SAMSUNG UE55ES6530 or UE55D8000

Υπάρχει διαφορά και σχετικά μεγάλη.Δοκιμάστε σε μια led lcd samsung να απενεργοποιήσετε το Led motion plus και να το ενεργοποιήσετε ξανά,εγώ σας λέω ότι θα δείτε μεγάλη διαφορά.

Tα συστήματα scanning ή blinking backlight, προσφέρουν βελτίωση στην καθαρότητα της κίνησης, αλλά μικρή. Αν βλέπετε μεγάλη διαφορά, τότε μάλλον εμπλέκεται και frame interpolation στην υπόθεση (όπως π.χ. το ClearLCD στις Philips. Όταν τοποθετείται στο "Ναι", δεν ενεργοποιεί απλώς το scanning backlight, αλλά εισάγει και μία πρώτη βαθμίδα frame interpolation).

Παιδια πηγα σημερα στον Κοτσοβολο για να δω τις παραπανω τηλεορασεις και να ρωτησω καποιες λεπτομερειες και με προσεγγισε ενας πωλητης της lg και αρχισε να εκθειαζει το καινουργιο μοντελο της lg 55lm860v το οποιο κατα τα λεγομενα του ειναι σαφως πολυ καλυτερο απο την samsung ue55es8000 ???
τι λετε για αυτο δεδομενου οτι ειναι κοντα στην τιμη με samsung ue55es6800 και samsung UE55D8000 που με ενδειαφερουν.

Κάτι αντίστοιχο με την σειρά 7 της Philips σε εικόνα είναι.Σε καμιά περίπτωση δεν έχει η LG καλή εικόνα σε δωμάτιο χωρίς φως.

Re: Απάντηση: SAMSUNG UE55ES6530 or UE55D8000

Παιδια πηγα σημερα στον Κοτσοβολο για να δω τις παραπανω τηλεορασεις και να ρωτησω καποιες λεπτομερειες και με προσεγγισε ενας πωλητης της lg και αρχισε να εκθειαζει το καινουργιο μοντελο της lg 55lm860v το οποιο κατα τα λεγομενα του ειναι σαφως πολυ καλυτερο απο την samsung ue55es8000 ???

Ο πωλητής της LG τι θέλεις να σου πει?

ακριβως επειδη δεν εμπιστευομαι τον πωλητη αλλα και εγω δεν εχω τις καταλληλες γνωσεις , γι αυτο ζηταω την γνωμη και την γνωσης σας !!!!!!!