Samsung UE60KS7000 και backlight bleed

Αλλα φυσικά επειδή εσυ εισαι απίστευτος γνώστης μου την είπες πάλι και τώρα φεύγω τρέχωντας να πάω στην σπηλιά μου να κρυφτώ γιατι όλα αυτα που είπες πρώτη φορα τα ακούω και εχω βάλει τα κλάμματα απο την ντροπή που είμαι τόσο άσχετος. :aetsch:

Μην πας στη σπηλιά που ακούς με τα Yamaha σου.. Και απο monitor σκαμπάζει :Banane0:

Καμία απάντηση ακόμα από τη Samsung. Πόσες μέρες κάνουν να απαντήσουν; Ο έλεγχος έγινε Δευτέρα πρωί.

Μην πας στη σπηλιά που ακούς με τα Yamaha σου.. Και απο monitor σκαμπάζει :Banane0:

:flipout:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καμία απάντηση ακόμα από τη Samsung. Πόσες μέρες κάνουν να απαντήσουν; Ο έλεγχος έγινε Δευτέρα πρωί.

Κατσε να κανουν και κανενα μπανακι τα παιδια εκει στο service :flipout:

Γνωρίζει κανείς γιατί δεν υπάρχουν επιλογές στο pip όπως σε άλλες τηλεοράσεις;
Για παράδειγμα δεν μπορεί να δείξει digea με pip...το μόνο που μου επιτρέπει είναι δορυφορική και αναλογική μαζί...υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή ετσι είναι;

Δεν έχει διπλό δέκτη η KS7000, αν εννοείς το γιατί δεν δείχνει digea 2 κανάλια μαζί. Από την KS8000 και μετά.

Last edited:
Εννοώ γιατί δεν δείχει ας πούμε digea και δορυφορική μαζί. Αν είμαι σε πρώτο πλάνο με digea,η δορυφορική δεν υπάρχει σαν επιλογή και αν είμαι με δορυφορική τότε το pip δεν ειναι καν ενεργοποιημένο.

Προς ενημέρωσή σας, η Samsung δέχτηκε να αντικαταστήσει την τηλεόραση με καινούρια. Θα ενημερώσω όταν την παραλάβω.

Re: Απάντηση: Samsung UE60KS7000 και backlight bleed

Προς ενημέρωσή σας, η Samsung δέχτηκε να αντικαταστήσει την τηλεόραση με καινούρια. Θα ενημερώσω όταν την παραλάβω.

Ευχαριστα νεα!!!!αντε και η καινουργια να ειναι εντελως απροβληματιστη σου ευχομαι.:a0210:

Επειδή θα κοπεί πιστωτικό και στο μεταξύ κυκλοφόρησε και η UE65KS7000, είμαι σε δίλλημα. Να πάρω πάλι την UE60KS7000 ή να ζητήσω την 65αρα; Η πιθανότητα ανομοιομορφίας (σαν το πρόβλημα που είχα) μεγαλώνει ή μικραίνει όσο μεγαλώνουν οι ίντσες; Μάλλον το πρώτο πιστεύω αλλά πείτε και τη γνώμη σας παρακαλώ.

Re: Απάντηση: Samsung UE60KS7000 και backlight bleed

Επειδή θα κοπεί πιστωτικό και στο μεταξύ κυκλοφόρησε και η UE65KS7000, είμαι σε δίλλημα. Να πάρω πάλι την UE60KS7000 ή να ζητήσω την 65αρα; Η πιθανότητα ανομοιομορφίας (σαν το πρόβλημα που είχα) μεγαλώνει ή μικραίνει όσο μεγαλώνουν οι ίντσες; Μάλλον το πρώτο πιστεύω αλλά πείτε και τη γνώμη σας παρακαλώ.

τι 60 τι 65..ισως το πανελ να ειναι και καλυτερο στις 65 η ακομα καλυτερα να ειναι full led και οχι edge led

Τελικά η τηλεόραση πιστώθηκε και πήρα στην θέση της την UE65KS8000 πληρώνοντας μία διαφορά. Θα ανοίξω άλλο νήμα για την καινούρια αλλά με την πρώτη ματιά δεν έχει το πρόβλημα που είχε η KS7000.

Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει , έχω παραλάβει την τηλεόραση του τίτλου και βλέπω κάποια μικρά μάλλον θέματα σχετικά με bleeding , τα προβλήματά μου όμως είναι 2 . Α) όταν παίζει μαύρη εικόνα η οθόνη σβήνει και δεν μπορώ να δω με σιγουριά το πρόβλημα , ξέρει κανείς με ποια ρύθμιση θα μένει ανοιχτή όταν προβάλει σκοτεινή εικόνα ? Β) που θα βρω κανένα καλό βιντεάκι να ελέγξω το bleeding με σιγουριά

Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει , έχω παραλάβει την τηλεόραση του τίτλου και βλέπω κάποια μικρά μάλλον θέματα σχετικά με bleeding , τα προβλήματά μου όμως είναι 2 . Α) όταν παίζει μαύρη εικόνα η οθόνη σβήνει και δεν μπορώ να δω με σιγουριά το πρόβλημα , ξέρει κανείς με ποια ρύθμιση θα μένει ανοιχτή όταν προβάλει σκοτεινή εικόνα ? Β) που θα βρω κανένα καλό βιντεάκι να ελέγξω το bleeding με σιγουριά

http://avclub.gr/forum/showthread.p...ιομορφιας-(Clouding-banding-torchlight)/page5

Με βάση τις συγκεκριμένες φωτό δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα , το πρόβλημα που εντοπίζω εγώ βρίσκεται κυρίως στις μαύρες σκηνές αλλά η tv σβήνει και δεν μπορώ να το εντοπίσω ακριβώς , σε κόκκινο πράσινο μπλε και λευκό δεν βλέπω κάτι . Όπως και να έχει ευχαριστώ

Με βάση τις συγκεκριμένες φωτό δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα , το πρόβλημα που εντοπίζω εγώ βρίσκεται κυρίως στις μαύρες σκηνές αλλά η tv σβήνει και δεν μπορώ να το εντοπίσω ακριβώς , σε κόκκινο πράσινο μπλε και λευκό δεν βλέπω κάτι . Όπως και να έχει ευχαριστώ
δοκιμασε την εικονα με τον σταυρο στην μεση...εαν εχεις ps3-ps4 δοκιμασε το κανοντας zoom τον σταυρο και κινησε τον αριστερα δεξια πανω κατω

Πως διακρίνουμε ένα πάνελ αν είναι EA01 ή FA01 ή ακόμα AA02? Ποιο απο τα 3 είναι το καλύτερο?

Φίλε hxostil το έκανα και αυτό με το σταυρό , λίγο clouding και λίγο bleeding στο κάτω μέρος , τίποτα με το οποίο δεν μπορώ να ζήσω μαζί , καλά είμαστε και αν μπορούσαμε να πάμε σε oled θα ήμασταν ακόμα καλύτερα , ευχαριστώ πολύ όπως και να χει