεσσαλονικη. ΟΤΑΝ βρεθω στην σωστη εμβελεια ... θα τους επισκεφθω.
Κostas
Εχω κατασταλλαξει στις 55αρες (ας οψονται οι μαυρες μπαρες, πανω και κατω, αυτες που θα φυγουν με την ελευση του πλαισιου 21/9).
Δεν καταλαβα ομως ... ΠΟΙΕΣ συστηνονται ? Οι LG , η ολες οι αλλες .... ??? (με μπερδεψες, σε ποια κατηγορια αναφεροσουν ?)
Πηγα σημερα στα MediaMarkt για να ξαναδω την LG 55LW980S !
Τα 3d demo .... το ΙΔΙΟ Ε-Κ-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Α με αυτην του Πλαισιου (ΟΥΦ, μαλλον υφισταται τυποποιηση !!!)
Οι λεβεντες με εβαλαν να δω το TRON Legacy. Στην ταινια υπαρχουν συγκεκριμενες σκηνες ΕΞ'ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ τραβηγμενες σε IMAX 3D
και αλλες (οι περισσοτερες) τραβηγμενες με απλη καμερα cinemascope. Ειδα την σκηνη με τις μοτοσικλετες (και την αλληλο-καταδιωξη).
Εμεινα .... Εκστασιασμενος, με το 3D της LG. Nα το ξαναγραψω ? Ε-Κ-Σ-Τ-Α-Σ-Ι-Α-Σ-Μ-Ε-Ν-Ο-Σ !!!!
Βγαζωντας τα γυαλια .... απλα ικανοποιημενος με το 2D. Υπαρχει, ακομα, clouding στις ακρες ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ εαν κοιταξεις ενα καταμαυρο καρε.
Σε καθε αλλη περιπτωση, οσο και να προσπαθησα, ΔΕΝ ειδα clouding. Υπαρχει κατι σαν pixelization στις σκουρες περιοχες (στα μεταβατικα)
αλλα το ειδα μονο στην αρχη της ταινιας (εκει που βγαζει τα λογοτυπα και τις καθε λογης ενημερωσεις) και στα πρωτα 10 λεπτα της ταινιας
..... ΜΕΤΑ ..... ΔΕΝ το ξαναδα.
Εχωντας δουλεψει την V20 για εναν χρονο .... η 980S ειναι αλλη κατηγορια (ισως με τα δικα της μειονεκτηματα).
ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ 2D TAINIEΣ .... ΣΕ 3D ..... !!!!!
(ισως, απο την αλλη, να γνωριζω μονο 2 τηλεορασεις μεχρι σημερα .... οποτε, δικαιολογημενος ο ενθουσιασμος μου, νομιζω)
Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι ΠΩΣ γινεται στο 3D να ειναι καλυτερη απο το 2D.