SAMSUNG UE55H6400 vs SAMSUNG UE55H6670

Οι διαφορές τους είναι ως προς τον δορυφορικό και διπλό ψηφιακό δέκτη που έχει η 6670 (μπορείς να βλέπεις δεύτερο κανάλι σε tablet/smartphone) και ως προς τον σχεδιασμό. Σε εικόνα είναι 99% ίδιες (ίδιο τσιπ επεξεργασίας , ίδιο πάνελ , 100 Hz πραγματικά και οι δύο).

Οι διαφορές τους είναι ως προς τον δορυφορικό και διπλό ψηφιακό δέκτη που έχει η 6670 (μπορείς να βλέπεις δεύτερο κανάλι σε tablet/smartphone) και ως προς τον σχεδιασμό. Σε εικόνα είναι 99% ίδιες (ίδιο τσιπ επεξεργασίας , ίδιο πάνελ , 100 Hz πραγματικά και οι δύο).
Ευχαριστω Yperion, για το σχεδιασμο μου καθεται καπως αυτη η χιαστη βαση της 6400 αλλα περι ορεξεως... ο δορυφορικος δεκτης μπορει να αντικαταστηση δλδ τον εξωτερικο δορυφορικο που εχω;(opticum x406p με cccam)!!ο διπλος δεκτης σου εχει φανει ποτε χρησιμος;φανταζομαι το 1% το δινεις στην 6670 οχι οτι εχει κ σημασια;;
φιλε stelioskrete ειχα καταληξει στην 6670 κ ειδα αυτη τη προσφορα που λες κ το σκεφτομαι...

Τι σκεφτεσαι, η προσφορα ειναι ΦΩΤΙΑ.Εγω την παρηγγειλα.Την περιμενα καιρο να γινει προσφορα.

Η 6670 μαλλον δεν υπαρχει πλεον στο πλαισιο...οποτε παω για 6400 ...λετε να βγουν κ αλλες προσφορες μεχρι τα χριςτουγεννα;;αν κ οντως ειναι πολυ καλη αυτη η προσφορα του you...
ασχετο αλλα γιατι το πλαισιο πουλαει πιο ακριβα την 6400 απο την 6500;θεωρητικα δεν ειναι καλυτερη η 6500;

Με τον ενσωματωμένο δορυφορικό μπορείς να πιάνεις στην Ελλάδα μόνο Free to Air , σε άλλες χώρες μπορείς να βάλεις CAM και να χρησιμοποιείς για τα τοπικά πακέτα (κάτι που εδώ είναι αδύνατο καθώς OTE TV και NOVA έχουν δικούς τους δέκτες και η θέαση γίνεται αποκλειστικά με αυτούς).

Ο δεύτερος δέκτης είναι για θέαση σε tablet ή κινητό όπως είπα και παραπάνω.

Η προσφορα του you για την 6400 τελειωσε...αν δε βγει παλι καμια προσφορα σε καποιο μοντελο λεω να παω στην 6500 τι λετε;

Με τον ενσωματωμένο δορυφορικό μπορείς να πιάνεις στην Ελλάδα μόνο Free to Air , σε άλλες χώρες μπορείς να βάλεις CAM και να χρησιμοποιείς για τα τοπικά πακέτα (κάτι που εδώ είναι αδύνατο καθώς OTE TV και NOVA έχουν δικούς τους δέκτες και η θέαση γίνεται αποκλειστικά με αυτούς).

Ο δεύτερος δέκτης είναι για θέαση σε tablet ή κινητό όπως είπα και παραπάνω.

Εννοείτε κ η ύπαρξή κεραίας πιατου ... ? ( η μοιπος ειναι δωρα με την ΤΒ) χαχα ?

Εννοείτε κ η ύπαρξή κεραίας πιατου ... ? ( η μοιπος ειναι δωρα με την ΤΒ) χαχα ?

χαχα...εννοειται οτι υπαρχει πιατο...κ εγω ακομη δεν εχω καταλαβει γιατι η 6400 πουλιεται πιο ακριβα απο την 6500??!!!

Προφανώς η 6500 έχει περισσότερες πωλήσεις και κάθε νέα παρτίδα που φέρνει η αντιπροσωπία έρχεται σε χαμηλότερη τιμή από την προηγούμενη οπότε σταδιακά έπεσε πιο κάτω από την 6400. Το είχα ακούσει παλιότερα ότι είναι πρακτική κάποιων εταιρειών.

Δεν υπάρχει λογική εξήγηση γιατί πωλούν την UE55H6400 ακριβότερα από την UE55H6500 ή από την UE55H6470 από την στιγμή που έχουν περισσότερες δυνατότητες. Εκτός κι αν ετοιμάζονται για προσφορές στις 6400 όποτε και θα φαίνετε πως έριξαν τις τιμές σε μεγάλο ποσοστό…

Βεβαίως και εξηγείται αν διαβάσεις αυτό που έγραψα , περισσότερες πωλήσεις θα πει και μεγαλύτερη παραγωγή και άρα πτώση του κόστους (και ας είναι τα επιμέρους εξαρτήματα κατά τι ακριβότερα).

χαχα...εννοειται οτι υπαρχει πιατο...κ εγω ακομη δεν εχω καταλαβει γιατι η 6400 πουλιεται πιο ακριβα απο την 6500??!!!

http://www.skroutz.gr/s/4689887/Samsung-UE55H6500.html?keyphrase=55h6500

http://www.skroutz.gr/s/4639766/Samsung-UE55H6400.html

100 ευρώ φτηνότερη βλέπω την 6400. Μήπως έκανες την σύγκριση με την f6400 που είναι περσινή και μάλλον δεν υπάρχει?

Βεβαίως και εξηγείται αν διαβάσεις αυτό που έγραψα , περισσότερες πωλήσεις θα πει και μεγαλύτερη παραγωγή και άρα πτώση του κόστους (και ας είναι τα επιμέρους εξαρτήματα κατά τι ακριβότερα).

Δεν διαφωνούμε σε αυτό περί μεγαλύτερης παραγωγής – πτώση κόστους κτλ, πιθανόν να είναι αυτός ο βασικός λόγος . Αλλά ακόμη κι έτσι μου φαίνετε περίεργο με δεδομένο ότι μιλάμε για κατά 95% ας πούμε παρόμοια μοντέλα με 95% παρόμοια εξαρτήματα αντίστοιχα... Για αυτό μου πέρασε από το μυαλό πως γίνεται καθαρά για λόγους μάρκετινγκ, ώστε να φανεί για παράδειγμα μεγαλύτερο ποσοστό μείωσης τιμής σε μία μελλοντική πρόσφορα. Πιθανόν να ισχύουν και οι δύο λόγοι...θα δείξει… :coool:

http://www.skroutz.gr/s/4689887/Samsung-UE55H6500.html?keyphrase=55h6500

http://www.skroutz.gr/s/4639766/Samsung-UE55H6400.html

100 ευρώ φτηνότερη βλέπω την 6400. Μήπως έκανες την σύγκριση με την f6400 που είναι περσινή και μάλλον δεν υπάρχει?

Μάλλον εννοεί την τιμολογιακή πολιτική των "μεγάλων". Σε Media Markt, Κωτσοβολο, Πλαίσιο η UE55H6400 κοστίζει περίπου 1300 euro ενώ στα αντίστοιχα καταστήματα η UE55H6500 κοστίζει περίπου 1100 euro.

Καλησπέρα και απο μένα, πήρα την UE55h6400 στην προσφορά των crazy Sundays. Πολύ όμορφη.
Θα ήθελα να με βοηθήσετε στο εξής γελοίο ερώτημα. Εχω 2 κανάλο ενισχυτη και προσπαθώ να συνδέσω την tv μέσω RCA καλωδίων και δεν βγάζει ήχο. Τι κανω λάθος ρε παιδιά? Η tv έχει απο πίσω μόνο optical audio out, και δεν θελω να χρησιμοποιήσω αυτή την έξοδο. Πως θα συνδέσω τον ενισχυτη με την tv ?
Σας ευχαριστώ.